Įkraunama...
Įkraunama...

Kepam pačios skanią duonelę

QUOTE(keistuole @ 2011 02 10, 20:00)
o kas čia tokio  bigsmile.gif
o kur dedat tuos 100?  g.gif

Stai toks nerealus daiktas - mano svajone user posted image, bet tik jo kaina , tai... doh.gif
o tie 100 i siuksliu deze keliauja tongue.gif
Atsakyti
o kuom jis skirias nuo stiklinio g.gif
Atsakyti
QUOTE(ingaaaa @ 2011 02 10, 23:13)
o kuom jis skirias nuo stiklinio g.gif

jis plasmasinis lotuliukas.gif tik kaina neplasmasiska bigsmile.gif
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 02 10, 16:52)
O nataliunciukas pats mano guru ax.gif  bigsmile.gif

blush2.gif baikit, gi rašau per ką pati perėjau blush2.gif

QUOTE(keistuole @ 2011 02 10, 19:00)
o kas čia tokio  bigsmile.gif

čia pažiūrėk
Kaina jų tai didele, bet ir geri atsiliepimai, paėmiau išbandyt kai dar pasiūlė už itin gera kaina, kaip ir stiklinio indo ax.gif
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 10, 19:00)
o kas čia tokio  bigsmile.gif
o kur dedat tuos 100?  g.gif

Aisku, labai netaupu blush2.gif bet nesureiksminu to ir tiesiog ismetu unsure.gif
Papildyta:
QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 10, 13:24)
vakar įsigijau TW Ultra Pro, tai batonas superinis gavosi, duona dar nebandžiau

Ir dar sako, kad jame kepta duonele gaunasi lyg kaip peciuje iskepta biggrin.gif Nu nu g.gif nelabai noris tuom tiket, va Nataliuncik mums tikiuos ir papasakos, ar ypatinga ten duonele gaunas, o tada jau visos i SM skelbimu lentos TW temike keliausim lotuliukas.gif
Atsakyti
QUOTE(nataliuncik @ 2011 02 10, 22:32)
blush2.gif baikit, gi rašau per ką pati perėjau blush2.gif
čia pažiūrėk
Kaina jų tai didele, bet ir geri atsiliepimai, paėmiau išbandyt kai dar pasiūlė už itin gera kaina, kaip ir stiklinio indo  ax.gif


o kokio didumo ta kaina?

o jame tai jau visą laiką uždengtą ir kept ar tradiciškai po 10-15 min kepimo atidengt?
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 11, 00:22)
o kokio didumo ta kaina?

o jame tai jau visą laiką uždengtą ir kept ar tradiciškai po 10-15 min kepimo atidengt?

ju yra ivairiu talpu - bet mazdaug apie 300 lt.Siaip nerealus dalykas, sakiau gal kada ant kokios progos vyro paprasysiu. Siaip turiu TW padekla, tai man super ant jo minkyti...
Atsakyti
QUOTE(truputukas @ 2011 02 11, 08:52)
ju yra ivairiu talpu - bet mazdaug apie 300 lt.Siaip nerealus dalykas, sakiau gal kada ant kokios progos vyro paprasysiu. Siaip turiu TW padekla, tai man super ant jo minkyti...


ir aš tą padėklą turių. Nekimba tikrai, bet man jis pats slidinėja ir nepatogu
Atsakyti

QUOTE(keistuole @ 2011 02 11, 09:36)
ir aš tą padėklą turių. Nekimba tikrai, bet man jis pats slidinėja ir nepatogu

Prieš tiesiant padėklą ant stalo patepk stalą vandeniu arba aliejumi,tada prikibs mirksiukas.gif


nataliuncik,ar ne ilgiau kepa uždengta duonelė? Aš ir stikliniam inde kepu,tik nedengiu rolleyes.gif



Jaunutia,palaikyk duoną šiltai,kad pakiltų ir stebėk. Gali būti,kad jai pakas ir kokių 5 valandų.Pamatysi,kad iškilo dvigubai ir gali kept,nelaukdama nakties.
Atsakyti
QUOTE(@asta @ 2011 02 11, 09:50)

Jaunutia,palaikyk duoną šiltai,kad pakiltų ir stebėk. Gali būti,kad jai pakas ir kokių 5 valandų.Pamatysi,kad iškilo dvigubai ir gali kept,nelaukdama nakties.

iškepiau dar vakar cool.gif
šiandien bandysiu užsiraukti kvietinį raugą.
vakar labai norėjau išsikepti forminės duonos, bet neradau recepto. o kur SM radau, tai ten kepimui su duonkepe, nelabai suprantu kaip ''perversti'' kepimui orkaite
Atsakyti
dabar skaitau raugo receptus. 1. pagal nataliunciko 2 . kur įdėtas į pirmą puslapį (kvietiniai miltai, vanduo, aliejus ir medus). kuris geresnis? ar abu galima raugus vėliau laikyti šaldytuve? nes ketiniu kepti 1-2 kartus per savaitę.
Atsakyti
QUOTE(keistuole @ 2011 02 11, 09:36)
ir aš tą padėklą turių. Nekimba tikrai, bet man jis pats slidinėja ir nepatogu




Sudrėkink virtuvinį rankšluostį ir ant jo padėklą paklok, neslidinės. 4u.gif
Atsakyti