Sveiki, mano berniukas neseniai buvo Paryziuje ir vis nenustojapasakoti apie bulviu gratina, kuri tekoten jam ragauti. Jis patiekiamas kaip garnyras. jei kartais zinote kaip ji pagaminti pasidalinkite patirtimi
Aciu tau labai manau sia savaite kaip tik ir pabandysiu pagaminti
o koks greitas ir pigus tas gratinas ryt isbandysim
Yra tikrai nemažai bulvlių gratin'o receptukų ir visokių jo variacijų
teko kažkada bandyti, tik bulvės liko pusžalės -nevisai iškepė - o priežastis tokia: pasirodo, kad bulves reikia prieš tai apvirti ( jau supjaustytas girežinėliais) tik tada dėti į gratin'ą
teko kažkada bandyti, tik bulvės liko pusžalės -nevisai iškepė - o priežastis tokia: pasirodo, kad bulves reikia prieš tai apvirti ( jau supjaustytas girežinėliais) tik tada dėti į gratin'ą
QUOTE(rufalija @ 2011 02 03, 12:10)
Na as irgi vakar isbandziau si receptuka, ir viskas super gavosi . Tik matyt nuo bulviu rusies priklauso, nes orkaiteje kepe virs valandos, kad gautusi minkstos
tai jų prieš tai neapvirei?
reikės ir man vėl bandyti, su seseria pasikonsultavau šiuo klausimu, sako labai skanu, tai kokios smulkiai pjaustytos šoninės įdeda
QUOTE(irmulia @ 2011 02 06, 12:47)
reikės ir man vėl bandyti, su seseria pasikonsultavau šiuo klausimu, sako labai skanu, tai kokios smulkiai pjaustytos šoninės įdeda
Kažką labai panašaus jau senai gaminu it net neįtariau,kad tai ir pavadinimą dar turi
QUOTE(Cukraus pudra @ 2011 02 06, 12:50)
Kažką labai panašaus jau senai gaminu it net neįtariau,kad tai ir pavadinimą dar turi
o kaip tiksliau gamini? gal gali receptuką įmesti? išbandysim
QUOTE(irmulia @ 2011 02 06, 12:47)
as niekad neapverdu, bet skonis buna puikus ir iskepa labai gerai
Mano seniau keptas bulviu apkepas as niekad bulviu neapverdu, sudedu ir kepu kol sakute pabadzius jos minktos yra ir beveik skystimas susigeres
QUOTE(aguonele @ 2011 02 16, 21:58)
as niekad bulviu neapverdu, sudedu ir kepu kol sakute pabadzius jos minktos yra ir beveik skystimas susigeres
matai kaip... o kiek kartų aš esu kepusi prieš tai neapvirusi buvlių- nė velnio neiškepdavo - likdavo puskietės
tai dabar visada bulvių griežinėlius apverdu