QUOTE(Rutukas111 @ 2011 05 19, 11:30)
kazkaip entuziasmas matomai isbleso gaminti pagal Gustava
as tai siande gaminsiu tinginio balandelius pagal gustava,karta jau gaminau,tai patiko seimynai

ir darbo nedaug ir skonis puikus
as pagaminu dar si ta, tik kad vat turbut, kaip sakot, mamytems entuziazmas blesta, tad ir cia jau nebera su kuo padiskutuot, pasidalint ispudziais...
o naujo, tai gaminau "Atgaivos" pyraga. pirma diena nelabai jis man patiko, antra jau visai suminkstejo, susigere kremas ir visai skaniai valges.
dar dariau krabu kotletukus, ryziu kotletukus. tiesiog pasinaudojau proga, kad vyras uzsieny, nes jo tokia vakariene niekaip neuzkisciau. man asmeniskai ryziu nelabai patiko, krabu visai nieko
dariau dar suri su kailiniais. neblogai gavos, bet tikejausi skaniau...
dar dariau geltona povandenini laiva - irgi neblogas skonis, tik as kepto nelabai megstu, tad man paprastai bulviu kose su desrelem skaniau
ir dariau paprasciausias silkiu salotas. kitiems tai jau zinomas receptas buvo, man - naujove, bet patiko derinukas labai

nors siaip nesu silkiu didele gerbeja.