QUOTE(emiliuxas @ 2011 01 18, 20:29)
1.na pakilo ji man nedaug ir dar plius sukrito.
2.dabar gaminu nauja rauga tai jei po triju dienu kepsiu rugine duonele tai rekomenduojate ideti mieliu?
3.o nuo kada raugas skaitysis subrendes ar kokiu desimties dienu raugas jau subrendes?
4.ir ar butina rauga palaikyti pastoviai vaiksciojanti ir burbuliuojanti? nes kaip jau priestai rasiau mano praeitas raugas po kokios savaites tapo labai aktyvus ir noredama ji burbuliuojanti palaikyti turedavau maitinti po pora kartu per diena pora saukstu miltu. ar taip ir reikia daryti ar galiu ji palikti ir "subliuskusi" kokiai dienelei?
1.jei pakilo ir sukrito, reiškia perrūgo
2.vieni siūlo dėt
3.subrendęs
4.geriausia, bet ne būtina, galima pamaitint tiesiog karta per diena su pora šaukštu, o jei diena ir nepamaitinsit, nieko blogo neatsitiks
Gyvenime visada bus problemų. Bet jūsų teisė rinktis: galite skųstis, o galite jas spręsti.