QUOTE(In- @ 2011 03 02, 19:53)
sveikos , toki kl turiu

ruosiuos iskepti pyraga ir noreciau jo pavirsiu aplieti skoladu ,na kad tas sokoladas poto sustingtu normaliai ka tureciau daryti?

as isivaizduoju kad reiktu nusipirkus kokia plytele sokolado ja istirpinti? Bet kaip tai padaryti ar reikia maisyt su kokiu sviestu gal aliejum? tikiuos supratot kl
nedideliame puode reikia sumaišyti šokoladą ir grietinėlę. Kaitinti ant šiltos viryklės, kol ištirps šokoladas ir neliks gumulėlių. Tada nukelti nuo viryklės ir truputį ataušinti.
Aš dar tokį darau glajų:
100gr.sviesto
7 šaukštai pieno
2stiklinės cukraus
2 šaukštai kakavos.
Viską sudėti į puodą,kai užverda dar pavirti kelias minutes ir galima naudoti kam tik reikia.