Įkraunama...
Įkraunama...

Mėlynės

mano kraujagysles labai silpnos ir arti odos, todel melynes viens du ir atsiranda. o dabar vasara, tas "grozis"visai nereikalingas. ka daryti, kad jos greiciau dingtu ? negi tokia demetai vaikscioti visa menesi?
Atsakyti
QUOTE (manu @ 2004 06 08, 12:37)
mano kraujagysles labai silpnos ir arti odos, todel melynes viens du ir atsiranda. o dabar vasara, tas "grozis"visai nereikalingas. ka daryti, kad jos greiciau dingtu ? negi tokia demetai vaikscioti visa menesi?

Pries pasiulydama, noreciau paklausti ar turi problemu su venomis? As apie varikoze.
Atsakyti
Ir man aktualus sis klausimas. Man labai greitai atsiranda melynes. Kur nors netycia uzkliunu ir jau zinau - uzmelynuos uz 10 minuciu sad.gif
O dar vestuves priesaky, tai nenoriu su melynemis per savo svente buti rolleyes.gif
Atsakyti
Vat pas mane ta pati problema,kartais net nezinau,is kur atsiranda didziausia melyne.O del venu lyg ir nera problemu g.gif Zinau,kad yra kazkoks tepalas nuo melyniu,bet nors uzmusk nebepamenu pavadinimo doh.gif
Atsakyti
Gepagelis tas tepalas. Labai geras! Ir nuo venu ir nuo melyniu.Ir kai uodas ikanad , niezejima nuima thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
SIULAU PAGERTI VITAMINA C YPAC PADIDINTA DOZE... VITAMINAS C - PADES ISIVAIKSCIOTI HEMORAGIJOMS T. Y. MELYNEMS IR KRAUJAGYSLES BUS NETOKIOS PAZEIDZIAMOS, JOS PASIDARYS ELASTINGESNES IR STIPRESNES... SEKMES.
PAS MANE TA PATI PROBLEMA NUO VAIKYSTES, MAN PADEJO VITAMINAS C.

TIESA DAR VISOMS NORECIAU PATARTI PASIDARYTI KRAUJO TYRIMA, AR NEPAMAZINTAS TROMBOCITU KIEKIS KRAUJYJE...
Atsakyti
Tepalai padeda? Juk tai atskiles hemoglobinas duoda zalia spalva. Melynes isnyksta, kai tie sutraiskyti kraujo kuneliai "issivaiksto". Galbut ir padeda "greiciau issivaikscioti" tie tepalai...

Dar prie melyniu greitukiu turiu ir paveldetas besipleciancias venas : biggrin.gif Man jau nebejuokinga, nes teko kreiptis pagalbos i profus sad.gif Leidziu pinigukus "Cyclo3Fort"
Brangus bliamba, bet jau dabar esu maziau "jautresne" (as apie melynes staiga atsirandancias).
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Tushka: 08 birželio 2004 - 12:50
Jo, melynes labiausiai puosia vyrus, ypac kai lokalizuojasi po akimis.
Tarybinias laikais budavo kokis tai svino ar tai svininis vanduo, kuris tokiais atvejai padedavo. Esu girdejus, kad zmones su laikrascio skiaute patrina, pamasazuoja ta vieta. Pati tai nebandziau, pas mane amzinai truksta trombocitu, tai mano melynes (jei jau atsiranda) isplaukia delno dydzio. sad.gif
Atsakyti
O kraujagyslems stiprinti geriau ne vit. C, o askorutinas wink.gif
Atsakyti
QUOTE (nouvelle @ 2004 06 08, 12:50)
Jo, melynes labiausiai puosia vyrus, ypac kai lokalizuojasi po akimis.
Tarybinias laikais budavo kokis tai svino ar tai svininis vanduo, kuris tokiais atvejai padedavo. Esu girdejus, kad zmones su laikrascio skiaute patrina, pamasazuoja ta vieta. Pati tai nebandziau, pas mane amzinai truksta trombocitu, tai mano melynes (jei jau atsiranda) isplaukia delno dydzio. sad.gif

O KODEL TRUKSTA TROMBOCITU, GAL GALETUM KONKRETIZUOTI, BUCIAU DEKINGA...
Atsakyti
QUOTE (ENIGMA @ 2004 06 08, 10:46)
TIESA DAR VISOMS NORECIAU PATARTI PASIDARYTI KRAUJO TYRIMA, AR NEPAMAZINTAS TROMBOCITU KIEKIS KRAUJYJE...

O *****- ir dėl to gali būti? Kartais turiu problemų su kraujo krešėjimu- o mėlynės, tai jau kaip ir kasdienybė mano...net nepastebiu kada kur susimušiau...Atrodau kaip gerai į skudurus gavusi.... va dabar didelė didelė ant rankos, net pačiai baisu, o kur susimušiau- neprisimenu g.gif
Atsakyti
Mėlynėms naikint labai geri kompresai iš Arnikos tinktūros (reikia praskiesti su vandeniu, kad spiritas odos nenudegintų).Dar yra arnikos tepalas.SIŪLAU,nes pati išbandžiau thumbup.gif .
Su heparinu-Lioton gelis, irgi neblogai.Nors jei yra galimybė,siūlau dėt arnikos tinkt.kompresą.
Atsakyti