Nepykit, gal be reikalo kuriu nauja tema, bet kiek ju perskaiciau pries tai, tai pagrinde eina kalba kaip atpratinti vaika nuo kruties, man tokios problemos nera, mano pagrindine problema, ka padaryti kad baigtusi pienas.
Dienom maitinu kas 3val, naktim kas 4val, vaikui 8men, krutis ima labai nenoriai, verkia, stumia kruti nuo saves ir t.t, todel tenka paciai nusitraukinet likusi piena kurio neistraukia, nuo viso sito jau pavargau,be to reikia gydytis ligas antibiotikais, o pagrindine problema yra ta kad pieno teka "upemis", jeigu tik vaiko nepamaitinu islgesni laiko tarpa, pvz uztrunku 4val o ne 3val kaip visada arba nenutraukiu galutinai neisciulpto pieno iskart pradeda kresti saltkretis, po to siek tiek pradeda skaudeti krutis, jos siek tiek sukieteja ir iskart uzkyla temperatura iki 38,5C, paskui nors ir pamaitinu vaika, temperatura nekrenta kol jos nenusimusu su vaistais, uzkilus temperaturai savijauta tragiska, nera jegu, svaigsta galva ir tokia situacija kuo toliau tuo dazniau kartojasi, jau neturiu nei jegu nei noro maitinti, ypac kai vaikas kruti ima nenoriai, todel galutinai pasiryzau nutraukti maitinima ir nieks manes jau neatkalbes.
Pagrindiniai pieno nutraukimo budai, kuriuos radau forumuose yra tokie: vartoti tam skirtus vaistus, bet jie turi daug salutiniu poveikiu, arba drastiskai nutraukt maitinima, labai ribot skyscius ir piena nusitraukt tik tada kada labai verzia krutis ir jos stipriai sukieteja, bet nutraukti tik tiek kad sumazetu verzimo jausmas, o ne pilnai iki galo. Taip pienas dingsta per savaite ar dvi. Man labaiu tinka antras variantas, bet beda ta, kad nemaciau nei vienos rasancios, kad jai ilgai nemaitinus kiltu temperatura ir t.t, paprasciausiai tik skauda krutis...
Mano kalusimas butu toks: gal yra moteru kurioms budavo tas pats ir kaip jom pavyko sustabdyti pieno gamyba, kaip nutraukus maitinima kovodavo su temperaturos kilimu, ka darydavo jeigu krutinej atsirasdavo guziuku. Laukiu atsakymu ir tu kurios vartojo tam skirtus vaistus, bei kitus varijantus pieno gamybai pradanginti, kaip pasireiske salutinis poveikis, ar isvis toks buvo, per kiek laiko visiskai dingo pienas.
Iskarto dekoju uz atsakymus ir patarimus.
P.S Pieno gamyba nutraukti pasirizau galutinai, apie pieno nauda vaikui zinau, todel raginimai maitinti toliau mano nuomones nepakeis, nevarkit tikindamos maitinimo nenutraukti, domina tik patarimai kaip nutraukti pieno gamyba