Įkraunama...
Įkraunama...

Atspėk įstorijos pradžią

user posted image

user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
user posted image
user posted image

user posted image

user posted image
Atsakyti
ačiū už naująją gražiąją temukę 4u.gif
Laukiam istorijos 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 01 12, 21:16)
O tai jūs visad iš serialų dedat?

Neeee, ne visad. Iš ko turim tinkamą istoriją, tokią ir dedam smile.gif Nesvarbu, ar tai serialas, ar filmas, ar knyga, ar šiaip iš kur nors smile.gif
Atsakyti
Dėkui už naują gražų detektyvų kabinetą. Taigi nelabai detektyvinė, bet visgi istorija.

Vidury dykumos eina nuogas vyras su pagaliuku rankoje. (kaip, kodėl iš kur ir t.t.)
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 01 12, 21:19)
Vidury dykumos eina nuogas vyras su pagaliuku rankoje. (kaip, kodėl iš kur ir t.t.)

Nu man vis tiek į tą istoriją panašu, kur su nuoga moterim ir degtuku lotuliukas.gif Palauksiu, kol šiek tiek pasistūmėsit, tada prisijungsiu, jei pamatysiu, kad čia tikrai kita istorija biggrin.gif
Atsakyti
dykumoje atsidūrė:
nukritus iš aukštai?
iš lėktuvo?
oro baliono?
kito skaridamopjo aparato?

pagaliukas rankoj degtukas?
pagaliukas tai burtų/loterijos simbolis?
Atsakyti

dykumoje atsidūrė:
nukritus iš aukštai? NE
iš lėktuvo? NE
oro baliono? TAIP
kito skaridamopjo aparato? NE

pagaliukas rankoj degtukas? TAIP
pagaliukas tai burtų/loterijos simbolis? TAIP

Tai tada jūs žinot gal smile.gif O tai nuoga moteris irgi iš ten?
Atsakyti
QUOTE(MrsRAT @ 2011 01 12, 21:25)
Tai tada jūs žinot gal smile.gif O tai nuoga moteris irgi iš ten?

Taip, iš besileidžiančio oro baliono. Gelbėjo kitus žmones ir t.t. smile.gif
Atsakyti
QUOTE(Calaquendi @ 2011 01 12, 21:15)
Kokių kaulų?  unsure.gif  CSI nežiūriu biggrin.gif
Sesija man, tai darbais apsikasus  unsure.gif

Yra toks serialas "kaulai" nežinau ar berodo, bet seniau rodė, labai liuks istorijos būdavo thumbup.gif
Ir aš šiuo metu sesijoje rolleyes.gif Skaitosi mokausi hihihi.gif

QUOTE(Jeta @ 2011 01 12, 21:16)
gera istorija  thumbup.gif Na bet ir tempai pas mus  thumbup.gif

Man patinka tokie tempai, veiksmas vyksta, temutė atsigavo, o tai buvo gerokai apmirusi rolleyes.gif

QUOTE(MrsRAT @ 2011 01 12, 21:16)
O tai jūs visad iš serialų dedat?

Filmai, serialai, knygos, straipsniai, na, iš bet kur, kur tik neša fantazija. Dažnai būna man taip, kad pamirštu kas apie ką, tai savo pridedu hihihi.gif

Na ką, nauji namučiai, naujos istorijos thumbup.gif
Atsakyti
Nu reiškia ta pati istorija tik su pakitimais... sad.gif pas mane lavonu nebuvo biggrin.gif
Atsakyti
Na, tai imam kitą istoriją, gal kas turit, ar duot savąją, turiu tokią lengvutę, bet vis šis tas rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 12, 21:29)
Ir aš šiuo metu sesijoje  rolleyes.gif Skaitosi mokausi hihihi.gif

Aš pertraukas darausi nuo programos pildymo duomenimis biggrin.gif Išprotėčiau, jei reikėtų be jų dirbt biggrin.gif

QUOTE(MrsRAT @ 2011 01 12, 21:30)
Nu reiškia ta pati istorija tik su pakitimais... sad.gif  pas mane lavonu nebuvo biggrin.gif

Keista, kaip neužsimušo iššokęs iš baliono smile.gif

Matai, mes tokias istorijas, pritaikytas būtent tokiems žaidimams, jau seniai pabaigėm uždavinėt biggrin.gif Ne tik šitą su oro balionu žinojau, bet dar kelias. Bet jos jau seniai užsibaigė smile.gif Pirmoj ar antroj temoj jau pradėjom ieškot iš kitur istorijų biggrin.gif Nes standartinių nebeužteko.
Papildyta:
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 12, 21:31)
Na, tai imam kitą istoriją, gal kas turit, ar duot savąją, turiu tokią lengvutę, bet vis šis tas rolleyes.gif

Duok savo smile.gif Aš neturiu nieko.. Gal ką nors atkapstyčiau, bet reikia pabaigt darbą ir biški paskaityt teorijos biggrin.gif doh.gif
Papildyta:
QUOTE(Fiorella @ 2011 01 12, 21:29)
Yra toks serialas "kaulai" nežinau ar berodo, bet seniau rodė, labai liuks istorijos būdavo thumbup.gif

Dar yra kažkoks serialas Detektyvė Džouns (ar kažkas pan), bet labai vėlai rodo, po vidurnakčio doh.gif Tai tik vieną kartą žiūrėjau. Iš ten ir buvo ta istorija su nušautais jaunuoliais bei „pasiskolinta“ mašina ax.gif
Atsakyti