QUOTE(*Viskasgerai* @ 2012 01 16, 21:48)

labai aciu, belieka uzsisakyti, beje buitene.lt padarytu 2lt nuolaida

, parase,kad ir taip gera kaina

.
Sakykit o plaunasi jis gerai? ir ar esat bande suplakti naturalu piena (na is ukininku pirkta)
Plaunasi labai lengvai, tik su karštu vandeniu ir kempinėlė perbraukiu švelniai ir viskas, vidus nepridegančio dangos taip kad pieno niekur neprikimba

Natūralaus pieno plakti išvis nesu bandžiusi jokiais būdais
Papildyta:
QUOTE(jakku @ 2012 01 16, 21:42)
Koki piena naudojat visiskam pieno suplakimui su puta ? Naudojau dvaro 3,5% riebumo, pienas niekada visas nesusiplakdavo, bet putos budavo tikrai daug. Bandziau MU 3,5% tai tik viena karta pavyko suplakti taip, kad butu putos daug, bet ir pienas susiplaktu ir butu toks kaip grietinele. Siandien pabandziau ale kazkoki specialu 2,5% latte piena uz 1l kaina 3,80ct biski brangoka, bet gan gerai gaunasi visas pieno isplakimas..
Ar naudojat kasnors maistini nerudijancio plieno termometra ? Nes piena reikia plakti iki 60c. As itariu mato philipsas persilpnas, kad galetu normaliai suplakti piena...
Pienas ir neturi susiplakti 100 proc, tai normalu, o va tas spec.pienas putai yra su priedais, skaitykit sudėtį ir ar verta tai pirkti, tų priedų mūsų gyvenime ir taip per daug
Papildyta:
QUOTE(srauni_upe @ 2012 01 16, 20:40)
aš žinau dėl ko spaudžiama, užtat ir domiuosi, ar yra kam dar tokius šposus aparatai daro... Gal ten pa smane iš principo kas nesandaru. Nu žodžiu vėl teks virtis moka, o aparatu tik pieną plakt, kol sugalvosiu kokį normalesnį pirkti.
Kokius šposus turit omeny? Kad per smarkiai suspaudus kavą gumelė neatlaiko? Manau užkemšat sietelį, o tada ir gumelė čia bejėgė. Aš taip savo aparato gumą suėdžiau

Dabar prieš dedant kavą į sietelį įdedu iš popierinio kavos filtro iškirptą skrytulį, todėl dabar kad ir smulkiausio malimo būtų kava ji nebeužkimš sietelio