Iki 21 metu svoris buvo jei ne idealus, tai bent pakenciamas 60kg ugis 163cm.Pagerejo gyvenimo salygos, pakeiciau gyvenamaja vieta, darugus.Kavines, klubai, naktiniai valgymai, uzkandines...Svoris pradejo po trupuka augti, darbas buvo pakankamai aktyvus fiziskai, tad augo jis labai letai...Pries metus istekejau, vyras geras, mylintis mane tokia kokia esu(nors jam visada labiau patiko apkunesnes moterys), gyvenimas ramus, darbas beveik sedimas.Tokiu tempu iki 84 kg

Esu tingine, megstu ilgai miegoti, naktineti su knyga bei sumustiniu rankoje, ir vietoi pasivazinejimo dviraciu renkuosi sodyba bei saslyka

Ilgai galvojau...i sporto kluba tikrai ne...begioti salta ir tingisi is namu lysti...visgalis internetas man atidare butent ta puslapi kurio man ir reikejo...elipsinis treniruoklis, akcija.Nesitarusi su vyru, uzsisakiau.Gavau.2 dienas jis prastovejo surinktas balkone, niekaip neprisiverciau...Butu turbut iki siol ten stovejes, jei ne ideja nusifotografuoti tik su maudymuku is visu pusiu

Nusprendziau su dietologo pagalba pareguliuoti mityba ir pradeti...pradejau sunkiai, 10min vos istverdavau, vakarais zveriskai noredavau valgyti.Bandziau minti ryte 10min, nepasiteisino, organizmas dar miegodavo ir visa diena jausdavausi nusilpusi.Pradejau minti tik vakarais.Pasiteisino