Įkraunama...
Įkraunama...

Laikrodžiai, laikrodukai...

Pagal ką renkatės naują laikrodį? Pagal kainą, gamintoją? Kur perkate? Specializuotoje parduotuvėje, turguje? Kaip manote, kokios firmos laikrodžiai geriausi? Į ką reikėtų atkreipti dėmesį perkant naują laikrodį? Koks geriau - kvarcinis, mechaninis ar elektroninis? Ar visada kaina atitinka laikrodžio kokybę?
Laikrodis - būtinybė ar aksesuaras?
Atsakyti
Man labiau prie širdies mechaninis laikrodis.
Kažkaip jų yra gražesnių (Čia tik man ax.gif ).
Pirkau Orient firmos laikrodį (170lt) ir kita neatsimenu...., bet gražų (apie 300lt) 4u.gif
Kaina atitiko kokybę ir antrą kartą pirkčiau gerą laikrodį thumbup.gif
Šiuo metu laikrodis tik aksesuaras, nes nuolat tenka nešiotis mobilųjį telefoną 4u.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Betse: 28 rugpjūčio 2006 - 13:04
Dabar turiu brangų (apie 500 dol.) tetos dovanotą laikrodį. Jis japoniškas, gražutis, mažutis, kuklutis (pavadinimo nepasakysiu, nes kaip tyčia namie pamiršau doh.gif ). Šiaip tai iš karto matosi, kad ne koks turginis.
Prieš jį turėjau 2 turginius laiktodukus OMAX. Buvau labai jais patenkinta. Bet čia būtent tokie kur ir turguje apie 50 litų kainuoja. Tai jų ir dizainas visai pakenčiamas ir kokybė puiki thumbup.gif
Vienas kažkaip atsisegė ir po kokių 5 nešiojimo metų sugebėjau pamesti sad.gif tai bėgau turgun ir vėl rinkausi tos pačios firmos. Tai tas antrasis irgi labai šaunus buvo, tik batarkes kas 2-3 metus pasikeiti ir vėl vanoja jis lyg niekur nieko. Ir pamirkytas vandeny buvo ir sutrenktas ir šiaip nelabai saugotas. Dar ir dabar turiu, nu tik nešioju tai tą gražesnį dabar blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo SoJa: 28 rugpjūčio 2006 - 14:54
QUOTE(Betse @ 2006 08 28, 13:58)
Man labiau prie širdies mechaninis laikrodis.
Kažkaip jų yra gražesnių (Čia tik man  ax.gif ).
Pirkau Orient firmos laikrodį (170lt) ir kita neatsimenu...., bet gražų (apie 300lt) 4u.gif
Kaina atitiko kokybę ir antrą kartą pirkčiau gerą laikrodį  thumbup.gif
Šiuo metu laikrodis tik aksesuaras, nes nuolat tenka nešiotis mobilųjį telefoną  4u.gif

[i]sutinku, kad dabar laikrodis yra daugiau aksesuaras, tad kaip tik dabar ieskausi kokio grazaus, o grazus kaip taisykle ir brangus, tad tuo paciu manau turetu buti ir geras biggrin.gif
Atsakyti
Kiek turėjau mechaninių laikrodžių, tai jie po savaitės nešiojimo skubėt pradedavo ir meistrai tiesiog patys pasakė, kad aš negaliu nešiot, nes mano kažkokie laukai yra per stiprūs. Man tai pasirodė kažkoks briedas, bet yra kaip yra. Tai dabar laikrodį perku kvarcini, toki, koks man į akį krenta.
Šia vasarą supratau, kad dabar jau kai pirksiu laikrodį žiūrėsiu, kad su juo ir maudytis būtų galima. O šiaip, jokių reikalavimų ir privalumų neteikiu nei vienai firmai.
Atsakyti
As irgi pries kelis menesius labai ieskojau laikroduko, nes nemegstu ziureti i mobiliaka, galvojau pirksiu rusišką Čaika, nes kazkada mama turejo, tai tikrai geras buvo. Taciau dizainas man pasirodė staramodnas. Tai nusipirkau Casio, labai patiko, puiki pardavėja pasitaikė, tikra žinovė ir tikrai pasiūlė laikroduką pagal ranką. Kaina taip pat normali 130 lt, manau puiki kaina kasdieniam laikrodukui.
Atsakyti
Tikrai neapsirikai pirkdama šios firmos laikroduką.Kaina atitinka kokybę.Jis sandaresnis negu Čaika.Kvarciniam laikrodukam po rodyklių pervedimo galvute yra maža tarpinėlė, kuri sulaiko drėgmę. Deja, rusiškiem šito nėra ir net paprasčiausiai plaunant rankas per tą galvutę patenka vanduo ir jis pradeda rūdyti.Iš rusiškų vandeniui nepralaidūs būdavo tik vyriški Kamandirskij.
Dabar jau drąsiai galima pirkti gerų firmų laikrodukus, nes rimti laikrodininkai turi galimybę užsakyti detales iš katalogų.

