Įkraunama...
Įkraunama...

Vaiko gimtadienio šventimas Vilniuje,jo apylinkėse

Galima zaidimu centruose svesti - Mauglyje ar Isdykeliu saloje. Galima Makdonalde. Galima kavinese, kur yra vaikiskas kambariukas ir zmogus, vedantis gimtadienio svente. Vakar buvau Forto Dvare Pilies g. - tai ten vaiku kambarys toks tautinis, su mediniais zaisliukais. Bet labiausiai patiko, kad ten sedi pagyvenusi moteris, kuri vynioja tesla koldunams ir sausainiams, ir uzsiima su vaikais. Ji sake, kad jos pareiga -mokyti ateinancius vaikus kepti sausainius. Ir pati maciau procesa - ateina vaikai, jie kartu minko ir kocioja tesla, formelem ispjauna ir ta moteris pasauna sausainius i mazha peciuka. PO to vaikai valgo savo sausainiukus. Man patiko wink.gif Cia gal nelabai i tema, bet tiesiog tokie mano svieziausi ispudziai.
P.S. Mano vaiko gimtadienis vasara, tai iki siol abu kartus sventem grynam ore wink.gif
Atsakyti
QUOTE (Nedurna @ 2004 01 27, 01:02)
buvau Forto Dvare Pilies g. - tai ten vaiku kambarys toks tautinis, su mediniais zaisliukais. Bet labiausiai patiko, kad ten sedi pagyvenusi moteris, kuri vynioja tesla koldunams ir sausainiams, ir uzsiima su vaikais.

aha, man ten irgi patiko, bet, jei žmonių daug, ten gali būti ankštoka, panaši aplinka ir 'Žemaičių smuklėje", Vokiečių g. wink.gif , tik be bobutės biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE
Vakar buvau Forto Dvare Pilies g. - tai ten vaiku kambarys toks tautinis, su mediniais zaisliukais. Bet labiausiai patiko, kad ten sedi pagyvenusi moteris, kuri vynioja tesla koldunams ir sausainiams, ir uzsiima su vaikais. 

Buvom ir mes ten su vaikais.Tai man nelabai patiko,KAIP ta moteris bendrauja su vaikais.Kadangi sedejom prie stalo salia vaiku virtuveles,tai atkreipiau demesi,kad ji pastoviai bamba ant vaiku,barasi,jei kas nelygiai tesla iskocioja blink.gif O draugei mano pasake,kad tokiu baisiu,kaip jos vaikai,ji dar nemate. unsure.gif Na,gal tiesiog moteriske buvo pavargus.Bet nemaloni.
Atsakyti
Is kokio tu miesto . Mes sventem vienos mergaites gimtadieni mauglyje ten issinuomuoji tokia patalpa . ir tvarkyt nereikia ir maisto ruost . o didziausias pliusas ,kad galima atsinest maisto patiems . smile.gif smile.gif gero gimtadienio 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(happymother @ 2005 02 02, 22:12)
Is kokio tu miesto . Mes sventem vienos mergaites gimtadieni mauglyje ten issinuomuoji tokia patalpa . ir tvarkyt nereikia ir maisto ruost . o didziausias pliusas ,kad galima atsinest maisto patiems .  smile.gif  smile.gif  gero gimtadienio  4u.gif

Is Vilniaus, girdejau apie Maugli, o ka nors panasaus i Maugli dar yra?
Atsakyti
"Nykštukas"
Atsakyti
susidūrėm su problema, gale mėnesio dukros 7-asis gimtadienis, norime švęsti kuriame nors pramogų centre, pvz.:
"MAUGLIS", "EUROOPA", "IŠDYKĖLIŲ SALA", taip pat yra ir kavinių, rengiančių gimtadienius, kaip"NYKŠTUKAS", "PROSPERAS" IR T.T

taigi, pasidalinkite įspūdžiais, kur geriausia švęsti gimtadienį, kur linksmiausia, kaip vyksta pats renginys ir t.t o gal kur nepatiko? Kainos turbūt panašios visur?
Atsakyti
As taip pat noreciau suzinoti apie gimtadieniu sventimus pramogu centruose ar ka
vinese be ''Europos'', ''mauglio'', ''Mcdonaldo''.
Jei dar skaitysi si skyreli,miela Tula,ir busi jau atsventusi vaiko gimdieni buk maloni pasidalink patirtimi.Aciu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo backute: 31 gegužės 2005 - 22:20
Mes nieko įdomesnio nesuradom, nes laiko nebelabai buvo, tad šventėme MAUGLYJE, šiaip viskas ten neblogai, vaikams tikrai patiko, sakėmės su programa, tai visi svečiai sveikino per mikrafoną, uždėjo ant galvos karūną ir apsiaustą tokį, visi dainavo su gimimo diena...šiaip visokius žaidimus žaidė, ten sakėmės ir tortą, tai vaikas pats tą tortą papuošia...šiaip tikrai vaikai prisisiautė ir linksmai atšventė, tik minusas-labai prastai vėdinamos patalpos, buvo šilta diena, tai ten viduje net oro trūko, vaikai šlapi buvo...
gal kas dar kur kitur šventėte, pasidalinkite įspūdžiais smile.gif
Atsakyti
Aš nežinau, bet man "išdykėlių sala" visai nepatiko schmoll.gif Pirma ten jokios ventiliacijos...kvapas nekoks..vaikai laksto, šaukia, visi suprakaitavę..nu nelabai man ir vsio doh.gif Mauglyje geriau.
Sūnaus gimtadienį šventėm Karolinos boulinge, aišku jis jau didesnis...patiko labai. Dabar Čili pica irgi organizuoja vaikų gimtadienius su programėlę.
Va čia yra info apie gimtadienius, gal kas tiks ar patiks mirksiukas.gif

http://www.sveikas.l...iai2.asp?id=186
Atsakyti
Sveiki. Dukrai ant nosies aštuntasis gimtadienis. Ji nori švesti "Mauglyje". O tas- uždarytas. Gal kas žinote ką nors panašaus Vilniuje. Iš anksto dėkoju už pagalbą.
Atsakyti
Laisvės prospekte yra tokia kavinė "Nykštukų pasaulis" ar kažkas panašaus. Ten yra vaikams įvairių atrakcijų.
Atsakyti