Įkraunama...
Įkraunama...

krūtų skausmas

Man kažkur 10 dienų prieš mėnesines pradeda skaudėti krūtis. Skausmas gana didelis, negaliu net sportuoti. Gal galima būtų ka nors pavartoti, kad sumažinti tą skausmą, nes kai taip ilgai tęsiasi tai taip išvargina, kad su siaubu laukiu sekančių mėnesinių. KT negeriu ir kol kas neplanuoju jų gerti.
Labai ačiu už atsakymą.
Atsakyti
galite pabandyti kokius nors žolonius preparatus, kurie mažina hormonų pokyčių įtaką krūties audiniui(jie vastinėse parduodami be recepto).
Atsakyti
Man jau kiek laiko užeina krūties skausmas,atrodo kaip vidui liktai per nervą su adatą ,suskausta ir praeina ,vėl suskausta ir praeina.
Buvau praeitais metais pas Momologą (gyd.Tutkus)jis mane apžiūrėjo,labai ilgai čiupinėjo,nieko neradės pasake ,gal čia nervas reikia gert vitaminus a+e
,bet skausmas užeinantis nepraeina,kodėl jis manę neapžiūrėjo su aparatūra,gal man kokia cista auga,jug negali būti skausmas be priežasties ,reiškia ten vidui kažkoks procesas vyksta jeigu skauda.Ką man daryti eisiu vėl tikrintis ir vėl nieko nepasakys.Čiupineti ir aš galiu ir pati nieko nerandu čiupinedama.Patarkit kas čia gali būti ir ką man daryt.Ačiū
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Marinčik: 23 vasario 2006 - 10:30
Padėti Jums turėtų mamologas. Kreipkitės į kitą gydytoją.
Atsakyti
Laba diena gydytoja..

Man skauda krutine (bet tai ne pries menesenes), ypac kai lieciu, ir taip jau ilgiau nej visa savaite. Kol nelieciu neskauda, bet kai prilieciu, toks jausmas kad durte duria, ir taip abiejas krutis!!! Ka man daryti? Speneliai ismusti keistais spuogeliais. Kas man yra? Kas taj galetu buti? gal yra kokiu tepalu ar siaip ko?

P.S. man penkiolika metu
Aciu uz atsakyma (tikiuosi issamesnio, negu tik patarima pasirodyti gydytojui)
Atsakyti
Vien iš tokio aprašymo tikrai negaliu nieko spręsti.
Atsakyti