Kalakutienos salotos500 g virtos kalakutienos (galima ir vištienos) krūtinėlės
300 g pievagrybių
2 obuoliai
avokadas
150-200 g džiovintų slyvų
balto svogūno( ne toks aštrus)galima ir paprastą dėti
gera sauja lukštentų saulėgrąžų
3 vidutinio dydžio agurkai
majonezo
truputis druskos
pipirų
mėgiamų prieskonių (pievagrybiams)
Virtą krūtinėlę,agurkus,obuolius,avokadą,numirkytas džiovintas slyvas supjaustyti šiaudeliais,svogūną- plonais pusžiedžiais. Pakepinti pievagrybius ir saulėgrąžas (kepant apibarsčiau juos kepinto česnako ir pipirų mišiniu iš malūnėlio). Viską susluoksniuoti,aptepant majonezu (aš labai jo gailėjau,nes nelabai mėgstu),mėsą dar barsčiau apelsininiais pipirais (man patinka jų kvapas)
Palaikyti šaldytuve truputį (mes buvom per alkani laukti ).
Serviravimo kaip ir jokio,nes labai norėjome valgyti
Bet,kad skanu,tai jau tikrai buvo (net mano panelė,kuri nevalgo jokių mišrainių ir salotų,porciją sukirto
Imk iš gyvenimo viską. Bet dėl viso pikto atsimink, iš kur paėmei, nes gali tekti padėti į vietą...