Įkraunama...
Įkraunama...

Padėkite išsirinkti automobilį 2

QUOTE(brutal @ 2011 01 11, 17:31)
sveiki ,
tikriausiai tokiu temu kaip si ir panasiu pilnas forumas , bet ech paprasysiu ir as jusu pagalbos. Zinau, kad cia lankosi zmones kurie galetu duoti man tinkama patarima renkantis automobili. Noriu pirkti automobili uz 10000- 12000 lt , patarkit kokie geriausi variantai uz tokia suma, i kokius nevertetu, net dairytis , kolkas esu visiskai be nuomones ir be apsisprendimu. Maciau uz tokia suma galima isigyti WW bora arba citroen c5, ka jus i tokius variantus ?

Isanksto dekoju uz pagalba ir issakytas nuomones .



ziurint koks paciai auto labiau prie sirdies
Atsakyti
Sioje vietoje, rikciausi ne kas prie sirdies , bet patvaresni automobili ir kad tektu kuo maziau pinigeliu investuot i eksplotacija
smile.gif
Atsakyti
Vistik reiketu apsisprest bent jau kokio dydzio automobiliuko noretum.Nuo dydzio priklauso ir kaina,o tuo paciu ir remonto kainos.
Bet bendra tendencija tokia:VW masinu pigus remontas,japoniskos patvaresnes,bet remontas kai kuriu modeliu brangesnis,prancuziskos ir italiskos labiau kaprizingos,bet remontas irgi nelabai brangus.Dar visai neblogos korejietiskos,bet remontas brangus.
Siaip ar taip reikia pasirinkt konkretu modeliuka ir tada ziuret.O visais atvejais geriausia,kad butu kuo mazesne rida.Renkantis auto butina pasiimt gerai ismananti zmogu.Nekreipk demesio,kad automobilis buves po avarijos,svarbu,kad butu tvarkingai suremontuotas.
p.s. esu Brellos vyras ir klausimais apie auto bandysiu padet,nes tame versle jau virs 20 metu.. smile.gif
Atsakyti

Peradejau skaityti pasisakyma ir likau nustebintas, kad moteris turi ziniu bagaza apie automobilius (kaip zinia reta tokiu sutikt), pabaigus skaityt nuostaba dingo smile.gif dekui tau.
As girdejau, kad prancuzisku ir italisku automobiliu remontas nera pigus. Nesinori pirkt mazo automobilio, norisi erdvesnio. As kazkaip galvoju rinktis kazka is vokisku ar japonisku, gal gali patart koki geresni varianta galima butu nusipirkt uz 10000- 12000 lt, po savaitgalio planuoju vaziuot i automobiliu turgu pasidairyt kas per situacija smile.gif
Atsakyti
galbut dar kas nors turi naudingu patarimu renkantis ir perkant automobili ? smile.gif
Atsakyti
Labas,atsiprasau,kad esu nelabai operatyvus smile.gif
Taigi tesiant tema,rekomenduociau : Toyota Avensis,Nissan Primera,Skoda Superb,Fabia,Seat Ibiza,Leon,Peugeot 307,Golf arba Bora.
Nerekomenduociau : Citroen,Renault,Fiat,VW Passat.
Cia nera kategoriskai TAIP arba NE.Paprasciausiai,uz tokia pinigeliu suma isipirks apie 8 - 10 metu automobilis ir vieni automobiliai su amzium linke labiau byret,o kiti netaip.Bet jeigu paklius labai gero stovio Citroenas ir labai pavargusi Toyota,as rekomenduociau Citroen smile.gif .
Jeigu rinksites automobili,butinai pasiimkit gera meistra ir pries perkant dar nusivarykit i servisa.Geriau susirast masina is skelbimu ir pirkt atvaziavus pas pardaveja i namus negu turguje is prekiautojo,kurio parduodama masina yra net ne jo vardu.Taip saugiau ir bus kam pretenzijas pareikst.
Viliuosi,kad mano patarimai pades Jums issirinkti gera automobili.Sekmes. smile.gif
Atsakyti
Sveiki 4u.gif reike pagalbos norim nusipirkti Toyota Avensis apie 2003 m. ar geriau FORD Galaxi arba AUDI A6, dar ziurejam ant VW Passat bet skaitau nelabai gera sita masina.
Gal ka nors galit pasakyt apie situ masinu kaip remontas labai brangus. bigsmile.gif
Aciu 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Ingiuxe @ 2011 01 09, 23:01)
kokį išsirinkti jei noriu moteriško ir iki poros tūkstančių? biggrin.gif

