Įkraunama...
Įkraunama...

Sudužo stiklinis šviestuvo gaubtas

Atsitiko man tokia nelaime, kad suduzo stalines lempos stiklinis gaubtas.Kreipiausi i parduotuve is kurios pirkau, bet jie man pasake, kad gaubto siuntimas is Danijos man kainuotu daugiau neu kitas sviestuvas.Deja sviestuvas ir taip nepigus,todel pabandziau paieskoti atskirai jam gaubto kuri galeciau pritaikyti.Deja atskirai gaubtu niekur nemaciau.
Patarkit prasau, gal kuri susidure ir isprende panasia problema.
Labai jau grazus man tas sviestuvas verysad.gif
Atsakyti
Nelabai ką įmanoma ir patart. Keli variantai
1) pirkt kitą šviestuvą,
2) užsisakyti tokį patį gaubtą kad ir brangiai,
3) pakeisti visus gaubtus į kitokius tinkamus.
4u.gif

Atsakyti
Kazkaip liudnai cia gaunasi, negi daugiau jokio varianto nera, kaip pirkti kita sviestuva?Najaugi niekas nera sudauzes prabangaus gaubto ir ieskojes kito?
Gal yra kur slapta vieta, kur pardavineja daug ir ivairiu gaubtu, arba bent gamina nebrangiai, kad apsimoketu uzsisakyti? ax.gif
Atsakyti
Mums irgi sudužo ir jau kokie 3-4 metai neprisitaikau, nors visada parduotuvėse atkreipiu dėmesį, anksčiau ir klausdavau. Jau praradau viltį ir išnešiau tą šviestuvą blush2.gif
Atsakyti
Turime stalinę lempą už kurią mokėjome apie 600 Lt, sudužus gaubtui užsakėme naują toje pačioje parduotuvėje kur pirkome šviestuvą ir jis mums kainavo apie 100 Lt. Aš manau visgi pasiteiraukite parduotuvėje kur pirkote kiek jums tiksliai kainuos naujas gaubtas, nes kažkodėl įtariu, kad nenori ten terlotis su tuo gaubtu ir tiek. Mūsiškį gaubtą taip pat siuntė iš Italijos, tai nemanau, kad iš Danjos būtų kažkokios super didelės siuntimo išlaidos 4u.gif
Papildyta:
Dar variantas pabandyti surasti kitą parduotuvę prekiaujančia tokio pat modelio šviestuvais ir bandyti jų užklausti 4u.gif
Papildyta:
Mildike jei žinote parašykite šviestuvo modeliuką, gal kas bus matę jūsų šviestuviuką kitoje parduotuvėje.
Atsakyti
Mūsų atveju šviestuvas pirktas prieš 16 metų ir dbr tokių niekur nematau ax.gif
Atsakyti
QUOTE(mildike @ 2011 01 26, 20:51)
Atsitiko man tokia nelaime, kad suduzo stalines lempos stiklinis gaubtas.Kreipiausi i parduotuve is kurios pirkau, bet jie man pasake, kad gaubto siuntimas is Danijos man kainuotu daugiau neu kitas sviestuvas.

