
QUOTE(aksomke @ 2011 01 25, 22:01)
jei tik dribsniai ne kieti, t.y. ne ilgo virimo
Keistuole, duonytė


QUOTE(As
@ 2011 01 25, 22:33)

Kepiau šiandien ir aš tą tarybinį batoną su savo tarybine dujine
. Nu ir ką - visai nieko, vaizdelis gražus, apačia kiek prikepė, bet įkandama
, apskritai skanu... tik aš taip norėčiau balto balto batono. Ar jūs tokį išsikepat? Kepu su 550 miltais, gal reikia 450 ar 405?


o ką, nebaltas gaunasi? 450/405 netinka batonui
[quote=nataliuncik,2011 01 26, 12:26]
jei tik dribsniai ne kieti, t.y. ne ilgo virimo
AaaAAAaaaaAAAAAaaaa
juos ka virt reikia? as jau viska sumaisiau ir man kyla apie dribsniu virima nieks nieko nesake tai zalius sukroviau
jei tik dribsniai ne kieti, t.y. ne ilgo virimo
AaaAAAaaaaAAAAAaaaa




QUOTE
AaaAAAaaaaAAAAAaaaa
juos ka virt reikia? as jau viska sumaisiau ir man kyla apie dribsniu virima nieks nieko nesake tai zalius sukroviau 




nereikia nieko virt

QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 26, 11:36)
AaaAAAaaaaAAAAAaaaa
juos ka virt reikia? as jau viska sumaisiau ir man kyla apie dribsniu virima nieks nieko nesake tai zalius sukroviau 




nieko nereikia virt, tiesiog yra dviejų rūšių dribsniai greito paruošimo ir ne, jei imsit greito, jų visai nesijaus
QUOTE(keistuole @ 2011 01 25, 22:10)
idealus

QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 26, 08:44)
O kiek laiko ji kildint mergaites? kaip duona ar taip ilgai nereikia? kam ketvirtas kartas o kam pirmas.......



bet kildinti reikia 2 kartus. Pirma tesla uzminkius o tada suformavus batona





O kildinau tik karta


QUOTE(juodaake25+ @ 2011 01 26, 12:53)
man gal kiek noretusi jo em 'riebesnio" bet visumoj kaip pirmam kartui likau patenkinta,
riebesni galiu stai toki varijanta pasiulyti


QUOTE(@asta @ 2011 01 26, 11:20)
Pagal kokį receptą kepei?
Pasidariau raugą,viskas puikiai pavyko,vakar jau ir duonelę kepiau.Aišku kaip pirmą kartą draugauju su raugu,tai pagal elementariausią receptą. iš čia Kvapas pasakiškas ir skonis geras.
Kaip suprantu be salyklo duona juoda nebus
O kur kaunietės merginos perkat salyklą?
Pasidariau raugą,viskas puikiai pavyko,vakar jau ir duonelę kepiau.Aišku kaip pirmą kartą draugauju su raugu,tai pagal elementariausią receptą. iš čia Kvapas pasakiškas ir skonis geras.
Kaip suprantu be salyklo duona juoda nebus

Aš irgi vakar pagal šitą kepiau



Manasis sąstingio batonas. Bandžiau kepti duonkepėje. Dugnas kiek storesnis gavos, pamiršau įpjovas padaryt
neblogas batoniukas, paprastas, lengvai gaminamas, bet minkštas ir visai skanus. Šiaip žinau skanesnių batonų, bet kai namuose nėra nei pieno nei kiaušinių ir tingisi eit į parduotuvę, šis receptas
Rekomenduočiau geriau orkaitėje kepti.
Pjoviau karštą, tai truputį susigumulavo.

Avižinę duoną kepant jausis avižų skonis, nors jų dribsniai atskirai nesijaus ir nesimatys (dedu didelius, ne greito paruošimo ir nieko neverdu. Jie tešloje išbrinksta ir nesijaučia jų). Gal kas nemėgsta avižų, tam nepatiks, o man tai labai patiko avižų duonelė. Ir aplamai labai pamėgau avižas, tokie skanūs sausainiai gaunasi, o darbo labai mažai ir greit pagaminami.
Gal kas bandėte kepti perlinių kruopų duoną? Mano planuose tokią išbandyti.


Pjoviau karštą, tai truputį susigumulavo.

Avižinę duoną kepant jausis avižų skonis, nors jų dribsniai atskirai nesijaus ir nesimatys (dedu didelius, ne greito paruošimo ir nieko neverdu. Jie tešloje išbrinksta ir nesijaučia jų). Gal kas nemėgsta avižų, tam nepatiks, o man tai labai patiko avižų duonelė. Ir aplamai labai pamėgau avižas, tokie skanūs sausainiai gaunasi, o darbo labai mažai ir greit pagaminami.
Gal kas bandėte kepti perlinių kruopų duoną? Mano planuose tokią išbandyti.
O sakykit, kokius pyragus duonkepej kepat? Gal tema yra? Ar kokiu pora receptuku galit pametet? patiko man sausom rankom kept

[quote=juodaake25+,2011 01 26, 13:36]
[quote=nataliuncik,2011 01 26, 12:26]
jei tik dribsniai ne kieti, t.y. ne ilgo virimo
AaaAAAaaaaAAAAAaaaa
juos ka virt reikia? as jau viska sumaisiau ir man kyla apie dribsniu virima nieks nieko nesake tai zalius sukroviau 
[/quote]
AS NUPLIKAU JUOS IR PASKUI SU SALTU VANDENUKU PERPLAUNU...BET SIAIP UZTENKA TIK SU SALTU...JIE DUONELEJ TIKRAI NESIJAUS, NEBIJOK...
Papildyta:
as kepu bananine duonele, tai ten labiau gal pyragas, esu kepusi morku pyraga, obuoliu pyraga, ir net kugeli duonkepeje...
[quote=nataliuncik,2011 01 26, 12:26]
jei tik dribsniai ne kieti, t.y. ne ilgo virimo
AaaAAAaaaaAAAAAaaaa




[/quote]
AS NUPLIKAU JUOS IR PASKUI SU SALTU VANDENUKU PERPLAUNU...BET SIAIP UZTENKA TIK SU SALTU...JIE DUONELEJ TIKRAI NESIJAUS, NEBIJOK...

Papildyta:
QUOTE(ievakata @ 2011 01 26, 15:44)
O sakykit, kokius pyragus duonkepej kepat? Gal tema yra? Ar kokiu pora receptuku galit pametet? patiko man sausom rankom kept 

as kepu bananine duonele, tai ten labiau gal pyragas, esu kepusi morku pyraga, obuoliu pyraga, ir net kugeli duonkepeje...
