Sudominot šiais vežimais
Kol neperskaičiau komentarų, tai nelabai dėmesio į I'coo kreipiau, o dabar labai įdomu pasidarė. Reikės gyvai apžiūrėti
Panašu, kad jei geros kokybės ir išvaizda visai nieko. Man Peak modelis netgi į Mutsy panašus
Tik vat lopšys kažkaip labai gilus... Aš čia tik nuotraukoje taip atrodo
Vaikiukas labai giliai gulės, mažai oro cirkuliacijos, nebent ten kokia nors ventiliacinė sistema?
Papildyta:
QUOTE(aukse7 @ 2007 07 26, 22:38)
Turėjau I'coo Platon3 (be kėdutės). Vežimas nerealus

. Tvirtas, kokybiškas ir brangus. Kokybė net spindi iš tolo. Slėptis prieš juos visiems kviniams ir bebems komfortams.
Aš tai nemetu akmens, nes savo patirtimi patikrinau, kad BBC kokybės tikrai labai trūksta

. Lietuvoj jiems tiesiog pasisekė, nes jie pirmieji iš brangių vežimų rinkoje pasirodė ir netikėtai net be jokių ypatingų reklamų tapo "madinga" pirkti BBC, ypač prieš kelis metus, kai rinkoje pasirinkimo ypatingai trūko

. Dabar atsiradus Emmaljunga, Bogaboo, Jane, Bebecar ir kitiems brangiems brandams, BBC populiarumas mažėja

. Kaip sakant yra iš ko rinktis
Po BBC patirties man dabar labai svarbus kriterijus tapo - kokybė. Tai vat ir dairausi iš anksto į visus vežimus, kad nors šį kartą klaidos nepadaryčiau ir nusipirkčiau kokybišką bei patogų daiktą