Įkraunama...
Įkraunama...

Barselona Nr. 2

o man labai patiko Miro muziejus, tiesa, jis nedidelis, bet tikrai geresnis, negu Pikaso muziejus Barselonoje
jeigu Pikaso muziejus nebūtų buvęs articket blokelyje, tikrai gailėčiausi išleistų pinigų smile.gif
Atsakyti
QUOTE(rugiagelele @ 2011 07 18, 08:53)
Labas rytas,
Ketiname keliauti i ALikante dviems savaitems ir per ta laika norime aplankyti barselona kokiom trim dienom.Gal kas zinote pigu viesbuti tik nakvynei reikalingas,gali buti paprastas smile.gif


Aha, zinome, 15 euru vienam zmogui, Palangoje ir tai brangiau 4u.gif Cia ne viesbutis, o pas zmogu nakvoti, butas svarus, erdvus ir siolaikiskas, vietos pakanka, ir terasa didziule. Tik nezinau ar kelioms paroms nores, reikia klausti jums.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Barcelona10: 19 liepos 2011 - 22:12
QUOTE(Barcelona10 @ 2011 07 19, 23:07)
Aha, zinome, 15 euru vienam zmogui, Palangoje ir tai brangiau  4u.gif Cia ne viesbutis, o pas zmogu nakvoti, butas svarus, erdvus ir siolaikiskas, vietos pakanka, ir terasa didziule. Tik nezinau ar kelioms paroms nores, reikia klausti jums.

o gal zinote to zmogaus kontaktus? aciu smile.gif
Atsakyti
Sveikos,
prieš savaitę grįžom iš Baselonos. Viskas buvo super thumbup.gif
Tikrai labai pravertė informacija, kuria jūs, merginos, čia dalinatės.

QUOTE(Lauru @ 2011 07 11, 17:20)
Todel gal geriau pirkti T10 ? Susidaryti patiems marsruta, susiziureti stoteles, mazdaug apskaiciuojant kiek vaziuosim, o kiek eisim. Aciu uz ats.


Mes visą pirmą dieną parvažinėjom su Bus Turistic. Išbandėm visas tris linijas-viena linija ėjo pro pat mūsų viešbutį, tai nuo kur pradėjom, į ten ir vakare grįžom. Tikrai buvo verta. Nors ir buvom prisirinkę info apie objektus, bet buvo labai įdomu per ausines klausytis apie tai, ką tu matai. Išlipom prie visų pagrindinių objektų. Tikrai niekur neskubėjom, skyrėm laiko tiek, kiek norėjom. Tik į Šeimos bažnyčios viršų nepasikėlėm, nors ir norėjom, bet pamačius eilę, kažkaip noras praėjo... schmoll.gif
Antrą dieną kėlėmės funikulierium į Montjuc. O po pietų grįžome į viešbutį ir ėjom į paplūdimį, neilgai trukus apsiniaukė, tad grįžom ir jau mirkom viešbučio baseine.
Trečia diena-Monserat vienuolynas, ir vakare šokantys fontanai.
Paskutinę dieną pragulėjom paplūdimį, prieš tai dar padarėm nedididelį shopingą šalia esančiame dideliame prekybos centre (Diagonal Mar)-mango, zara, h&m, desigual, ir kt.

Naudojomės metro, mes 4iese sunaudojom 3 T10. Labai aišku ten viskas. Tikrai lengva susigaudyt. Tik vieną kartą užgrybavom-kai atvykm su metro į Ispanišką aikštę (Plaza Espanol), tai išėjom iš metro ieškodami Montjuc funikulieriaus-to daryti nereikėjo, nes jo linija irgi yra metro, tad teko panaudoti t10 dar kartą.

Apie paplūdimį..man buvo keista, kad nėra persirengimo kabinų, bet kai pamačiau , kad moterys deginas iki pusės, o vyrai maudymosi šortus maunas ant trumpikių, supratau, kad jos kaip ir nereikalingos.

Atsakyti
QUOTE(Barcelona10 @ 2011 07 19, 23:07)
Aha, zinome, 15 euru vienam zmogui, Palangoje ir tai brangiau  4u.gif Cia ne viesbutis, o pas zmogu nakvoti, butas svarus, erdvus ir siolaikiskas, vietos pakanka, ir terasa didziule. Tik nezinau ar kelioms paroms nores, reikia klausti jums.


