QUOTE(Ruutta @ 2012 01 05, 23:39)
Dėkui už patarimą

Šįvakar pabandžiau dėti daugiau miltų, tai iškilo ir po pamaišymo, bet sukrito kepimo metu

Instrukcijoj rašo, kad tai reiškia, jog vis tiek miltų per mažai ar vandens per daug

Taip išeina, kad tie receptai pridėti prie dunkepės nėra tikslūs, nors rašo, kad reikia tiksliai gramas graman dėti viską paeiliui
Viskas turi būti gerai su ta duonkepe. Aš turiu tokią pat. Man viskas gerai gaunasi.
Gal tu ją atidarinėji? Nereiktų to daryti.
Аš paprastai kepu pagal 1 - baltą duoną (batoną) arba pagal 8 - ruginę duoną.
Galbūt kažkas negerai su tavo mielėmis?
Aš naudoju -
http://www.delona.lt...eles-500-g.html
neturiu jokių bėdų. Vandenį reikia naudoti kiek šiltą, nešaltą.
Aš kiek daugiau dabar pilu vandens negu pagal receptus (paprastai naudoju receptus ne iš pridėtos knygelės... ), tarkim jei reikia 300ml vandens, pilu iki 330-350ml, bet čia reiktų tau pasibandyti.
Iš pradžių man irgi neišeidavo, sukrisdavo, bet dabar viskas gerai.
Na nežinau ką dar patart.