Įkraunama...
Įkraunama...

Vyras keistai elgiasi

Maniškis irgi iš tų mėgstančių pasigrabinėti,man visada nemalonu tai matyti,netgi gėda dėl jo.Ojis tame nemato nieko blogo,tiesa paskutinis toks pasičiupinėjimas baigėsi mėlyne po akim,na tiesiog ne ten pataikė lotuliukas.gif ,tai prisipažinsiu...kaifavau biggrin.gif
Atsakyti
Dabar atskirkim sąvokas: apkabina ar grabinėjasi? Jeigu tik apkabina, tai nieko blogo tame nematau.Ypač, jeigu tai gerai pažįstamų draugų kompanija. Tiesiog taip parodo draugiškumą, dėmesį. Pvz., jeigu šalia sėdi, šoka, ar stovi ir apkabina per liemenį, per pečius, nieko blogo tame neįžvelgiu.Kas kita, jeigu puola apkabinėti visai nepažįstamą moterį. O apie grabinėjimasi neverta net kalbėti, tai nepateisinama. Mane net vimdo tokie vyrai, o ypač jų mąstymas, kad tas grabaliojimas moterims patinka.Jų, savimi pasitikinčius snukelius, galėčiau net apvemti.
Atsakyti
Nu žinot, buvau tokiam baliuj su savo draugu, o šalia sėdėjo kita pažįstama pora, tai tas vyras pastoviai komentavo, kad aš sexovai valgau bananą, kad mane draugas labai gražiai liečia. kai pabučiuodavau savo draugą, tai spoksodavo.
tai jau toks kilo noras trinktelėt snukin. bet nepatogu buvo labai, ne sjo žmona tai superinė moteris. vargas jai su tokiu vyru schmoll.gif
Atsakyti
Oi, ir man priminet vienos pazistamos vyreli... grabalinejo visas uz krutiniu!!! Ir dar matant zmonai... bet toji tai man keista buvo... net ir kai jis eidavo viesai pas kita, nemete... turbut bijojo turta dalintis!? g.gif Nesuprantu tokiu moteru, kurios saves nei trupucio negerbia... schmoll.gif
Atsakyti
Nu šlykštu net skaityti apie tokius gašlūnus. Patys vyrai turėtų tokiems gerai vožtelt. Nepakęsčiau ... blush2.gif blush2.gif blush2.gif
Atsakyti
Aš tada jau mačiau, kad maniškiui labai nagus niešti, bet pasakiau, kad pati trinktelėsiu, jau kai užknis. O tokius geriausiai ignoruot, arba pasakyt ką nors įžeidžiančio apie jų "pasididžiavimą", kad turbūt labai mažas, kad tik tai sugeba su moterim bendraut...fui
Atsakyti
QUOTE(amiara @ 2006 02 19, 14:35)
Maniškis irgi iš tų mėgstančių pasigrabinėti,man visada nemalonu tai matyti,netgi gėda dėl jo.Ojis tame nemato nieko blogo,tiesa paskutinis toks pasičiupinėjimas baigėsi mėlyne po akim,na tiesiog ne ten pataikė lotuliukas.gif ,tai prisipažinsiu...kaifavau biggrin.gif

as ir to nepakesciau ir nereikia atsirineti savoku apkabinimas ir grabinejimasis. kaip ten bebutu , moteriai tai bus nemalonu matyti visaia atvejais. ir tuo labiau , kad jis tame nemato nieko blogo. pazinojau ir as tokiu ir zinau, ka pati apie tokius galvoju ir apie ju moteris... smile.gif smile.gif
Atsakyti
Fe, kokiu dar buna mad.gif Nepakesciau, jei maniskis taip darytu. Apsikabinet draugiskai galima, ypac gerus draugus, bet kaip nors gasliau tai slykstu! Ir dar kai salia tavo moteriske stovi, viska mato. Brrr...
Atsakyti
as prisidedu prie tu kurios vozteltu biggrin.gif
taip gerai kad atsimintu..pirma ir paskutini karta..nesikeicia tokie grabaliotojai schmoll.gif
vyro bendradarbio zmonele tokia kad kai isgeria kariasi ant visu doh.gif nu tas sedi ri tvardosi,negi musi biggrin.gif ..ka daryt su tokia?? g.gif prieina siulo paliest jos oda,nes ji isbandzius nauja krema atseit,bamba rodo su auskaru ir dar visokiu fintu ten pamatyt gali is jos lotuliukas.gif doh.gif
ale grazu ziuret kaip vyrukai kratosi jos biggrin.gif tokiom akim i savasias ziuri kaip pjaut vezami buliukai lotuliukas.gif lotuliukas.gif
Atsakyti
Turbut vyrai bent jau prie savo moteru,neturetu kitoms rodyti per daug demesio. Yra teke matyti ir besigrabaliojancius vyrus,ir akim zaizaruojancius-flirtuojancius. Man tai nepatiktu,jei taip elgtusi mano vyras.Manau,kad vyrai ,kurie taip elgiasi nori demesio.
Atsakyti
Aš tai siūlyčiau tokiam vyrui duoti paskaityti ką apie tokius poelgius mano tos moterys , kurias grabinėja svetimi nei iš šio , nei iš to. Tada gal suprastų, kad nepatinka joms, o tai įsivaizduoju, kad jie save laiko pleibojais ir mano, kad tai labai patinka toms, kurias grabinėja.
Atsakyti
QUOTE(*Sarma* @ 2006 02 11, 12:21)
Mano vyras keistai elgiasi moterų draugijoje. Jis vis stengiasi tarsi netyčia paliesti kitas moteris, kartais net apkabina blink.gif Taip yra beveik visada kai susitinkame su pažistamais ar draugais. Jaučiuosi nesmagiai ir klausiau kodėl taip daro, bet jis kažkodėl nenori apie tai kalbėti -gal pats nesusimasto g.gif Toks elgesys man nepatinka, bet jau nežinau ką daryti.

Pradek ir tu liest, paziuresim kaip reaguos jis... thumbup.gif
Atsakyti