QUOTE(foox @ 2011 01 17, 12:38)
O Jūsų bloge kur yra receptai duonos, su ruginiu raugu, tai kokio dydžio kepalui? Aš kepu duonkepėje, todėl labai aktualu
pas mane yra 450g ir 850g. šiuo metu kepu Borodino duoną, parinkau 850g. svorį, bet dabar suabejojau, ar nereikėjo pamažinti ingredientų...

supliusuokit visų produktų gramus ir gausis kepalo svoris
QUOTE(sssagis @ 2011 01 17, 12:40)
Niu taip nepykit sakyciau
ne visi turi laiko gi skaityt visas temas
As irgi dar visu temu neperskaiciau ir klausimu n turiu
reiktu dazniausiai uzduodamu klausimu sarasa padaryt
galiu tik pasiguost kad pirma karta kepiau su raugu ir neskani duona gavosi
bet aisku bandysiu dar ir dar kol gausis 




galiu tik pasiguost kad pirma karta kepiau su raugu ir neskani duona gavosi



užteks perskaityt bent viena

jei kept duonkepei, tai iš dauguma receptu reikia mažint produktus bent per puse