
is kokios mases daryti torta-fermentini suri,kad ta mase butu tokia panasesne i suri,t.y. tokia truputi blizgi,lyg slapia..? nu gal supratot ko klausiu

QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 21:20)
geras



viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas

QUOTE(Dianocka @ 2011 01 08, 15:43)
O cia mano vaikiskas Mikes ir jo draugu tematikos.

QUOTE(mamy <3 @ 2011 01 09, 00:55)


jungiuosi prie žaliųjų


labai gražus tortas

QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 09, 01:46)
velnias.. bus pretekstas prisipirkt alaus su nuolaida

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 12:47)
O man Dianockos tortas grazus labai, bet man ant kiekvieno torto, ant kurio tos spyruokles, gadina visa vaizda...
o tai kaip pakelti bitutes? koks variantas būtų?
QUOTE(naitas @ 2011 01 09, 13:48)
o tai kaip pakelti bitutes? koks variantas būtų?
Be biciu

QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 12:13)
is kokios mases daryti torta-fermentini suri,kad ta mase butu tokia panasesne i suri,t.y. tokia truputi blizgi,lyg slapia..? nu gal supratot ko klausiu 

kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima

norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 15:11)
kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?

norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
Balta mase liks rusva

QUOTE(mulatux @ 2011 01 09, 15:11)
kadangi atsakyma i si klausima gavau is kitur,tai dabar turiu truputi kitoki klausima
norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?

norint,kad mase blizgetu,naudojama degtine.o jei neturiu po ranka jos,gal tinkamas tam brendis ar likeris?
matos kas ka vartoja

Papildyta:
QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 15:15)
tai cia kuno spalva gerai isgauti butu?
QUOTE(Bossi @ 2011 01 08, 12:35)
Biskvitai, grietinele, skaldyti migdolai, bananai ("Bananu rojus"). Puostas kokosu ir sviestiniu karameliniu grietineles kremu
Ragavu trupinuku, dieviskas skonis


norečiau gauti "bananu rojaus" torto receptuka

QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 08, 17:15)
ačiū už formelių gamybą

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 16:15)
jei mano mase bus geltona,tai brendis gal labai nesugadins "sūrio"
QUOTE(laimiene @ 2011 01 09, 16:24)
matos kas ka vartoja


QUOTE(mulatux @ 2011 01 08, 19:56)
apie ka cia kalba eina? as vis nerandu per ka cia geriau uzsisakyti
ir va tokio http://cgi.ebay.co.u...=item53e59b1b3a

ir va tokio http://cgi.ebay.co.u...=item53e59b1b3a
aga, toki turiu

QUOTE(rugiagele26 @ 2011 01 09, 11:47)
O man Dianockos tortas grazus labai, bet man ant kiekvieno torto, ant kurio tos spyruokles, gadina visa vaizda...
aciu:) zinok man spyruokles tai patinka, todel ir dedu jas...na aisku cia skonio reikalas, bet man zaismingiau torciukas atrodo su bitutem spyruokliuojanciom

Papildyta:
QUOTE(niurkadanyla @ 2011 01 09, 11:27)
torciukas pagamintas namu salygomis

Papildyta:
QUOTE(akvilyte @ 2011 01 09, 13:53)
geras
manęs kai paparašė tokios temos tai iškart sakiau darysiu tokį.. bet paskui sako gal žieminį variantą... tai laukiu vasaros
baisiai norėčiau tokį padaryt
viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas



viskas liux tik man jau visose tavo pucho tortuose klūna neproporcingai didelis paršiukas

na gal ir didokas...bet taip jau gaunasi man tos proporcijos to parsiuko


Papildyta:
[quote=*M*,2011 01 09, 11:18]


spyruokles - paprasta vielute, kuria gelem dazniausiai naudoja...apsukta aplink piestuka kad isgauti susukima ir viskas

as su pirmokiniu klausimu. Kaip suprantu, norint lygiai nudazyt mase, spalva reikia det gaminant mase. O kaip nutaikyt spalva? as bandziau jau uzminkyta dazyti, tai man lygiai niekaip nepasidaro- vis tiek marmuras lieka. daziau pastilaza dengimui
