Įkraunama...
Įkraunama...

Les complexes Biotechniques (M120) kosmetika

Panadojau priemones jau kelias savaites. TAi pagyrimai: oda pagražėjo, nesudirgsta, matinis kremas palaiko šiek tiek matiškumą, o Hydrasun puikiai drėkina. Žodžiu jokių skundų thumbup.gif: Ir laaabai taupiai naudojasi.
Atsakyti
is naujo atradau dienini matini misrios odos veido krema 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tiffany: 14 balandžio 2009 - 10:55
siandien is kosmetologes nusipirkau 2 kremukus - matinales velours ir hydrasun drinks_cheers.gif matinale turejau - patiko, isigijau didesne pakuote, o hydrasun - isbandysiu kaip tiks mano odai rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(jadzka @ 2008 11 09, 18:45)
Šiandien užsisakiau iš kosmetologės šių priemonių ax.gif trečiadienį turėčiau jau turėti, tai žiūrėsiu kas ten gero smile.gif gal ir tiks mano mišriai odai g.gif:

O tu pirkai originaliose buteliukuose?
Atsakyti
QUOTE(Gilberta @ 2009 06 08, 11:51)
O tu pirkai originaliose buteliukuose?


Tada viską originaliose, dabar man įdeda į indelį.
Atsakyti
dabar bandau Matinale douceur kremuka. svelni oda labai, bet man kvapas nelabai patinka ...





labai neblogas liposysteme kremukas
Atsakyti
ar dar kas naudojat šią kosmetiką? smile.gif yra lyg ir kažkokia kaukė, berods FLEUR D'EAU, ar kažkaip pan, kur būtų galima jos įsigyti?
Atsakyti
Sios kosmetikos galima isigyt ir universiteto vaistinej, ju tuose indeliuose, kaip kad pvz. Ana Lotan. Toli grazu ne visas asortimentas, bet sis tas yra.
Atsakyti
dabar šitą kosmetiką pardavinėja Grožio Akademijoj. Draugė ten dirba, sakė verti dėmesio ir pagal kokybę ir kainą produktai tie. kai pati pabandysiu- parašysiu kas kaip 4u.gif
Atsakyti