Įkraunama...
Įkraunama...

Duonos kepėjos renkasi čia

gal yra konditeriu is Kaisiadoriu g.gif
Atsakyti
QUOTE(aksomke @ 2011 01 25, 22:01)
aguonele teisi dribsniai visiskai nesijaucia duoneleje,ju net nesimato  smile.gif

jei tik dribsniai ne kieti, t.y. ne ilgo virimo

Keistuole, duonytė thumbup.gif


smile.gif+2011 01 25, 22:33-->
QUOTE(As smile.gif @ 2011 01 25, 22:33)
Kepiau šiandien ir aš tą tarybinį batoną su savo tarybine dujine  biggrin.gif .  Nu ir ką - visai nieko, vaizdelis gražus, apačia kiek prikepė, bet įkandama  biggrin.gif , apskritai skanu... tik aš taip norėčiau balto balto batono. Ar jūs tokį išsikepat? Kepu su 550 miltais, gal reikia 450 ar 405?

o ką, nebaltas gaunasi? 450/405 netinka batonui
Atsakyti
[quote=nataliuncik,2011 01 26, 12:26]
jei tik dribsniai ne kieti, t.y. ne ilgo virimo

AaaAAAaaaaAAAAAaaaa doh.gif blink.gif cray.gif juos ka virt reikia? as jau viska sumaisiau ir man kyla apie dribsniu virima nieks nieko nesake tai zalius sukroviau lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE
AaaAAAaaaaAAAAAaaaa doh.gif  blink.gif  cray.gif juos ka virt reikia? as jau viska sumaisiau ir man kyla apie dribsniu virima nieks nieko nesake tai zalius sukroviau lotuliukas.gif

nereikia nieko virt wink.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo laurechka: 26 sausio 2011 - 11:38
QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 26, 11:36)
AaaAAAaaaaAAAAAaaaa doh.gif  blink.gif  cray.gif juos ka virt reikia? as jau viska sumaisiau ir man kyla apie dribsniu virima nieks nieko nesake tai zalius sukroviau lotuliukas.gif

nieko nereikia virt, tiesiog yra dviejų rūšių dribsniai greito paruošimo ir ne, jei imsit greito, jų visai nesijaus
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 01 25, 22:10)
Įsiterpsiu aš su savo duonytėm tarp batonų  biggrin.gif

idealus wub.gif

QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 26, 08:44)
O kiek laiko ji kildint mergaites? kaip duona ar taip ilgai nereikia?  kam ketvirtas kartas o kam pirmas....... biggrin.gif  4u.gif

bet kildinti reikia 2 kartus. Pirma tesla uzminkius o tada suformavus batona blush2.gif as kildinu kievinea karta po 45 min.
Atsakyti
doh.gif aciu aciu, batona iskepiau pirma karta kepiau sastingio batona, jei isplesiu lekste vaikams is po ranku nufotkinsiu doh.gif thumbup.gif man gal kiek noretusi jo em 'riebesnio" bet visumoj kaip pirmam kartui likau patenkinta, kepu keksiukus, sausainius, vakare duonyte, praktiskai gyvenu virtuveje biggrin.gif aciu jums visoms


O kildinau tik karta doh.gif bet tikrai valgomas, gal uztat ir man skonis ne super, bet tikrai nei kietas nei nedakepes blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo juodaake25+: 26 sausio 2011 - 12:54
QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 26, 12:53)
man gal kiek noretusi jo em 'riebesnio" bet visumoj kaip pirmam kartui likau patenkinta,

riebesni galiu stai toki varijanta pasiulyti 4u.gif mums jis idealus wub.gif
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 01 26, 11:20)
Pagal kokį receptą kepei?
Pasidariau raugą,viskas puikiai pavyko,vakar jau ir duonelę kepiau.Aišku kaip pirmą kartą draugauju su raugu,tai pagal elementariausią receptą. iš čia Kvapas pasakiškas ir skonis geras.
Kaip suprantu be salyklo duona juoda nebus  g.gif  O kur kaunietės merginos perkat salyklą?

Aš irgi vakar pagal šitą kepiau drinks_cheers.gif , man pradžiai gan paprastai viskas parodyta, paaiškinta ir svarbiausiai viskas pavyko thumbup.gif , tik aš dar saulėgrąžų į duonelę dėjau biggrin.gif
Atsakyti
Manasis sąstingio batonas. Bandžiau kepti duonkepėje. Dugnas kiek storesnis gavos, pamiršau įpjovas padaryt ax.gif neblogas batoniukas, paprastas, lengvai gaminamas, bet minkštas ir visai skanus. Šiaip žinau skanesnių batonų, bet kai namuose nėra nei pieno nei kiaušinių ir tingisi eit į parduotuvę, šis receptas thumbup.gif Rekomenduočiau geriau orkaitėje kepti.
Pjoviau karštą, tai truputį susigumulavo.
user posted image

Avižinę duoną kepant jausis avižų skonis, nors jų dribsniai atskirai nesijaus ir nesimatys (dedu didelius, ne greito paruošimo ir nieko neverdu. Jie tešloje išbrinksta ir nesijaučia jų). Gal kas nemėgsta avižų, tam nepatiks, o man tai labai patiko avižų duonelė. Ir aplamai labai pamėgau avižas, tokie skanūs sausainiai gaunasi, o darbo labai mažai ir greit pagaminami.

Gal kas bandėte kepti perlinių kruopų duoną? Mano planuose tokią išbandyti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Sense: 26 sausio 2011 - 13:43
O sakykit, kokius pyragus duonkepej kepat? Gal tema yra? Ar kokiu pora receptuku galit pametet? patiko man sausom rankom kept bigsmile.gif
Atsakyti
[quote=juodaake25+,2011 01 26, 13:36]
[quote=nataliuncik,2011 01 26, 12:26]
jei tik dribsniai ne kieti, t.y. ne ilgo virimo

AaaAAAaaaaAAAAAaaaa doh.gif blink.gif cray.gif juos ka virt reikia? as jau viska sumaisiau ir man kyla apie dribsniu virima nieks nieko nesake tai zalius sukroviau lotuliukas.gif
[/quote]
AS NUPLIKAU JUOS IR PASKUI SU SALTU VANDENUKU PERPLAUNU...BET SIAIP UZTENKA TIK SU SALTU...JIE DUONELEJ TIKRAI NESIJAUS, NEBIJOK... mirksiukas.gif
Papildyta:
QUOTE(ievakata @ 2011 01 26, 15:44)
O sakykit, kokius pyragus duonkepej kepat? Gal tema yra? Ar kokiu pora receptuku galit pametet? patiko man sausom rankom kept bigsmile.gif

as kepu bananine duonele, tai ten labiau gal pyragas, esu kepusi morku pyraga, obuoliu pyraga, ir net kugeli duonkepeje... smile.gif
Atsakyti