Nežinau, kas paskutiniu metu man daros, bet kiekvienas, kad ir menkiausias stresas sukelia fizinį skausmą. Ne iš karto- jis pareina vėliau. Pvz: ryte buvau pokalbyje dėl darbo, gryžau namo ir vsio- skauda visą kūną. Negaliu pajudėt- visi raumenys kaip po kokio sporto, ar sergant gripu...likusią dalį dienos tampu visai neveikli. Išsimiegu, nubundu ryte- viskas gerai. Iki sekančio streso. Seniau taip nebuvo- gyvenau aktyvų , kupiną stresų gyvenimą- niekad nebūdavo tokios organizmo reakcijos. O ir stresai buvo kur kas dažniau ir kur kas rimtesni. Na, kartais, nuo tikrai stipraus streso sutrikdavo apetitas- negalėdavau kąsnio praryti...Esu girdėjus, kad būna, jog nuo streso pradeda skaudėt galvą, pučia ar paleidžia vidurius, bet dar niekad nesu girdėjus, kad skaudėtų visą kūną

Šiuo metu, po metų vaiko auginimo atostogų, bandau vėl integruotis į normalų aktyvų socialinį gyvenimą, o dėl to skausmo darosi nežmoniškai sunku. Bijau net ko nors imtis, kad tik vėl neskaudėtų...Kažkoks košmaras...tuos metus, kol auginau vaiką, nebuvau kažkaip izoliuota- buvau aktyvi, turėjau porą darbelių, nuolat bendravau su žmonėm...Tik visgi turiu pripažint, kad tie metai prabėgo ramiai ir gražiai... Kodėl mane taip gasdina permainos? kalu sau į galvą, kad permaina, tai ne praradimas- tik permaina...bet kūnas reaguoja savaip...Kas man daros? Gal reik gerti kokius nors nervus raminačius vaistus? Bandžiau gydytis taurele alkoholio- padeda tik valandėlei- vėliau skausmas sugryžta, plius dar su kažkokiu lipniu nuovargiu. Tai matyt ne išeitis...
*****,šiuo metu taip ant smegenų stovi, kad po poros metų nevairavimo, dar vėl teks sėsti mašinon, bandau įsivaizduot, kas bus kai iš jos išlipsiu- pavirsiu iš skausmo besiraitančiu kirmėlium...