Įkraunama...
Įkraunama...

Klaipėdos vaikų ligoninė

QUOTE(aurelijus69 @ 2015 10 25, 16:30)
Aišku, kad ne visi gydytojai blogi savo srities specialistai, bet kuo toliau tuo mažiau gydytojai yra gydytojai ir vis labiau receptų rašytojai. Turime bjauroką patirtį su Klaipėdos vaikų ligoninės gydytoja ČESNAUSKIENE AURELIJA. Jei iš viso ją galima vadinti gydytoja? Mergaitė atvyko į ligoninę dėl problemų su sąnariais - tino, skaudėjo. Kažkodėl prireikė psichiatro BIRUTĖS ČESNIENĖS konsultacijos ir mergaitei buvo skirti gana stiprūs antidepresantai??? Daugiau jokio gydymo tą vakarą ir kitą dieną. Kitą naktį mergaitė privėmė prie lovos. Sesutė burnodama išvalė ir atnešė kibirą. Vemta buvo dar kelis kartus. Ryte mergaitė sužinojo, kad toje palatoje visos mergaitės jau vėmusios ir tai rotovirusas. Ar gydytoja protavo, kad paguldė į tokią palatą? Mergaitei tą sekmadienį pastatė paprastą lašelinę ir vėl antidepresantus, kurių ji atsisakė, nes jau nuo pirmo jų panaudojimo jautėsi apkvaitusi. Mama gydytojos pareikalavo, kad ji išrašytų mergaitę iš ligoninės ir pagydytų rotovirusą. Gydytoja pasakė, kad tai mergaitė kažko užvalgė? Še tau boba ir devintinės  blink.gif  Tokios būsenos mergaitę norėjo išrašyti, bet mama pareikalavo išrašo, kad mergaitė sveika ir tuomet gydytoja pasakė, kad dar negali išleisti ir kad net sąnarius reikėtų gydyti  doh.gif  O dėl ko AURELIJA mergaitė atsigulė į ligoninę? A ... Mama pareikalavo, kad gydytoja vaikui pastatytų ringerio lašelinę, o ne fuflo. Po jos mergaitei iškart pagerėjo. Keisčiausia, kad po mamos skambučio gydytoja ČESNAUSKIENĖ nuėjo į palatą ir leptelėjo prie visų - "tavo motina skambino" ir išėjo  g.gif  Dar po kitos dienos mergaitę gydytoja išrašė su tokiu greičiu, kad net ligoninės vadove nespėjo pabendrauti su močiute ir mergaite, nor mama šito ir prašė ligoninės vadovės KLAUDIJOS BOBENSKIENĖS. ČESNAUSKIENĖ atėjo ir mergaitei ir jos močiutei pareiškė, kad reikia atlaisvinti lovą, o išrašą atsiūs . Jos ir išvyko, o išraše buvo įvardinta, kad jos PABĖGO  thumbup.gif  Ir dar visa ko prirašyta. Nebuvo atlikti tyrimai, nebuvo diagnozuota liga. Kreipsimės į kitus miestus ir gydytojus. Gal ir yra Klaipėdos vaikų ligoninėje gerų gydytojų, bet tik ne ta, su kuria turėjom reikalų, bet kyšį rupkė paėmė iš močiutės??? Šiuo metu mergaitei paskauda kelėnų sąnariai, kartas nuo karto pasukioja rankų sąnarius, paskauda stuburą  verysad.gif



matot ka isidirbineja musu alegydytojai? ziauriai, o kiek mergaitei metu? jus antideprisantus vadinat fuflo? smile.gif tai ne fuflo smile.gif fuflo tai homeopatija, o antideprisantai tai neirotropinis nuodas jusu organizmui.
Atsakyti
Ne papulkit ant psichiatrijos kabliuka, nes betkokia liga, fizine ar psichinis simptomas, tai yra fizine liga, pagrinde guli fizinis priezatis, ir jeigu jus stumia i pragaros spastus pas psichiatra, reiske pries jus ne gydytoja, o siuksle kuriaj paprasciausiai reikia licenzija atimti.

O jau vaiku psichiatraija, ten tiek daug isgalvotu diagnozu, kad preikia viesai teisti, sitos knygelius kurejus, ir tuos kas stato diagnozus pagal ta knygele.
Atsakyti
Prieš mėnesį gulėjome ir męs pediatrijos skyriuje, vykome tiesiai į priėmimą, nes vaikui buvo 40 temperatūra ir nekrito. Priėmimas tai kažkas baisaus, pralaukėm 4 valandas ir labai grubios sesutės ir gydytoja kuri priėmė tokia keista. O pediatrijos skyriuje neturiu kam reikšti JOKIŲ pretenzijų. Sesutės kiek reikėjo tiek atėjo, gydytoja ir naktį buvo atėjusi pažiūrėti kaip laikosi dukrytė. Per dieną taip pat ėjo keletą kartų, nustatė bakteriją paleido mus iš ligoninės pilnai išsveikusią dukrytę.
Pasiėmiau pusiau mokama paltą, tai dvivietė palata su tv ir šaldytuvu kaina parai 7,5 eurų. Vienvietė 15 eurų, bet jos atsisakėme nes pusė laiko pragulėjom vienos.

