QUOTE(Vaidulyteee @ 2011 01 10, 00:45)
Tortai tai cia mazdaug per menesi tiek prikepiau,tik kad ilgai nesirodziau.
Mase perku Tesco arba Asdoj pas mus 1kg kaina 2svaro su kazkeik,o miltelius Specializuotoje tortu parduotuveje ji cia netoli manes randasi,tai Tylo powder vadinasi.ju bishki reikai i mase ikocioti ir ji tampa toookia elastinka ir ishdziuve dirbiniai tampa stipresni.pvz buvau padarius gelyte laikiau jau ishdziuvusia rankose,ji iskritpo man ish ranku krito ant stiklinio stalo nuo stiklinio stalo ant kedes,o nuo kedes and grindu,ir ka nieko nenuluzo

o pvz pastilazas manau jau ant stalo sutrupetu
Labas rytas
Na va as ir bandziau dengti pirktiniu aisingu, viskas kaip ir gerai, uzteko man to elastingumo, bet va gelyte daryt, na ji pasidaro viskas tvarkoj, tik man minkstoka ji

saldytuve kol stovi puse tai ir gerai, bet istraukus po kiek laiko ji pradeda minksteti vel.Tai su ta pudra ji nebeminksteja? sustingsta ir tvirtai laiko forma?
Va marcipanine mase tai liuksiskai laiko forma, aiskus trapi ji bet sustingsta tai liuksiskai.
O del kainu , nu ka as zinau, jai verst i litus gal ir brangu atrodo, bet kai gyvenu uzsieni tai nebeverti i litus, tai kaip ir normaliai.Beje pas mus graziau papuostas tortas spec parduotuveje 2 kg apie 50e kainuoja, o tie parduotuviniai kur metus gali stovet , na manyciau ten gal kokia 1.5 kg kainuoja apie 8 eurus.