Įkraunama...
Įkraunama...

Pagalvė.Kokia?

Žinoma, kad nuo metukų mažyliams jau reikia dėti plonytes pagalvėles. O kada tas plonytes pakeičiate storesnėmis? Kas kaip miegat? ax.gif
Atsakyti
Labukas, na as irgi kaip tik galvojau kad reiktu gal pakeisti jau storesne pagalvyte, bet uzdejus storesne pagalve. jis kazkaip slenka nuo jos ir per miegus nebesugeba atsigulti ant jos vel biggrin.gif tai palikau vel plonyte kuriam laikui 4u.gif
Atsakyti
Jau keleta menesiu miega su storesne pagalvyte(kokiu 5cm jei suspausti..).Patinka smile.gif
Atsakyti
mano mergaite pradejo megoti su pagave kai atkreipe demesio kad mama su teveliu miega su jomis bigsmile.gif bet ja naudoja kaip minksta zaisla doh.gif apkabina rankytemis ir gaunasi kad ne ji miega ant pagalves, o pagalve ant jos lotuliukas.gif tai naudojam plonyte pagalve, kaip suprantu mano vaikui jos apskritai dar nereikia ax.gif
Atsakyti
mes dar vis miegam ant plonytes pagalveles bigsmile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo iinnggaa: 16 birželio 2009 - 13:31
Ant storesnes miega jau nuo mazdaug 1m. ir 10men. Tiesiog pastebejau,kad jam ant plonos nepatogu, pastoviai nestavosi i lovyte mano arba vyro pagalve.
Atsakyti
mes jau miegam ant storesnes pagalvytes ir jam ji labai patinka net nenuslenka nuo jos thumbup.gif
Atsakyti
o kam ta pagalve vaikui reikalinga? g.gif mes dar isvis jokios nededam, nes nesuprantu, kam jai jos reikia...
Atsakyti
QUOTE(mabi @ 2009 06 16, 21:20)
o kam ta pagalve vaikui reikalinga? g.gif  mes dar isvis jokios nededam, nes nesuprantu, kam jai jos reikia...

drinks_cheers.gif
Saviškei pagalvę ketinu duoti jai pati norės ,o jai nepageidaus džiaugsiuosi.
Nuomonę grinžiu tuo ,jog Afrikoje ir kt. šalyse kuriose miegama ant kieto paviršiaus ir be pagalvių reto žmogaus stuburas yra iškrypęs.
Žodžiu ,gamta pagalvių neaugina ,todėl jos yra tik išgalvojimas ,o atsižvelgiant į faktus atnešantis daugiau žalos ,nei naudos ( stuburo iškrypimas dėl netaisiklingos padėties miegant ,dulkių erkės it pan.)
pati miegu ant mažos grikių lukštų pagalvės ,mielai ir jos atsisakyčiau ,bet kaip sakoma -pripratimas antras prigimimas.
Atsakyti
Visgi vėliau susiformuoja stuburo įlinkiai ir pagalvė kaip ir reikalinga, aišku ne tokio didumo, kad miegot pusiau sėdom.
Atsakyti
Mūsų vaikiukas miega ant mažos pagalvėlės. Rankutes po ja dar pasikiša mirksiukas.gif nematau nieko blogo
Atsakyti
QUOTE(`Agnieska` @ 2009 06 17, 00:25)
Mūsų vaikiukas miega ant mažos pagalvėlės. Rankutes po ja dar pasikiša mirksiukas.gif  nematau nieko blogo


tai niekas ir nesako, kad kazkas blogai, bet jei vaikui niekad nedejau, tai nematau prasmes ir deti. jei nores pati, desiu. as irgi, ant visai plonytes miegu, bet tai tik ipratimas.
o jei mazei buna sloga, tai kaip zinia, kad kuo staciau, tuo lengviau prakvepuoti miegant, tai as po ciuzinuku padedu sulankstyta pleda, kad gautusi siek tiek status kampukas, bet jokiu pagalviu.
Atsakyti