Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

QUOTE(foox @ 2011 01 17, 12:38)
O Jūsų bloge kur yra  receptai duonos, su ruginiu raugu, tai kokio dydžio kepalui? Aš  kepu duonkepėje, todėl labai aktualu  blush2.gif pas mane yra 450g ir 850g. šiuo metu kepu Borodino duoną, parinkau 850g. svorį, bet dabar suabejojau, ar nereikėjo pamažinti ingredientų...

supliusuokit visų produktų gramus ir gausis kepalo svoris

QUOTE(sssagis @ 2011 01 17, 12:40)
Niu taip nepykit sakyciau  g.gif  ne visi turi laiko gi skaityt visas temas  mirksiukas.gif  As irgi dar visu temu neperskaiciau ir klausimu n turiu  smile.gif  reiktu dazniausiai uzduodamu klausimu sarasa padaryt  biggrin.gif

galiu tik pasiguost kad pirma karta kepiau su raugu ir neskani duona gavosi  doh.gif  biggrin.gif  bet aisku bandysiu dar ir dar kol gausis  rolleyes.gif

užteks perskaityt bent viena mirksiukas.gif
jei kept duonkepei, tai iš dauguma receptu reikia mažint produktus bent per puse
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 17, 14:33)
supliusuokit visų produktų gramus ir gausis kepalo svoris

ačiū, logiška doh.gif
Atsakyti
QUOTE(foox @ 2011 01 17, 13:29)
o kuo neskani? šiaip prastas skonis ar rūgšti? nes man tai gavosi labai rūgšti, paklausiau patarimų SM ir bandau šiandien iš naujo

rugstoka, slapia ir tokia be skonio g.gif

as duonkepej kepu ax.gif
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 01 17, 16:03)
rugstoka, slapia ir tokia be skonio  g.gif

as duonkepej kepu ax.gif


tai gal nelabai pakilo g.gif
Atsakyti
Laba drinks_cheers.gif
Šiandien kepiau sąstingio laikų batona.Turiu pripažinti,kad iki šiol skanesnio nebuvau iškepusi.Labai ačiū už receptą,jis taps mūsų šeimos favoritu wub.gif
Atsakyti
aš šiandien kepiau antrą bandymą ruginės duonos... nepakilo visai verysad.gif
jau fantazija atsoko, gaila produktų... teks gryžti prie mielinės duonos... nors ir nelabai norisi
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 17, 16:07)
tai gal nelabai pakilo  g.gif

isjungiau net duonkepe ir kildinau kokias 5val minimum g.gif ir kepiau ant kepimo programos 1val40min doh.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 01 17, 16:20)
Laba  drinks_cheers.gif
Šiandien kepiau sąstingio laikų batona.Turiu pripažinti,kad iki šiol skanesnio nebuvau iškepusi.Labai ačiū už receptą,jis taps mūsų šeimos favoritu  wub.gif


o kasia tokio, kažkaip neužfiksavau blush2.gif


QUOTE(foox @ 2011 01 17, 16:38)
aš šiandien kepiau antrą bandymą ruginės duonos... nepakilo visai  verysad.gif
jau fantazija atsoko, gaila produktų... teks gryžti prie mielinės duonos... nors ir nelabai norisi


o tai jūsų raugas veiklus buvo?


QUOTE(sssagis @ 2011 01 17, 17:28)
isjungiau net duonkepe ir kildinau kokias 5val minimum  g.gif  ir kepiau ant kepimo programos 1val40min  doh.gif


Aš kepu orkaitėj, bet ilgiau kaip valandą ilgiau nekepu.
O jums ji buvo iškilusi?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 17, 18:00)
o kasia tokio, kažkaip neužfiksavau  blush2.gif


Po truputį bandau receptus,pateiktus temos pirmame lape. Bandžiau ne vieną ir ne du batonus,o kalbėjau apie šį Maišiau duoninėj,kepiau orkaitėj.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 17, 18:00)
o kasia tokio, kažkaip neužfiksavau  blush2.gif

sąstingio laikų batonas
Atsakyti
QUOTE(sssagis @ 2011 01 17, 12:40)
galiu tik pasiguost kad pirma karta kepiau su raugu ir neskani duona gavosi  doh.gif  biggrin.gif  bet aisku bandysiu dar ir dar kol gausis  rolleyes.gif

O is kokiu miltu kepei? Man vien is ruginiu miltu kepama duona perdaug rugsti... Dabar maisau po 1/2 rupiu ruginiu ir 1/2 rupiu kvietiniu miltu wink.gif
Atsakyti
Sakykit,ar jums raugas saldytuve kyla?Manasis tai burbuliouja rolleyes.gif Ar tai gerai?Nes duonele zadu kept tik po kokiu 5dienu
Atsakyti