Įkraunama...
Įkraunama...

Neįgaliukų mamyčių kampelis

QUOTE(Domicele @ 2011 02 15, 07:53)
Nu ka, mergaites, yra pas mus tokios ale mokamos palatos, man rodos, kad ju gal visur yra, ant kiek jos legalios, sunku pasakyti  g.gif vienvietes su tieliku, kitos mamos jas renkasi tam, kad guletu ramiai, atskirai be kitu vaiku, nu cia as tokia buvau kai gulejom  smile.gif  tik nepamenu kiek mokejom  g.gif  a ne 20 Lt parai, bet bijau pameluoti, yar yra, vat ir neurologiniam skyriuje Klp tokia palata yra. o Vikma nesirinko, jai tiesiog nebuvo kitos iseities.....

Atsiprasau uz isikisima, bet ir mes mokamoj esam guleje (pogimdyviniam skyriuj), palatos legalios, nes mokejimas vyksta i kasa, o ne i rankas. blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 15, 22:52)

O ka jums tas bioenergetikas daro? As irgi manau kad reiketu nuvezti mano zuiki, tik nazinau pas koki g.gif , kad nebutu koks nors sarlatanas doh.gif .

Sveikute,sunku nupasakoti,kas ten per procedura. Praskenuoja su virbule visus kuno organus,kuno dalis. Ir pasako kur energina nepraeina,...Sunku man nupasakoti. Bet mums padejo...
Migle graziai sedi laikoma uz rankuciu,na tokia gudresne,sumanesne,reiklesne pasidare.
Miega geriau. Sake jau galiu mokyt be pamperso,kad butu. Nes buvo negerai su visu tustinimusi. O dabar po tu jo apsilankymu,vaikas dar niekad nera pridares i lova,kai be pampersiuko buna. Nueme visus prakeikimus,nuziurejimus.... Pasake daug ka...Kad is vyro puses atejo sita nelaime vaikui... Nukabino vyra nuo musu,nes sake stovejo pasonej ir energija siurbe...

Tas bioenergetikas yra kaune... Jonas Algimantas Dainauskas. Dabar jis paeme Migles nuotrauka ir nereiks vezioti,namie jis dirbs. Tik susiskambinsime. O pavasari reiks dar atvaziuoti. Ji labai man gyre ir rekomendavo,zmones kurie buvo pas ji ir padejo jiems. Ten su Ds,autizmu,epi...ten vaikus veza...padeda sake. Miglei priepuoliuku nebuvo po jo... Ir tokia atsipalaiduoja labai po jo. Sake kuo gales tuo pades. Bet tikrai nesigailiu,kad veziau... 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 02 16, 07:07)
Sveikute,sunku nupasakoti,kas ten per procedura. Praskenuoja su virbule visus kuno organus,kuno dalis. Ir pasako kur energina nepraeina,...Sunku man nupasakoti. Bet mums padejo...
Migle graziai sedi laikoma uz rankuciu,na tokia gudresne,sumanesne,reiklesne pasidare.
Miega geriau. Sake jau galiu mokyt be pamperso,kad butu. Nes buvo negerai su visu tustinimusi. O dabar po tu jo apsilankymu,vaikas dar niekad nera pridares i lova,kai be pampersiuko buna. Nueme visus prakeikimus,nuziurejimus.... Pasake daug ka...Kad is vyro puses atejo sita nelaime vaikui... Nukabino vyra nuo musu,nes sake stovejo pasonej ir energija siurbe...

Tas bioenergetikas yra kaune... Jonas Algimantas Dainauskas. Dabar jis paeme Migles nuotrauka ir nereiks vezioti,namie jis dirbs. Tik susiskambinsime. O pavasari reiks dar atvaziuoti. Ji labai man gyre ir rekomendavo,zmones kurie buvo pas ji ir padejo jiems. Ten su Ds,autizmu,epi...ten vaikus veza...padeda sake. Miglei priepuoliuku nebuvo po jo... Ir tokia atsipalaiduoja labai po jo. Sake kuo gales tuo pades. Bet tikrai nesigailiu,kad veziau...  4u.gif

