QUOTE(amena @ 2011 09 30, 15:07)
as va kaip tik is kelmes. budama gal 12 metu lankiausi pas dantuku gydytoja, ir ji man rekomendavo nenaudoti pastos su fluoru, tuo metu ji man patare nusipirkti dantu pasta pavadinimu Silka, taciau niekur jos tuomet neradau, vaistineje zadejo uzsakyti, taciau.... pamirso matyt. ilgai jos ieskojau, o paskui matyt apleidau sita reikala ir toliau naudojau iprastas pastas.

dantukai nebuvo patys graziausi, bet sypsotis galima

o stai neseniai vel lankiausi pas gydytoja ir ji patare kuo greiciau nutraukti iprastu pastu naudojima, ir patare pereiti prie R.O.C.S dantu pastos. kadangi mano dantys (kaip supratau) yra jautrus fluorui. si pasta puikiai tiko, dantys tiesiog atsigauna. vyras pagyre kad pagereje dantukai
Aš naudoju dantų pastą be floro, natūralią, nes floras-nuodai. Visos reklamos apie tai tyli. Kai pasivalai dantis pasta be floro, tai kitų, su floru, nebesinori. Supratau skirtumą, ieškokit ir nenusivilsite. Čia kaip natūralus maistas- mažiau skonio, bet kai įpranti,tai visi "gliutomatiniai" produktai pykina. Sėkmės tikrų produktų ieškojimuose
P.S. Aš perku ne iš parduotuvės