Rinkitės moterišką ir iki poros tūkstančių smile.gif Pvz. raudoną. Arba žalią. Maximoj mačiau tokių. Ir Senukuose būna. Xinhui ar Huixin vadinasi, nepamenu. Bet Vespa, Peugeot ar koks Honda tai tik naudotas už tiek išeis. Ir tai belabai kokios būklės.
Pliusas - vasarą kondicionieriaus nereikia. Minusas - daa šalmą reik pirkt.
Papildyta:
QUOTE(analat @ 2011 01 22, 13:16)
Sveiki 4u.gif reike pagalbos norim nusipirkti Toyota Avensis apie 2003 m. ar geriau FORD Galaxi arba AUDI A6, dar ziurejam ant VW Passat bet skaitau nelabai gera sita masina.
Gal ka nors galit pasakyt apie situ masinu kaip remontas labai brangus. bigsmile.gif
Aciu 4u.gif

Gerb. anal at, jei reike pagalbos tai reike smile.gif . As skaitau kad nelabai geros sitos masinos ir situ masinu kaip remontas labai brangus.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Matomas: 22 sausio 2011 - 17:05
QUOTE(Matomas @ 2011 01 22, 18:04)

Gerb. anal at, jei reike pagalbos tai reike smile.gif . As skaitau kad nelabai geros sitos masinos ir situ masinu kaip remontas labai brangus.

Aciu 4u.gif A kokiu rekomenduosite? bigsmile.gif smile.gif
Atsakyti
Sveiki.
Man net juokas ima,kad vienos masinos blogos, kitos geros biggrin.gif Cia jau priklauso ne nuo markes,o nuo seiminnko,kuris buvo pries jus smile.gif Norint tikrai gera masina,reikia pirkti nauja is salono su garantija rolleyes.gif
Perkant naudota,reikia isrinkti,kas tau labaiu patinka,prie ko labiau traukia,paskui ziureti,kokiam ji stovy ir tt.Kaip priziuresi masina,tokia ir turesi mirksiukas.gif
Mes irgi turejom daug visokiu markiu auto(BMW,VW,Craysler,Mazda,Peugeot,Audi,Ford,Nissan,Opel,Fiat...),vienos buvo geresnes,kitos blogesnes.Siuo metu mes turim Audi A6,Audi A4,Peugeot 307.Skaiciau daug komentaru apie Audi A6,kad jos blogos,as ja vairuoju 3metus,man tai ideali masina,jokiu problemu thumbup.gif Va tau ir nuomones apie masina rolleyes.gif Niekada negali sakyti,kokia gera,o kokia bloga masina mirksiukas.gif 4u.gif
Atsakyti
Sutinku,kad masinos gerumas tiesiogiai priklauso nuo jos tech.stovio,bet yra ir kitas dalykas: blogi gamykliniai sprendimai,brokas,del kuriu net buna atsaukiami tam tikri modeliai.Ta gali zinot tik meistrai kurie daznai susiduria su tokiais gedimais.Ir as galiu paminet keleta tokiu:Audi 2.5 tdi V6 variklis - veleneliu problemos (veliau buvo isspresta problema),Renault Espace pavaru dezes mechanines (jokiu budu negalima bandyt uzvest automobilio atbuliniu begiu tempiant),visu nauju Audi,VW ir Skoda automobiliu kondicionieriaus siurblys:resursas iki max.150 000km.,o jeigu prakiuro sistema ir to nepastebejot,tai po keliu tukst.km.reiks naujo siurblio.
Taip,kad ir masinos serga vaikiskom ligom biggrin.gif ir jeigu jas zinosit,tai ne taip skaudes finansiskai.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Brella: 23 sausio 2011 - 21:41
Dejau visus uz ir pries ir pagaliau nusprendziau - VW new beetle. blush2.gif ka manot?
Atsakyti