Įkraunama...
Įkraunama...

Karkazai

Sveikos,gal yra kas is Karkazu, mamytes norincios susipazinti? drinks_cheers.gif
Atsakyti
Undinėle, žinoma, mielai susipažintumėm smile.gif
Atsakyti
Sveikos moterytės,
vakar su draugu radome neblogą sklypą Karkazuose. Šiandien pamatėme jūsų temą smile.gif Taip pat kalbėjome su pardavėju paminėjo, kad šiame rajone gyvena labai draugiški ir šilti žmonės. Vis dar sprendžiam ką daryti smile.gif
Atsakyti
Sveiki, mes taip pat po truputį dairomės sklypo, Karkazai tiktų ir patiktų, tik klausimas - kaip čia su visuomeniniu transportu? Ar važiuoja kas?
Atsakyti
Nevažiuoja niekas schmoll.gif
Anksčiau važiuodavo mikriukas Titnago g., bet jį panaikino, nes vietiniai senbuviai pripratę pėsčiomis, o naujakuriai visi su mašinomis, taigi mikriukas važinėdavo tuščias.
Nuo mūsų namo iki sustojimo 900 m. nueinu per 10 min. artimiausias sustojimas iškart nusileidus nuo kalno Titnago g. prie geležinkelio.
Karkazų gyvenvietė ir aplinkinės sparčiai plečiasi, kažkada turėtų vėl pradėti kursuoti viešasis transportas.

Dėl vieno dalyko vis pasidžiaugiam, kad vieta strategiškai patogi, centras šalia, namo grįžti galima mažiausiai 4 keliais (pasirenkant kur mažiausi kamščiai) ir tylu, ramu. Išeini vakare, tai nebent šunys paloja, o rytais kaimynų gaidys koncetruoja.
Atsakyti
mes irgi gyvenam 4 men salia karkazu gyvenvietes, tai lb dziaugiames cia isikure ir del strategines vietos ir del ramybes ax.gif o del vieso transporto manau, kad keli metai ir mikriukas turetu vaziuot, tiesa su mokinukais šitos problemos nėra - juos matau surenka ir iki mokyklos veža geltonasis mikriukas.

Idomu būtų sužinot kokie atsiliepimai apie Karkazu pradinę m-klą ?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo balandinukai: 15 sausio 2013 - 19:56
Aišku sad.gif teks atmest šį variantą sad.gif Mokyklinis autobusiukas mums netinka, nes mokyklos nežadam keisti, o kad ir pakeistume, tai neišspręstų būrelių problemos - vis tiek reikėtų vežiot, o tam galimybių nebus, nes dirbsim abu sad.gif Vieta tikrai smagi atrodo, bet...
Atsakyti
Garliavos apylinkeje radom Sibiro haskio kalyte.Jauna,atrodo,ikimetinuke,isdykusi.Matyt buve kazkokiu problemu su sveikata(matosi is kailiuko).Ieskom seimininku.Rasyti i a.z.
Atsakyti
Man ten patinka nors dar tik sklypas prie misko bet jau smagu, laukiame statybos leidimo ir nekantraujame kada galesime dziaugtis gamta mieste.
Atsakyti
Sveikos Karkazų mamytės, gal reikėtų susiburti fb Karkazų mamyčių grupę? smile.gif būtų smagu susipažinti. Planuojame ir mes čia apsigyventi.
Kaip šiuo metu su viešuoju transportu?
Vaikų darželio turbūt arti nėra...ar nepavargstate nuo vežiojimo?? ;)
Mokyklą turbūt renkatės Juozo Lukšos gimnaziją? Kokie atsiliepimai?
Atsakyti