Tokiu atveju visada yra siūloma užsisakyti šviestuvo gaubtą ten, kur yra pirktas pats šviestuvas, nes prisitaikyti kito praktiškai neįmanoma. Jei ta firma nuolat iš Danijos vežasi šviestuvus, transportas neturi taip išauginti kainos. Dažniausiai stiklas labai daug nekainuoja, nors retais atvejais būna, kad stiklas vos ne kaip visas šviestuvas kainuoja.
Pritaikyti sunkiai ką pritaikysit kitų gamintojų, nebent naudoti šviestuvo karkasą ir mąstyti kažka kitko konstruoti, ar vietiniu stiklininkų prašyti, kad perpūstų, ir viską keisti.
Parašykit jei nesunku, kurioje firmoje čia pirkote ir kas per šviestuvas, gal galėsiu kuom nors pagelbėti mirksiukas.gif
Atsakyti
Sveikos 4u.gif O aš nuskėliau kampą tūtos formos itališkam šviestuvui. Toks mandras buvo doh.gif Panašus į suvyniotą laikraščio tūtą saulėgražoms, kaip būdavo anksčiau turguj biggrin.gif Tai va. Nuskėliau apačioj kampą doh.gif Jei pašlifuotų apačią, tai jis būtų normalus 'atnaujintas' šviestuvas, bet ar užsiima kas nors tokiais darbais? g.gif
Atsakyti
QUOTE(Astuliukas @ 2011 02 01, 12:34)
Tokiu atveju visada yra siūloma užsisakyti šviestuvo gaubtą ten, kur yra pirktas pats šviestuvas, nes prisitaikyti kito praktiškai neįmanoma. Jei ta firma nuolat iš Danijos vežasi šviestuvus, transportas neturi taip išauginti kainos. Dažniausiai stiklas labai daug nekainuoja, nors retais atvejais būna, kad stiklas vos ne kaip visas šviestuvas kainuoja.
Pritaikyti sunkiai ką pritaikysit kitų gamintojų, nebent naudoti šviestuvo karkasą ir mąstyti kažka kitko konstruoti, ar vietiniu stiklininkų prašyti, kad perpūstų, ir viską keisti.
Parašykit jei nesunku, kurioje firmoje čia pirkote ir kas per šviestuvas, gal galėsiu kuom nors pagelbėti  mirksiukas.gif

Pirkau du sviestuvus pries metus SBA balduose Vilniuje. Vienas zalio stiklo, kitas balto, kuris ir suduzo...Sviestuvai yra parduotuveje ir dabar, kaina kazkur apie 200lt (ar daugiau unsure.gif unsure.gif ) veliau pabandysiu ideti nuotrauka blush2.gif .
Su vadovybe bendravau ir nuvaziavus i salona ir telefonu, bet jie man buria baisybiskas kainas..ir kas idomiausia nenori pasakyti, koks yra tikslus gamintojo pavadinimas,negali atskleisti informacijos.Tai kazkaip labiausiai mane sunervino schmoll.gif .Nes as juk galeciau pati pasidometi tiesiogiai susisiekus, arba susiradus kazkokiu galimybiu, kad is Danijos nereiktu taip brangiai moketi uz siuntima. Kazkaip jauciu, kad SBA neteisus, bet net nzn kaip su jais kalbeti...
Atsakyti
QUOTE(panele_smila @ 2011 02 02, 10:53)
Sveikos  4u.gif  O aš nuskėliau kampą tūtos formos itališkam šviestuvui. Toks mandras buvo  doh.gif  Panašus į suvyniotą laikraščio tūtą saulėgražoms, kaip būdavo anksčiau turguj  biggrin.gif  Tai va. Nuskėliau apačioj kampą  doh.gif  Jei pašlifuotų apačią, tai jis būtų normalus 'atnaujintas' šviestuvas, bet ar užsiima kas nors tokiais darbais?  g.gif

Jei stiklas negrūdintas, galima šlifuoti. Kitu atveju apdirbimas negalimas (išskyrus matinimą). Bet kurioje stiklo pjovykloje galima pašlifuoti.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Melodijus: 12 vasario 2011 - 16:42
QUOTE(mildike @ 2011 01 28, 16:21)
Kazkaip liudnai cia gaunasi, negi daugiau jokio varianto nera, kaip pirkti kita sviestuva?Najaugi niekas nera sudauzes prabangaus gaubto ir ieskojes kito?
Gal yra kur slapta vieta, kur pardavineja daug ir ivairiu gaubtu, arba bent gamina nebrangiai, kad apsimoketu uzsisakyti? ax.gif

galima pritaikyti. mes kombinavome atskirai laidus ir gaubtus, kaip interjero dizainascia

Atsakyti