Įkraunama...
Įkraunama...

žindymas po cezario

QUOTE(DOGEFA @ 2012 07 29, 16:17)
Mums jokių problemų. Po Cezario traukė kaip siurbliukas, o girdėjau kalbų, kad vaiaki gime po operacijos neturi instinkto, nes neguldo ant pilvo. Bet mums instinktai buvo stipresni už viską. Nors pieno pirmą karta paragavo po kokių 16 val, po gimimo.

Pas mus buvo tas pats-kaip siurbė gražu žiūrėt. Bet-po to visada ji taip, valgo kaip savaitę išbadėjus. O kad CP kažkuo kažką komplikuoja, tai gal ne visada tiesa, jei pilna narkozė tai manau vaikui gal ir negerai valgyt MP (nesu medikė negaliu žinot tik spėju), bet priešpienis atsiranda po 2-3 valandų nuo vaiko gimimo ar tu nori ar nenori, būna jis ir po abortų ir po nesivystančio nėštumo (man šita dalis buvo pati skaudžiausia verysad.gif pienuko buvo bet nebuvo kam jį valgyti...), o po gimdymo juo labiau. Vienoms net pats bėga kitoms reik kad kažkas trauktų. Niekur jis nedingsta, apmažėja nebent. O va apie personalo pagalbą, tai jau kita kalba, AK komplikuotai gimdė MB draugo žmona, tai kol vaikas buvo inkubatoriuje ją seselės ėdė ko tiek mažai pieno nusitraukia (jo-iki 3-5 parų jo jūra pagal jas turi būt). Kita pažįstama gimdė ir pasitaikė viskas super, maitina iki dabar. Vakar išsikalbėjau su kaimyne, turi 4 vaikus, mažiukės bendraamžės-tai jau Krikščioniškuose GN nuteikė kad pas ją mažai pieno pas vaiką mažai svorio (ir taip visus 4 nes pas tą pačią gydytoją gimdė), gaila užklupo liūtis nepaklausiau pavardės doh.gif žodžiu jau ne pirma tokia istorija apie šiuos GN (beje NPL)-matomai yra ir ten dar apkerpėjusių darbuotojų. Žodžiu - jaučiu labai dar ir pradžios sėkmė lemia ilgą žindymą... o žinios apie jį kaip ir visur-dabar pacientas turi žinot kaip jam gydytis kad nenugydytų, kaip remontuot mašiną kad servise neapmautų-gal netikę palyginimai bet panašiai ir su žindymu, nes tie žmonės kurie turėtų žinoti daugiau už mus arba nežino arba nenori žinoti.
Atsakyti
Mano vaikelis taip pat po CP, atnešė maitinti tik po gerų 4 valandų, o jau noras žysti buvo thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif tiesiog miela malonu žiūrėti buvo smile.gif tad nei su pienu, nei su žindymu problemų tikrai nekilo nei man, nei mažiukui smile.gif tiesa, čiulptuko nepripažino, soskės irgi, nuo 3 mėnesio girdau iš puodelio su snapeliu, problemų dėl to irgi nekyla.
Atsakyti
Mano pirmagimis gimė po neplanuoto su CP su pilna narkoze, ir dar jį išvežė į Klaipėdą dėl silpnos sveikatos, o aš likau gulėti savo mieste, išrašė tik po 4-5 d, , iš karto lėkėm pas vaikelį. nuvykus davė maitinti pačiai, taigi pienuko realiai gavo tik po 5 d, blush2.gif pradžioj pergyvenau, kad neims krūties, nes jau bus pripratęs prie mišinuko, bet viskas sekėsi gerai thumbup.gif sėkmingai tiūtino iki beveik 2 m smile.gif
nelabai tikiu pasakomis apie liesus pienus - pienukas būna toks, kokio reikia kūdikiui, tiesiog būna augimo šuoliai, kai dažniau reikalauja smile.gif mano taip pat 3 mėn vos ne ištisai kabėjo prie papo, bet jau buvau draugės perspėta, kad taip būna mirksiukas.gif
antrasis gimdymas deja, taip pat baigėsi beveik planuotu CP, tik buvo nepilna narkozė, tai vaikutį atnešė jau po kokių 6 val (nors tiesą sakant laikrodžio nemačiau, tai nelabai laike orientavausi doh.gif )
žodžiu, visoms kantrybės ir noro smile.gif
Atsakyti
Nebuvo jokiu problemu po planinio CP, iskart suprato kas per daiktas ta krutis ir ka su ja daryti biggrin.gif .
Atsakyti
Su pirmais vaikiukais kol ligoninej gulejom buvo problemu - vaikai buvo atskirti dvi paras (reikalo jokio tam nebuvo, tik tiap patogiau gydytojams. Vaikus maitino misiniu. Man atnesdavo pagal valandas, dazniausiai jau pamaitintus...Nesamone zodziu kazkokia. Cia AK. Bet kai jau atnese ir paliko - visos bedos baigesi.
Mergyte irgi gime po CP. Pienukas atsirado jau ANTRA para biggrin.gif ta prasme tas tikrasis, ne priespienis.
Atsakyti
Atnese po kokiu 3 val., tiksliai nepamenu, nes kazkaip pasimetusi laike buvau smile.gif
Is karto eme zisti, priespienio jau buvo, sekmingai zinda jau beveik 2 metus biggrin.gif
Pirma para zindziau truputi pasivertus ant sono, buvom kartu su vyru palatoj, tai jis man mazi paduodavo, kai tas zirzuliuoti pradedavo. Nakciai gydytoja liepe duoti misinuko, maziukas pasiurbe ir verke verke. Daugiau misinuko ir nemate maziukas, nutariau neklausyti gydytojos smile.gif


Nesijaudinkite, viskas bus gerai. 4u.gif
Atsakyti
Turėjau du cezarius, nei po vieno nebuvo problemų dėl žindymo, atsirasdavo pienas greitai smile.gif
Atsakyti