QUOTE(sanet @ 2011 03 30, 12:50)
ir rugine pajegtu maisyt?

nes as ir ja gundausi pirkt, tik jeigu nepajegia rugines maisyt, tada nepirkciau

. Beje, gal kas turit tokia ar panasia? Noreciau nuomone isgirst
Nebandžiau, bet manau taip. Nes yra tokios programos, kaip "rupių miltų duona", "makaronų tešla", makaronų tešla juk labai kieta, o išmaišo puikiai.
QUOTE(Gule @ 2011 03 30, 13:26)
Noriu, kad pasidalintumėte privalumais ir minusais duonkepių. Sakykite, ar VISOS duonkepės gali be vargo išmaišyti ruginę tešlą? Ar labai didelis privalumas, jei duonkepė turi langelį?
Esu girdėjusi, kad juodai duonai kepti labiau tinka duonkepės su 2 mentelėm, nes su 1 mentele taip gerai neišmaišo, būna lieka neišmaišytos tešlos ant kraštų, tuomet pačiai reikia atidarius dangtį nuo kraštų nugraibyt.
O langelis tai toks ir privalumas, man tešlą va gamino, aprasojo ir nieko nemačiau
QUOTE(riešutėlis @ 2011 03 30, 16:57)
kokio priedo

aš dar taip nesidomėjau duonkepėmis, bet vis pamąstau kad reiktų, tai dabar nutariau iki pirkti, tik paaiškinkite kokio ten priedo nėra ir ar jis labai reikalingas
(sorry gal kam pasirodys blondiniškas klausimas)
Perkant norisi su visais priedais, o realiai pastebėjau, kad nedaug kas iš turinčių tas bagečių formas naudoja. Pas daug ką stovi. Juk vis vien reikia tešlą pagamint, suformuot tas bagetes ir vėl kept. Turint normalią orkaitę labai puikiai jas ir orkaitėj iškepsit