Atsakyti
Renkuosi laikrodį pagal gamintoją.Kadangi esu nebe "pacankė",tai rinkausi ilgam laikui šveicarišką Certina laikrodį už 1000lt.Tikiuosi,kad kaina atitiks kokybę.Jau buvo nukritęs ant grindų,tai viskas kaip ir buvę,o garsas buvo toks,kad galvojau jog subirėjo dalimis.Laikas parodys.
Atsakyti
Noriu draugui gimtadienio proga padovanoti laikrodį, tačiau nežinau kokį. Žmogus vertina kad ir brangesnius, bet kokybiškus daiktus, tad pirkti turguje ir dar neaišku kokį nerizikuosiu.
Kokius laikrodžius nešioja jūsų vyrai ar draugai? Pagal ką išsirinkti gerą, kokybišką laikrodį už optimalią kainą? g.gif
Būsiu dėkinga jei pasidalinsit patirtimi. mirksiukas.gif
Atsakyti
Manau, neapsiriksi nupirkdama TISSOT firmos laikrodį. Tiesa, nežinau kas yra "optimali kaina" ir kokį darbą dirba tavo draugas.
Tada galima turėti kasdieninį laikrodį - iš turgaus, pavyzdžiui, ir keletą "išeiginių" - nupirkus savo vyrui CAMEL odine apyranke ir metaline - Adidas. Šiaip kasdienai jam dabar laikrodžio kaip ir nereikia, nes daugiau žiūri į mobilų telefoną rolleyes.gif

Esu labai prisirišusi prie laikrodžių. Jų gyvenime turėjau tik du. Pirmąjį nešiojau 16 metų cool.gif Kol visiškai "sunešiojau". Dabar turiu vienintelį TISSOT wub.gif gelsvo metalo apyranke. Tarnauja jau daugiau 10 metų. Aišku, reikia kartas nuo karto išvalyti, tai kainuoja. Bet toks laikrodis tinka visiems gyvenimo atvejams, dera prie mano nešiojamų auksinių auskarų ir žiedų. Mokėjau apie 1,5 tūkst litų.
Atsakyti
SEIKO geri laikrodžiai.
Bet svarbu kiek galite skirti pinigų.
Atsakyti
Laikrodziui kaip aksesuarui labai priklauso koks ji nesiosiancio zmogaus skonis. Pradedant nuo formos, spalvos, medziagos, apyrankes iki mechanikos/kvarco/elektroninio. Manau optimalus variantas butu eiti kartu ir issirinkti. Kompromisinis variantas - iteikti dovanu ceki. Bet jei pirksi pati, tai stipriai rizikuoji. Is savo patirties kiek rinkausi ir kiek maciau pazistami bei gimines rinkosi - niekad nebuciau pagalvojes kad jiems patiks butent toks, ir sau niekada nebuciau pirkes tokio, koki jie issirinko. Siaip dabar mechanizmai visu ilgaamziai, taigi laikrodis is esmes lieka stiliaus, dizaino atributu. Man pvz 'optimalus' pasirode uz 500Lt. Pigesni irgi gali buti labai dailus, bet yra rizika kad nebus siaip patvarus - apsitrins, apsibraizys, zodziu 'nusinesios'. Kita vertus - galesit greiciau keist i nauja. Jei nori 'pa prikolu' - paziurek www.tokyoflash.com I Lietuva ateina per nepilna savaite, tik reikia atsiimant +18% pvm ir +5% muita sumoket. Bet kolektyve koki menesi bus zvaigzde.
Atsakyti