QUOTE(Luana @ 2011 01 21, 23:25)
P.P.S. su mano raugu niekas nevyksta, žiūrėsim kas ryte bus
Aš vakar pasidariau,kolkas nesimato jokio "darbo" šaip ilgai tempiau su jo darymu,nes namuose temperatūra ne vienoda,bijau ,kad bus vėsoka jam...bet nepabandęs nesužinosi.
QUOTE(keistuole @ 2011 01 22, 09:58)
man tai irgi po 2kg mažai, bet po 50 per daug. Vienas vargas
Po 2 kilus niekad neperku...jei perku,tai visą pakuotę,dar kartais ir kokia akcija papuola,tada jau ir 2 griebiu...gerai kai yra kur laikyt...
QUOTE(Nerutė @ 2011 01 22, 11:13)
apie sastingio batona klausimas - o sviesta tirpinta dedat? ar tiesiog minksta? ar jokio skirtumo?
Aš supjaustau mažesniais gabaliukias ir sumetu į duonkepę,nes būtent ji man tešlą minko.
QUOTE(Medag @ 2011 01 22, 13:00)
o manes vis klausia, ar man apsimoka kept namuose, atseit roduktai ir pan...
Pradžioj ir aš taip galvojau,bet kaip pvz.sąstingio batonas-kepu dvigubą normą,jam susinaudoja kilogramas miltų plius kiti ingredientai,kurie tikrai daug nekainuoja.Vakar kaip tik pasvėriau abu iškepusius-svėrė truputį daugiau negu pusantro kg. Manau,kad apsimoka. Tik turiu klausimą-kuo batonus aptept ,kad plutelė blizgėtų? Kiaušiniu? Aš vis aliejuotom rankom suformuoju kepaliukus,bet to nepakanka
Mano vakarykščiai batončikai
Ir dar...ne apie duoną,bet...pabandžiau pasidaryti raugą Hermano pyragui.Viskas puikiai pavyko,šiandien pirmą kartą ir išsikepiau