Įkraunama...
Įkraunama...

Kūdikis be čiulptuko

QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 15, 18:32)
Apsiramink, Bebenciuke.

kas ..vel artejant Pilnaciai problemos su nepatenkinimu....

Panašu, pati irgi turi tokių problemų. biggrin.gif Oi,ir beje, man malonu, kai tu taip reaguoji į mano komentarus, ir taip staigiai. Matyt esu dėmesio verta pašnekovė. smile.gif
Atsakyti
o kokia tavo asmenine patirtis forumo tema apie kudiki be ciulptuko?
visgi temoj sedim..

jei tokios neturi..ir vis dar nerimsti...rasyk i az..as pamastysiu ka su tavim daryti..iskart deti ignora ar dar luktelti.

QUOTE(bebenčiukė @ 2011 05 15, 18:38)
Panašu, pati irgi turi tokių problemų.  biggrin.gif Oi,ir beje,  man malonu, kai tu taip reaguoji į mano komentarus, ir taip staigiai. Matyt esu dėmesio verta pašnekovė.  smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo S.w.a.t: 15 gegužės 2011 - 18:20
QUOTE(S.w.a.t @ 2011 05 15, 19:12)
nershi?...
o tu - nors kokia savo patirtim gali pasidalinti..? konkreciai pagal tema..

ir beje..
nori plustis..rasyk i az..as pamastysiu ka su tavim daryti..deti ignora ar meginti diskutuoti.

Plūstis tik tu nori, daugiau niekas. Ir kas tu tokia, kad spręstum, ką su manimi daryt. biggrin.gif
Atsakyti
Jei į temą dar kas šneka, tai pasisakysiu, kad abu vaikai auga be čiulptukų. Jų nepasigendu smile.gif Ir vaikai nepanašu, kad pasigestų. (.) gauna ir maistui ir nusiraminimui smile.gif
Atsakyti
maniskis irgi augo be ciulptuko. bandziau dar duoti pradzioje, bet neeme. is tikruju tai aplinkos spaudimas didelis buvo, nors buvau nusiteikus nenaudot ciulptuko, bet kelis kartus bandziau duoti... blush2.gif bet nereikejo jam ciulptuko, reikejo tik mp. tad taip ir augo - be ciulptuko, be buteliuko (net mano pieno is buteliuko negere, karta bandziau kelionei nusitraukt). aisku, dabar tik dziaugiuos, kad tasyk neeme ciulptuko ir isvengem jo, bet tada atrode, kad galbut butu visiems patogiau jeigu imtu ciulptuka, bet cia manau tokia momentine savijauta, kai esi pavarges, dar nelabai zinai, kaip nuramint mazyli ir pan. smile.gif
Atsakyti
Mes ir be ciulptuko, jo neime nuo pat pirmu dienu ir nepasigenda, is buteliuko ir negere, bavau palikus mamai priziureti trumpam ir nutraukus pienelio tai negere stume su leizuveliu lauk, kartais vyras bando paduoti ciulptuka bet ji kategoriskai jo atsisako ir neikisi lotuliukas.gif
Atsakyti
Manoji auga be čiulptuko, pirmom dienom davėm, po to kažkaip atsisakė ir nebematėm reikalo duot kada kelis kartus esu kišus bet ji pakramto ji ir spjauna lauk. Nuo 3 mėn, kai pradėjo kišt prištus į burną sulaukiau labai didelio spaudimo - duok vaikui čiulptuką iš aplinkinių dabar ji jau domis daiktais ir pirštų taip dažnai nečiulpia, bet aš nesu kategoriškai prieš čiupltukus mes turime visada tašei čiuptuką kai paliekų močiutei vaiką nors tai tesu darius kelis kartus kelioms valandoms palieku ir čiupltuką, nes ji kitaip nežino kaip nuraminti vaiką, sakė duoda, nors manoji pačiulpia kelis kartus ir spauna lauk
Atsakyti
Mano mažė čiulptuko niekad nenorėjo. Bet buvo sunku, lengviau atsikvėpiau tik nuo kokio 10-to mėnesio. O dabar dukrytei jau daugiau kaip metukai, tai galiu džiaugtis, kad nėra problemų dėl atpratinimo kaip kad būna kitiems tėveliams thumbup.gif Tiesa migdant soskė praverstu - užmiega tik prie krūties, taigi pas mus migdymas - išskirtinai mamos ir vaiko užziėmimas. rolleyes.gif
Atsakyti
mano maze taip pat auga be ciulptuko ax.gif nuo pat gimimo neeme smile.gif isbandeme beveik visas rusis,bet nei vienas netiko. dabar dziaugiuosi,bet yra ir minusu-tik as viena galiu ja nuraminti rolleyes.gif prie kruties wub.gif
Atsakyti
be ciulptuko auginu jau antra vaikeli, sekasi gerai, tik reikejo isklausit daug tevu priekaistu, galiausiai susitaike smile.gif
o prie kruties glaudziu, kada tik vaikui reikia, pirma menesi labai daznai, dabar, kai zirzia, susimusa ir t.t. kartais kas 15min, kartais kas 3val.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo snekute: 14 liepos 2011 - 17:03
patarkit kaip elgtis man.
mano leliui jau 10,5 men. pagrindinis maistas vis dar MP. nuo gimimo neeme jokiu ciulptuku ir soskuciu, negere ir negeria jokiu arbateliu. uzmiega tik valgydama ir ciulpdama kruti. ir keliasi nakti dar kelis kartus. kartais valgo, kartais tik pazisti kruti ar galu gale ja apsizioti. jei negauna jos, labai zyzia, kol zyzimas perauga i dideli verksma ir visiska issibudinima. nenoredama isbudinti, nes po to ji kelias valandas nebemiega, leidziu zisti kiek nori, bet kuo toliau, tuo ilgiau ji to nori.
ka daryti, kaip elgtis?
ir rytais keliasi 5 val. jei negauna kruties- paverkia, po to zaidzia, o jei gauna, po puses valandos zindymo dar uzmiega. o kas gi nenori ryte pamiegot?
Atsakyti
As auginu su ciulptuku ir esu tik uz! Kas per nesamone kisti papa kiekviena karta kai vaika reikia nuramint? lotuliukas.gif Cia nebent namisedom tinka, kas gali kaisiot papa visa para. O jei mama iseit nori be vaiko, kas papa duos tetis ar mociute? g.gif Ne deficitas gi, nejuokinkit.
Aisku jei vaikui nereikia ciulptuko, tai nera ko kist, bet kai reikia, kodel gi ne?Svarbu atpratint paskui laiku.
Atsakyti