
Gal kas galite pasakyti, ko dar reikia krabų lazdelių kotletukams, žinau, kad reikia 200g lazdelių sutarkuoti ir berods 100g sūrio, daugiau neatsimenu

QUOTE(rpusevic @ 2011 02 27, 16:57)
O aš niekaip negaliu gauti šios knygos, noriu pirkti su atsiuntimu į Airiją ir vis nesiseka surasti, gal kas žinot kur?
www.knygnesys.co.uk
Nesu tikra, bet jie UK yra, manau nebutu jiems sunku, i Airija atsiusti

QUOTE(Betė @ 2011 02 28, 17:41)
Gal kas galite pasakyti, ko dar reikia krabų lazdelių kotletukams, žinau, kad reikia 200g lazdelių sutarkuoti ir berods 100g sūrio, daugiau neatsimenu 

200 gr. krabų lazdelių,
100 gr. fermentinio sūrio,
1 kiaušinio,
1 šaukštas majonezo,
Maltų džiūvėsėlių,
Aliejaus kepimui
Sutarkuokite fermentinį sūrį ir krabų lazdeles burokine tarka, įmaišykite majonezo, kiaušinį ir jei norite mėgiamų prieskonių - susmulkinto česnako, smulkintų šviežių ar džiovintų krapų ir pan. Formuokite kotletukus, juos pavoliokite džiūvėsėliuose. Kepkite ant vidutinės ugnies, kol gražiai apskrus iš abiejų pusių. Karštus patiekite su šviežių daržovių salotomis ir mėgiamu padažu (Gustavas siūlo majonezo - pomidorų padažo mišinį), o šaltus - kaip užkandą prie alaus.
Mano virtuvej kvepia besigaminantis Cechosbilis
jauciu bus skanu
atsiliepimai uz valandziukes



QUOTE(Nexta @ 2011 02 28, 20:24)
Mano virtuvej kvepia besigaminantis Cechosbilis
jauciu bus skanu
atsiliepimai uz valandziukes 



Lauksim

as vis paskaitau,kaip jus gaminate is tos knygos ir seile varvinu ir baltai pavydziu
niu bet jau pasieke mane zinia,kad ryt vakare ir mane jau pasieks si stebuklinga Gustavo knyga
tai jau gaminsiu,oi gaminsiu,laukiu nesulaukiu








QUOTE(Limcamca @ 2011 02 28, 19:56)
Rekomenduoju 100%




QUOTE(Nexta @ 2011 02 28, 20:24)
Mano virtuvej kvepia besigaminantis Cechosbilis
jauciu bus skanu
atsiliepimai uz valandziukes 



Šis patiekalas ir mano sūnui tapo pats mėgstamiausias..dar išbandysiu krabų kotletukus..
Aš gavusi Gustavo knygą puoliau Ypatingųjų Vilko blynų gaminti (mūsų šeima blyninė), bet... visiškai neskanu buvo
aliejaus net nepyliau tiek kiek buvo parašyta
mano šeimynai neįtiko, man skrandis nuo tokios riebebybės sustojo
jau galvojau kišti tą knygą giliai į lentyną, bet žiūriu, kad džiaugiatės kitais receptais
na reiks dar ką iš jūsų išgirtųjų bandyt





Na, o musu seimynai labai tiko cenachai. Jau gaminom keleta kartu, gana lengva, greita ir skanu.
QUOTE(Renna @ 2011 02 28, 22:58)
Aš gavusi Gustavo knygą puoliau Ypatingųjų Vilko blynų gaminti (mūsų šeima blyninė), bet... visiškai neskanu buvo
aliejaus net nepyliau tiek kiek buvo parašyta
mano šeimynai neįtiko, man skrandis nuo tokios riebebybės sustojo
jau galvojau kišti tą knygą giliai į lentyną, bet žiūriu, kad džiaugiatės kitais receptais
na reiks dar ką iš jūsų išgirtųjų bandyt 





nenuleisk rankų, dėl vieno nenusisekusio recepto, dar yra daug puikių receptėlių, sėkmės

QUOTE(Nexta @ 2011 02 27, 23:30)
Istepi apvalu vafly mesyte (mesyte paruosta su mineraliniu Vytauto) tada dedi ant virsaus vel vafly, tada supjaustai i 4 dalis, pamirkai blynu tesloj ir dedi kepti ant mazos ugnies 

aciu, reiks pabandyti
