Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

QUOTE(Nerutė @ 2011 01 22, 14:26)
tiksliai palmiu sviesto dar turiu  thumbup.gif  reiks issikept šiandien jei tinginys neužpuls smile.gif

tai tu taupi biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 22, 14:41)
tai tu taupi  biggrin.gif

greiciau uzmarsi hihihi.gif jei butum nepriminus buciau sviesta sudejus biggrin.gif biggrin.gif biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(Luana @ 2011 01 21, 23:25)
P.P.S. su mano raugu niekas nevyksta, žiūrėsim kas ryte bus g.gif

Aš vakar pasidariau,kolkas nesimato jokio "darbo" šaip ilgai tempiau su jo darymu,nes namuose temperatūra ne vienoda,bijau ,kad bus vėsoka jam...bet nepabandęs nesužinosi.

QUOTE(keistuole @ 2011 01 22, 09:58)
man tai irgi po 2kg mažai, bet po 50 per daug. Vienas vargas  doh.gif

Po 2 kilus niekad neperku...jei perku,tai visą pakuotę,dar kartais ir kokia akcija papuola,tada jau ir 2 griebiu...gerai kai yra kur laikyt... rolleyes.gif

QUOTE(Nerutė @ 2011 01 22, 11:13)
apie sastingio batona klausimas - o sviesta tirpinta dedat? ar tiesiog minksta? ar jokio skirtumo?  g.gif

Aš supjaustau mažesniais gabaliukias ir sumetu į duonkepę,nes būtent ji man tešlą minko.

QUOTE(Medag @ 2011 01 22, 13:00)
o manes vis klausia, ar man apsimoka kept namuose, atseit roduktai ir pan... rolleyes.gif

Pradžioj ir aš taip galvojau,bet kaip pvz.sąstingio batonas-kepu dvigubą normą,jam susinaudoja kilogramas miltų plius kiti ingredientai,kurie tikrai daug nekainuoja.Vakar kaip tik pasvėriau abu iškepusius-svėrė truputį daugiau negu pusantro kg. Manau,kad apsimoka. Tik turiu klausimą-kuo batonus aptept ,kad plutelė blizgėtų? Kiaušiniu? Aš vis aliejuotom rankom suformuoju kepaliukus,bet to nepakanka unsure.gif

Mano vakarykščiai batončikai smile.gif

user posted image

Ir dar...ne apie duoną,bet...pabandžiau pasidaryti raugą Hermano pyragui.Viskas puikiai pavyko,šiandien pirmą kartą ir išsikepiau wub.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo @asta: 22 sausio 2011 - 18:24
atejau pagiedot ditirambu sastingio batonui 4u.gif LIUKS LIUKS LIUKS thumbup.gif nebeliko, mano seimyna silta sulapnojo biggrin.gif
Atsakyti
darant sastingio batona visus ingridieantus sudet ir isminkyt ? blush2.gif (na jei rankomis?)
Atsakyti
QUOTE(rabelkyte @ 2011 01 22, 18:28)
darant sastingio batona visus ingridieantus sudet ir isminkyt ?  blush2.gif  (na jei rankomis?)

Kogero mieles pirma pakildink šiltame vandenyje,su sukrumi,o tada jau maišyk produktus ir lai tešla pakyla.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 01 22, 18:16)
Mano vakarykščiai batončikai smile.gif

nuostabus wub.gif jei nesunku, gal galit imesti nuorodele, nes sia tema neseku ir pirmam psl neuzmaciau... aciu 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aguonele: 22 sausio 2011 - 22:07
QUOTE(nataliuncik @ 2011 01 17, 18:19)



QUOTE(aguonele @ 2011 01 22, 22:06)
nuostabus  wub.gif  jei nesunku, gal galit imesti nuorodele, nes sia tema neseku ir pirmam psl neuzmaciau... aciu  4u.gif

Atsakyti
gal pasidalintumėt kur tuos miltus maišais perkat ax.gif konkrečiai ax.gif mat supratau, kad išeina pigiau nei parduotuvėj pirkt, nes dabar vyras eidamas į parduotuvę pieno turi ir miltų parnešt biggrin.gif
Atsakyti
QUOTE(elelele @ 2011 01 22, 22:22)
gal pasidalintumėt kur tuos miltus maišais perkat ax.gif  konkrečiai ax.gif mat supratau, kad išeina pigiau nei parduotuvėj pirkt, nes dabar vyras eidamas į parduotuvę pieno turi ir miltų parnešt biggrin.gif


malsenoj 4u.gif
Atsakyti
Aš dėl duonelės pigumo - brangumo noriu pasisakyti, juk kai pats kepi, žinai ką įdedi, kada kepi ir turi galimybę valgyti šiltą duoną. parduotuvėje jei gera duona natūrali ir kainuoja "gerai". Kai pradėjau susivokti raugo suktybes ir kepti tikrą, ruginę duoną tai negaliu atsidžiaugti thumbup.gif galų gale duonkepė ir tešlą puikiai išmiko, iškildina galima ir bandeles ir picą ir koldūnus gaminti, kiek vargo atkrenta.
Atsakyti
Sakykit, kodel tam Sastingio batonui trynys atskirtas? Kaip suprantu jis i tesla neieina g.gif
Atsakyti