QUOTE(Loora @ 2011 02 18, 16:16)
ne

Papildyta:
QUOTE(@asta @ 2011 02 18, 17:15)
Ir gal kvapelis stipriai rūgštus
O perrūgsta nuo ko? Nuo to,kad per aukšta temperatūra patalpoje? Klausiu ir pati atsakau,bet labai įdomu pasidarė,ar tik nebūsiu susidūrus su tokia situacija
Vienu metu kažkaip "nedirbantis" raugas pasirodė,ir duona sunkiau kilo,tai pamaitinau,pasaldinau medumi ir palikau toliau,kad dirbtų. 



aš nežinau

logiškai mąstant dėl to, kad maisto mažai, o jei dar ir labai šilta patalpa visi procesai suaktyvėja, tai reik dažniau ir vis po daugiau maitint.
O kvapas tai turėtų būt intensyvesnis, nes bakterijų daugiau
Bet gal aš čia ir nusigrybavau su savo išvedžiojimais