O kiek moket reikia blush2.gif ? Gali per AZ, jeigu vesai nenori rasit. Aj ir dar, gal kokiu zolialiu gert duoda?
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Lenusikas: 16 vasario 2011 - 10:39
QUOTE(joolita @ 2011 02 16, 07:07)
Miega geriau. Sake jau galiu mokyt be pamperso,kad butu. Nes buvo negerai su visu tustinimusi. O dabar po tu jo apsilankymu,vaikas dar niekad nera pridares i lova,kai be pampersiuko buna. Nueme visus prakeikimus,nuziurejimus.... Pasake daug ka...Kad is vyro puses atejo sita nelaime vaikui... Nukabino vyra nuo musu,nes sake stovejo pasonej ir energija siurbe...Tas bioenergetikas yra kaune... Jonas Algimantas Dainauskas. Dabar jis paeme Migles nuotrauka ir nereiks vezioti,namie jis dirbs. Tik susiskambinsime. O pavasari reiks dar atvaziuoti. Ji labai man gyre ir rekomendavo,zmones kurie buvo pas ji ir padejo jiems. Ten su Ds,autizmu,epi...ten vaikus veza...padeda sake. Miglei priepuoliuku nebuvo po jo... Ir tokia atsipalaiduoja labai po jo. Sake kuo gales tuo pades. Bet tikrai nesigailiu,kad veziau...  4u.gif

Kaip tai suprast? Ar tas vyras gyvas ar miręs?
Atsakyti
QUOTE(cezi @ 2011 02 16, 11:44)
Kaip tai suprast? Ar tas vyras gyvas ar miręs?

Gyvas smile.gif
Papildyta:
QUOTE(Lenusikas @ 2011 02 16, 11:38)
O kiek moket reikia blush2.gif ? Gali per AZ, jeigu vesai nenori rasit. Aj ir dar, gal kokiu zolialiu gert duoda?

Pirmas kartas 60lt,antras 50t o visi kiti po 40lt. O del zoleliu gali pasiteirauti,jis nieko nebruka...bet jei paklausi,viska papasakoja smile.gif
Atsakyti
QUOTE(joolita @ 2011 02 16, 11:45)

g.gif schmoll.gif nu čia matyt ne man suprast schmoll.gif
Atsakyti
joolita,sudominai mane su tais bioenergetikais smile.gif jau mastau gal man reiketu dukryte pas ji nuvezti g.gif
Atsakyti
Laba diena 4u.gif

Sveikinam Lenusika su tortadieniu happybday.gif

user posted image

Pas mus tieeeek prisnigo per nakti,kad sedim vel uzpustyti doh.gif biggrin.gif
Atsakyti
Sveikutės, jungiamės ir mes prie Lenusiko sveikinimo 4u.gif birthday.gif
Ramunka, kastuva i rankas ir pirmyn atsikasinėt biggrin.gif
pas mus šššššaaaaaaaaaaalta blink.gif naktim būna - 23, greičiau jau tas pavasarissssssssss..
Jolituk, o jūs važiuojat į kauną kartą per savaitę ar dažniau ? ir kiek dar reikės važinėt?
Cezi, yra žmonių vampyrų, kurie, kad ir nebendraujant kurį laiką, vis tiek sugeba iš žmogaus energiją siurbti, vogti. Reik bijot gyvų, o ne mirusių smile.gif gyvi daugiau žalos padaro.
Atsakyti
Sveikos,

Lenusiką su gimtadieniu. birthday.gif friends.gif oro_buckis.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif

user posted image

Jėzau merginos jau kaip man ši žiemą nusibodo, nebegaliu. Kurgi tas pavasariiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis. doh.gif

Joolituk, kaip smagu kad gerėja Miglutei. thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif

Aš paskutiniu metu tai į zombį imu panašėti. Sukūdau savsiem, vieni kaulai ir skūrą, nuo nemigo naktų visokie silpnumai karts nuo karto nugriebia, nesuprantu kas daros. Nusipirkau šiandien žuvų taukų kapsulėm, pradėjau gerti, gal atsigausiu. doh.gif

Kaip šiandien visi ligoniukai laikos? 4u.gif
Atsakyti
sveikinu Lenusika su gimtadieniu happybday.gif happybday.gif happybday.gif happybday.gif
Atsakyti
Ernesta, tu ne dabar sukūdai, tu visad buvai kaulų vyniotinis su biškiu faršo lotuliukas.gif lotuliukas.gif Nusipirk grynų vitaminų, ne tik taukų ir gerk, ir ne iki atsigausi, o pastoviai, bo su tavo tempais atsigavimas paskui nespėja lotuliukas.gif
Atsakyti