Labai prasau visu, kas pasinaudos Barcelonos10 siulomu butu, atsiliepimu. 4u.gif

Turime rezervave hosteliuka su bendrais patogumais, bet visai noreciau ir butuko. bigsmile.gif Apsisprendimams laiko dar turime i valias. smile.gif
Atsakyti
Mes tokiu pat principu uzsisakem kambari, kaina 16,5 euro zmogui... ne paciam centre, bet ir netoli smile.gif Meridiana gatve, La Sagrera metro stotele... manau tokia kaina tikrai nera didele... bent kiek ieskojau, tai visur zmogui bent 20 euru...o dar kai mes dviese vaziuojam tai dar sunkiau rasti...
Atsakyti
Mes pasinaudojom barcelonetos 01 pasiulymu:-). Aciu tau uz info !!!!! 4u.gif
Ten nuomavomes kambari pas ta moteriske. Labai tvarkingas visas butas, su didziule terasa. Normaliam gyvenamajam rajone su barais ir parduotuvem pirmoj zonoj. Normalus susisiekimas. Iki pliazo reikdavo vaziuot, bet bent jau mums tai nebuvo problema. Seimininke lietuve, labai rupestinga. Vienu zodziu mums, kurios ryte iseidavo ir vakare grizdavo, viskas tiko :-)

Aciu, barceloneta01 :-)
Atsakyti
QUOTE(aferizmas @ 2011 07 23, 18:19)
Mes pasinaudojom barcelonetos 01 pasiulymu:-). Aciu tau uz info !!!!!  4u.gif
  Ten nuomavomes kambari pas ta moteriske. Labai tvarkingas visas butas, su didziule terasa. Normaliam gyvenamajam rajone su barais ir parduotuvem pirmoj zonoj. Normalus  susisiekimas. Iki pliazo reikdavo vaziuot, bet bent jau mums  tai nebuvo problema. Seimininke lietuve, labai rupestinga. Vienu zodziu mums, kurios ryte iseidavo ir vakare grizdavo, viskas tiko :-)


Mes irgi planuojame ryte iseiti, o tik vakare gristi pernakvoti. smile.gif
Kuriame daug maz rajone ar gatveje tas butas yra, galite pasakyti? Nes prie juros jau busime pries tai pabuve. Noretusi paciai Barcelonai kiek galima daugiau demesio skirti. Todel domina, kokie lankomi objektai butu arciausiai? Iki ko galima pesciomis nueiti, o kur - vaziuoti.

Taip pat ar reikejo is anksto avanso pervesti? Kaip su moteriske susisieket?

4u.gif
Atsakyti
aferizmas,

itariu, kad cia mano pasiulymu pasinaudojote lotuliukas.gif ...
Dziugu, kad nenuvyle, o ir mieluoti neturiu tikslo. Prie dabartines tokios padeties visi norime truputuka pigiau ir kiek galima patogiau 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(Dilma @ 2011 07 11, 16:28)
Visos trys linijos įeina į tą pačią kainą. Važiuojat raudona linija, ir jei norit persėst į mėlyną - tiesiog žiūrit žemėlapyje - gausit autobuse - kur yra bendrą stotelė.
Vargu ar bus pigiau keliauti pačiam. O tas turas labai patogu - per kelias valandas pamatai visą miestą ir nereik ieškot įžymių vietų. Mums tai buvo labai patogu, nes Barselonoj buvom tik 1 dieną. Savarankiškai nebūtume spėję tiek pamatyt ir sužinot 4u.gif


Kas jau buvote Barselonoje, sakykit, ar geriau užsisakyti bilietus į Barcelona Bus Turístic internete (kiek suprantu taip užsakant gaunamas vaučeris, kurį mieste
reikia pakeisti į bilietą) ar tiesiog pirkti vietoje?.
Dar yra Barcelona Card, kurios duoda įvairias nuolaidas, ar verta jas pirkti?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Cenet: 23 liepos 2011 - 20:31
Avanso nereikia. siuliau, bet sake nereikia. Ji gyvena tiksliai neatsimenu rajono, bet lygtai Carnilla centrum vadinasi. Tame rajone nera jokiu izymybiu, visur reikejo vaziuot. Bet ten nieko tokio baisaus su tais atstumais. bent jau mums taip atrode. Pvz iki Espagna aikstes, kur fontanai sokantys randasi, su metro 40min. kaip Barcelonai manau nedaug. iki katalonijos aiskstes arciau.
Mes net neemem turistinio autobuso izymybem aplankyt. Visur pacios vaziavom. ir 4d buvo per akis. ir kiekviena diena po pora valandu dar ir prie juros praleisdavom.
Atsakyti
QUOTE(Cenet @ 2011 07 23, 21:30)
Kas jau buvote Barselonoje, sakykit, ar geriau užsisakyti bilietus į Barcelona Bus Turístic internete (kiek suprantu taip užsakant gaunamas vaučeris, kurį mieste
reikia pakeisti į bilietą) ar tiesiog pirkti vietoje?.


Nežinau, ar geriau, ar blogiau... Mes pirkom vietoj. Ta prasme, kito miesto traukinų stoty - tada dar ir traukinys iki Barselonos buvo įskaičiuotas į bus turo kainą. Ta prasme, nieko nekainavo ax.gif 4u.gif
Atsakyti