Gydytoja Rūta Bakienė tikrai nuostabi gydytoja.
Atsakyti
nustate kad bakterija ? arba nustate tikra bakterija? tai dave antibiotikus?

nes mums nenustate kokia bakterija crb buvo virs 300. tai seip skyrdavo daug visokiu antibiotiku ir vienu ir kitu.
Atsakyti
QUOTE(Merely @ 2016 03 28, 02:23
Mums 2.2m..Klaipėdos vaiku ligonineje teko apsilankyti bemaž 5-6 kartus..4 kartus buvom paguldyti..pirma karta paguldė kai buvom 5 menesiuku,gulejome naujagimiu skyriuje,tiek gyditoja tiek personalas labai super,viskas buvo puiku...antra kart buvom paguldyti i diagnostikos skyriu...gulejom mokamoje palatoje,bet prisiminimai nekokie. Gydė vedėja,bjauri,nemandagi,nieko nepaaiskindavo..gulėjo vaikas su smegenų hipertenzija,nieko nesiteikė paaiškinti kas ir kaip,teko kiekviena žodį traukti,ir tai jokios naudos,matyt kyšio lauke.begulinti vaikas ir vemti ir viduriuoti pradėjo,virusą pasigavo matyt,nors iš palatos nosies nekisom,sesutes pačios sergančios su kateteriais rankose,fui labai nepatiko šis skyrius...trečia kart turejo guldyti i neurologini nes vaikui uzeidavo nervu priepoliai miego metu,bet tam skiriui nebuvo vietos paguldė i kažkokį kita,ir pradėjo gydyti visai del kitko,nes vaikui viduriukai užkietėję yra tuština su kas kelias dienas,buvau labai nepatenkita,jokio paaiskinimo,jokio supratimo,taip ir likau nesupratusi ko mes cia gulim,tai per diena pagulėję,pasikalbėjusį su budinčią gyd. Vakare issipraseme namo,vėliau konsultavomės pas neurologe,priepuoliukai susitvarkė...na ir štai paskutinį sykį teko gulėti pries 6 dienas LOR skyriuje,šeimos gyd. nustatė puline angina,ūminė sloga,temperatūra visa sav. laikėsi iki 37.9išrašė antibu gyditis,bet kita diena nunesem šlapima,jis buvo negeras tad gavom siuntimą i ligonine,taip atsidūrėme lor skyriuje.gydemes pas Kanopkiene ligonineje isgulejome dvi savaites,nes vaikas vis karščiavo,ir kraujas nerodė infekcijos..o buvo taip ligonineje tai pat nustatė puline angina ir sloga,gavom atibiotikus,bet gulint pradėjo temp kilt virš 38,visa savaite gavom antibus bet temp vis laikesi,nuo slogos prasidėjo ir ausų uždegimas,po keliu dienų pradėjo kosėti,prasidėjo plaučiu uždegimas,skyrė kitus atibiotikus su priemoka,dar iš apnašų ir grybelį užaugino.na ka jau po keltos dienų gyd. mus namo žadėjo paleisti,kai viena rytą vaikui tempa jau buvo 39..buvo iškviesta antra karta pediatre Diana Juseviciene,kuri pasikvietė dar viena gyditoja,kad pagal požymius įtarė infekcija,nusiuntė padaryti vidaus irganu echo,tai kepenys ir bluznis padidėję ir pasitvirtino infekcine mononukleoze,šios ligos kraujas net trečia karta neparodė,ta diena net siūlė i reanimacija,bet apsiejom be jos,pradejom gauti hormonus,vaikas staigiai kaip ridikas...Tad labai noriu padėkoti lor skyriui uz viska,tiek musu gyd. dedant visas pastangas mus gyditi,labai maloni,eupestinga gyditoja,net 6 ryte uzeidavom pas mus paklausti kaip laikomes,personalas nuostabus,sesutes nuostabios,malonios,draugiškos,begalo rūpestingos,buvo galima pasišnekėti kaip su mamom,tik patys geriausi atsiliepimai apie jas..didžiulis ačiū tam skyriui,beje gulėjom mokamoi palaitoi kur para 10.14e gavom nemaža nuolaida,tad ačiū uz viska lor skyriui...tiek gyditojai tiek slaugemes atsidekojom saldainiais ir kava.
[b)
Papildyta:[/b]
Beto ačiū ir gyd. Pediantrei Dianai Jusevicienei,labai maloni,švelni gyditoja smile.gif Priemimo skyrius niekada nepatiko,visos ten dirbancios,grubios,nemandagios,įžūlios,tikrai bjaurios,nors viena dirbanti visai maloni,bet kitos tikros ziezulos,tikrai darbas ne joms...

Tai važiuokit į infekcinę ligoninę. Ir priėmimas naujas, ir vaikų skyrius suremontuotas, tualetai ir dušai palatose. Ligoniai ne daugiau kaip po du palatose guli. Mokama palata nepilnai 9eur. be nuolaidos ir už vaistus nereikia primokėti. smile.gif Mamoms su vaikais iki 3metų duoda atskirą lovą ir maitinimą
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo brack: 11 spalio 2016 - 19:37