Įkraunama...
Įkraunama...

Kiek turite kvepalų?

Apklausa: Kiek kvepalų buteliukų turite? (489 nariai(-ių) jau prabalsavo)

Balsuoti
Tokia tema buvo, pasibaigusios taip niekas ir neatnaujino ilgokai.

Kadangi tai vienur tai kitur atsiranda diskusijos apie turimus sukauptus kvapnius aruodus - girkimės, diskutuokime, plepėkime vienoje temoje.

Taigi, čia pasisakome - kiek (gal ir kokių, jei noro yra) turime kvepalų. Nesvarbu - buteliukų skaičiumi, mililitrais, litrais, kibirais smile.gif.

Sena tema http://www.supermama...howtopic=234528
Atsakyti
Kaip tik vakar tvarkiausi prieš naujus, tai suskaičiavau kiek jų turiu.
Ir visai nedaug, tik 30 vnt. (kartu su miniukais, bet be mėginukų ir atomikų).
Litražais reiks vėliau paskaičiuot, įdomu kiek trilitriakų bus lotuliukas.gif

Po naujų dar ketveri ateis cool.gif

Rusma, o tu pati nepasigyrei kiek turi wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo rutule: 01 sausio 2011 - 11:19
Turiu ~20 butelku, bet yra tokiu, kurie uzkabino tik karta ir taip ir stovi su nupurkstais 2-3 ml. O norisi vis nauju biggrin.gif Vakar sulaukiau Midnight Poison ir Lempickos obuoliuko melyno wub.gif Kazkas rase,kad sis Poisonas prastas (net nustebino), o as vakar Nauju nakti juo ir kvepejau wub.gif Jauciausi puikiai thumbup.gif
Atsakyti

Einu pabandysiu suskaičiuot ....
Atsakyti
Smaugliau butu labai idimu suzinoti ant kiek pasikeite tavo kvepalynas nuo 2007.10.17 dienos. biggrin.gif Radau sena tavo zinute:

QUOTE(Smauglius @ 2007 10 17, 10:21)
Na aš tai turiu
Annick Goutal CHEVREFEUILLE
Annick Goutal MANDRAGORA
Chanel No.5
Cacharel LOU LOU
Versace CRYSTAL NOIR
Guerlain VERY IRRESISTABLE
Sarah Jessica Parkes COVET
Cacharel ANAIS ANAIS
Hermes UN JARDIN DE MEDITERRANEE
Hilfigger TOMMY GIRL
Armani EMPORIO

Ir manau, artimiausioj ateity įsikalsiu Chanel No.19 (pasiilgau šito kvapo)
O šiaip tai man labai smagu kiekvieną rytą nuspręsti kaip noriu šiandien kvepėt. Kad kvapai nesusimaišytų, išeitis paprasta: niekuomet nepurškiu ant drabužių, tik ant kūno, kur nesiliečia su rūbu ir išpurškus keletą paspaudimų į orą, pakišu galvą, t.y. plaukus.

Atsakyti
Sioje temoje reikejo apklausa ikelti, gal moderatore tai padarytu: Pvz:

Kiek turite kvepalų buteliukų?

- Turiu vienus savo pačius pačiausius ir man jų užtenka visiems gyvenimo atvejams;
- Iki 5 buteliukų (dienai, vakarui, žiemai, vasarai) ir man jų užtenka;
- Iki 5 buteliukų, bet tikrai norėčiau daugiau, tačiau neleidžia finansinės galimybės;
- Maždaug 10 buteliukų;
- Maždaug 20 buteliukų;
- Maždaug 50 buteliukų;
- 100 ir tai ne riba;
- 200 ir tai ne riba;
- 500.. ojej, esu tikra parfumanijakė!

Jei kam nepriimtina, redaguokit klausimyna mirksiukas.gif
Atsakyti
QUOTE(rutule @ 2011 01 01, 12:15)

Ir visai nedaug, tik 30 vnt. (kartu su miniukais, bet be mėginukų ir atomikų).

Rusma, o tu pati nepasigyrei kiek turi wink.gif

vajeeeeee. O jeigu senąją temą skaitytumei, sužinotum, kad ir 5 yra labai daug biggrin.gif

Aš nepasigyriau truputį tyčia. Turiu apie 150 vnt buteliukų 30-125 ml., vieni pilnesni, kiti tuštesni, treti net neatidaryti. Tiksliai reikėtų ir man pasiskaičiuoti eiti, kaip tik planavau ir aš naujametinę reviziją daryti. Senokai skaičių pamečiau dėl savo pačios nepastovumo - šiandien turiu, ryt nebeturiu, mainau, perku, parduodu, atiduodu... Pavasarį turėjau 3,8 litro - paskyriau gerą pusdienį suskaičiavimui biggrin.gif . Dabar turbūt bus truputį daugiau, bet irgi tik spėju. Pasistengsiu susiskaičiuoti ir pasigirti.

Va ką tiksliai žinau, tai kad turiu net 4 miniatiūras (jų nemėgstu ir nekaupiu).
Atsakyti
aš gal taip skirstyčiau:

- Turiu vienus savo pačius pačiausius ir man jų užtenka visiems gyvenimo atvejams;
- Iki 5 buteliukų (dienai, vakarui, žiemai, vasarai) ir man jų užtenka;
- Iki 5 buteliukų, bet tikrai norėčiau daugiau, tačiau neleidžia finansinės galimybės;
- 5-15 buteliukų;
- 15-35 buteliukų;
- 35-50 buteliukų;
- 50-100 buteliukų;
- daugiau kaip 100 ir tai ne riba - ojej, esu tikra parfumanijakė!

smile.gif

nors iš esmės tai koks skirtumas, geras ir ŽR variantas.

tingiu eit skaičiuot, bet pagal neatnaujintą mano sąrašiuką, mano lentynoj 22 butelkos, 6 miniukai, apie 25 atomikai ir apie 110 mėginėlių. nusiteikus optimizuotis pioneer.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Monmorensi: 01 sausio 2011 - 13:21

Pff.... Nieko ypatingo pas mane. Atlikau inventorizaciją ir rezultatas šiai dienai toks: 156 vienetai butelių ir didelių atomikų (ne mažiau kaip po 15 ml), mažųjų atomikų ir mėginukų neskaičiavau.

v-i-k-a, iš mano to sąrašo likę tik keturi kvapai, o Chanel No. 19 taip ir nenusipirkau biggrin.gif

Galiu sakyt, kad labai nustebau susiskaičiavus, nes maniau kad yra žymiai daugiau. Žodžiu, džiugu, aš ne jokia parfmaniakė ir toliau galiu ramiai kolekcionuoti keliomis parfumerinėmis kryptimis. Sąžinė užmigdyta letargo miegu biggrin.gif

Beje, visam mano kvepalyne šiai dienai ryškiai vyrauja du brendai: Guerlain ir Hermes.

Einu įsipilsiu šampano cool.gif
Atsakyti
QUOTE(Smauglius @ 2011 01 01, 14:50)
1. Pff.... Nieko ypatingo pas mane.

2. Einu įsipilsiu šampano  cool.gif

1. Praktiskai ir nera kuo kvepintis cool.gif
2. Palaikysiu kompanija drinks_cheers.gif
Atsakyti
vajeeeeeee koks kvepalynas blink.gif kur ir laikot toki kieki? biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Dominyyka @ 2011 01 01, 16:11)
vajeeeeeee koks kvepalynas blink.gif kur ir laikot toki kieki? biggrin.gif