Įkraunama...
Įkraunama...

Globėjo sąlygos

Help, gal galit kas apšviesti. Esu jauna mergina (dar labai jauna mergina ir dar netekėjusi). Kokios sąlygos baigus universitetą būtų pasiimti globotinį savaitgaliams. Ar tai išvis realu tokių metų, dar nesukūrus šeimos? Jei taip atsitiktų, kad vaikas paskui grįžtų į šeimą, ar turėčiau kokias teises toliau matytis su juo ar, jei tėvai uždraustų, tai ne?
Atsakyti
labai jauna mergina, turinti suaugusią dukterį? mastau.gif kam šitas maskaradas?

Jeigu vaikas grįžtų į šeimą arba pasiimtų globėjai, įtėviai, taip, jūs jokių teisių neturėtumėte.
Atsakyti
Ei ei ei, garbaus amžiaus pone. Ar ką nors girdėjote apie big brothers big sisters.
Beje, jauna mama geriau nei jokios. O ir pagal amžių spręst, tai savotiškai...
Atsakyti
QUOTE(taka_taka @ 2011 01 18, 15:22)
Ei ei ei, garbaus amžiaus pone. Ar ką nors girdėjote apie big brothers big sisters.

Ziurint i Jusu atsakymus ir zinutes, galima pagalvoti ne tik apie Jusu amziu, bet ir brendima... Ar esate subrendusi pasiimti vaikeli, ar cia Jums bus eiline pramoga?
As nematau pas Jus didelio noro padeti vaikui. Gal as labai piktai cia parasiau? g.gif
Sorry smile.gif
Atsakyti
QUOTE(taka_taka @ 2011 01 18, 14:22)

ne, man teisiog įdomu, kokiu būdu 'jauna labai jauna mergina" turi 22 metų dukrą. jūs ją globojate pagal šią sistemą? bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(Karusia @ 2011 01 18, 19:52)
ne, man teisiog įdomu, kokiu būdu 'jauna labai jauna mergina" turi 22 metų dukrą. jūs ją globojate pagal šią sistemą?  bigsmile.gif

nepavydėk. Netekėjus reiškia- labai jauna ir viskas. Irgi matai pristojo prie žmogaus jaunystės- a jai pačiai širdy vis dar niolika. Kaip jaučiasi , taip rašo biggrin.gif . Ir kad vaikų praktiškai savo amžiaus turi nepavydėk. Ne kiekvienai taip pasiseka juk rolleyes.gif biggrin.gif biggrin.gif
Man tik įdomu pagal ką ji tavo lytį nustatinėjo g.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo alfija: 18 sausio 2011 - 19:14
Man tik įdomu pagal ką ji tavo lytį nustatinėjo g.gif

nu gal universitetuose su rašyba blogai g.gif jei jau prisistačiusi lituaniste rašė su klaidom...
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 18 sausio 2011 - 19:22
QUOTE(Karusia @ 2011 01 18, 20:22)
nu gal universitetuose su rašyba blogai  g.gif jei jau prisistačiusi lituaniste rašė su klaidom...

aš irgi rašau su klaidom. Bet man kažkaip taip įtikinamai tas kreipinys nuskambėjo.
Mano va sūnus sako, kad visos netekėjusios jaunos, kol neišteka...va taip...sekant jo logika- ji tiesiog labai labai neištekėjus.
Atsakyti
nu va aš irgi sakau, ponia, pone - koks skirtumas, jei skamba panašiai irnesakyk.gif

nu gerai gerai nebesiginčiju - esmi ryžas diedas irnesakyk.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Karusia: 18 sausio 2011 - 20:38
QUOTE(Karusia @ 2011 01 18, 19:52)
ne, man teisiog įdomu, kokiu būdu 'jauna labai jauna mergina" turi 22 metų dukrą. jūs ją globojate pagal šią sistemą?  bigsmile.gif

Čia tai man pačiai naujiena...
Papildyta:
QUOTE(Karusia @ 2011 01 18, 20:22)
nu gal universitetuose su rašyba blogai  g.gif jei jau prisistačiusi lituaniste rašė su klaidom...

Kas?
Tiek to, pasidomėsiu kur kitur, kai ateis laikas... Panašu, kad čia nesirenka linkę padėti...
Ir ne lituanistė šiaip... Nežinau, iš kur traukėtė šitą info...
Čia tik ironiškai kreipinys buvo, adekvatus komentarui...
Atsakyti
[quote=taka_taka,2011 01 19, 03:50]
Čia tai man pačiai naujiena...

buvo vaikai...ir nebeliko lotuliukas.gif Issigando jauna mamyte blush2.gif

Ir kaip dabar atrodai,Karusyte?Gal tau tiesiog pasivaideno lotuliukas.gif
Papildyta:
QUOTE(taka_taka @ 2011 01 17, 04:53)
Help, gal galit kas apšviesti. Esu jauna mergina (dar labai jauna mergina ir dar netekėjusi). Kokios sąlygos baigus universitetą būtų pasiimti globotinį savaitgaliams. Ar tai išvis realu tokių metų, dar nesukūrus šeimos? Jei taip atsitiktų, kad vaikas paskui grįžtų į šeimą, ar turėčiau kokias teises toliau matytis su juo ar, jei tėvai uždraustų, tai ne?

o kas del globojimo savaitgaliais,tai tereikia kreiptis i vaiku teisiu tarnyba ir jums tikrai pasiulys vaika,jau vyresni...kuriam jus galite tapti tiesiog draugu smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo sri lanka: 19 sausio 2011 - 14:57
QUOTE(sri lanka @ 2011 01 19, 16:03)
o kas del globojimo savaitgaliais,tai tereikia kreiptis i vaiku teisiu tarnyba ir jums tikrai pasiulys vaika,jau vyresni...kuriam jus galite tapti tiesiog draugu smile.gif

Ačiū, už atsakymą. Žinau tai, kadangi savanoriauju tokiose įstaigose (kad ir kaip čia kažkam nerimtai atrodau:))). Mane domino, kiek realios yra tokio "draugo" teisės į vaiko lankymą, jam grįžus į šeimą...
Na, bet turbūt jos nelabai realios...
Atsakyti