Įkraunama...
Įkraunama...

Maskuojamosios priemonės

QUOTE(Laukineja @ 2014 12 26, 20:58)
Pasiklydau tarp krūvos priemonių ir informacijos biggrin.gif

Kartas nuo karto iškyla spuogeliai, ar smulkiai išberia, kartais būna paraudusių vietų aplink nosį ir noriu paklausti, kokia priemonė pasitarnautų norint tai užmaskuoti? Visad maniau, kad reikia makiažo pagrindo, bet ar jis nereikalingas tik tada, kai daromas pilnas makiažas su pudra, bronzu ar dar kokiais velniais? Visokie maskuokliai skirti tik pavieniams spuogams, bet tai kaip tada atrodys taškuotai maskuotas veidas ... biggrin.gif Žodžiu, tiesiog pasakykit, ko ieškoti kitą kartą į drogą užsukus biggrin.gif Naujo veido nusipiešti nenoriu, noriu tik paslėpti kelis laikinus trūkumėlius smile.gif


BET KA maskuojant reikes visvien dengt ant virsaus pudra,kad tuos maskavimus kaip jus sakot "taskuotus" paslept.Taigi jums reikia maskuoklio,gal net keliu ir skystos pudros.GAL net ant virsaus sutvirtint sausos pudrytes dar.KAip vasarai tai jau sunkokas veidas pasidarytu tarkim dienai,bet tada reik gal paieskot kokios maskuojancios labiau kompaktines pudros.Pudra nebutinai naudojama antram veidui piest,ji palygina veido oda. Butu gerai, bent jau man taip atrodo turet pvz spuogeliams ir demelem maskuokli,tik neaisku kokios spalvos demeles,nes siais laikais buna oho atspalviu atspalveliu,ir maskuokliu ivairiu..pasirinkimas tikrai begalinis: pagal norus,galimybes ,poreiki ir kisene. 4u.gif cia aprasyta apie maskuoklius trumpai
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo _Saule_: 10 gegužės 2016 - 07:59
Ar bandet maxfactor pan stick? Gal palygtumet su kitais kamufliazais ar pvz make up forever maskuokliu ir vichy dermablend pudra ar maskuokliu?
Atsakyti
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 06 01, 22:16)
Ar bandet maxfactor pan stick? Gal palygtumet su kitais kamufliazais ar pvz make up forever maskuokliu ir vichy dermablend pudra ar maskuokliu?


galiu palyginti tik su Shiseido Stick konsileriu - galvojau pasipiginsiu su gyvenimą biggrin.gif naivuolė.. negaliu sakyt, kad max factor būtų blogas, bet Shiseido vis tik man geriau maskuoja, kažkaip lyg "prilimpa" prie vietos, o maxfactor "nuplaukia", kaip čia pasakius.. g.gif
Aš stick tik taškiniam "komufliažui" naudoju, paakiams - ne..

Galiu dar su Bobbi Brown palyginti (turiu tokį dvigubą - kur konsileris ir pudra), tai jie man būtų beveik tolygūs taškiniam maskavimui g.gif BB gal geriau, bet ne ženkliai, lyginant su pinigine išraiška.
Secret comouflage būtų iš jų geriausias, mano supratimu, bet jį reik siųstis, be to, neatsimenu, turėjau nr. 2 ar nr. 3 doh.gif
Atsakyti
QUOTE(Jokubauskaite @ 2016 06 01, 21:16)
Ar bandet maxfactor pan stick? Gal palygtumet su kitais kamufliazais ar pvz make up forever maskuokliu ir vichy dermablend pudra ar maskuokliu?

Galiu jį lyginti su ARTDECO Camouflage Cream. Ir manau kad ARTDECO priemonė daug kokybiškesnė kaip pilno dengimo maskuoklis, atsižvelgiant į tai kad priemonės yra toje pačioje kainų kategorijoje.
Pan Stick tikrai stipri, pigmentuota priemonė, bet ji, kaip ir minėjo narė viršuje, labiau linkusi nuplaukti, rieboka tekstūra. Camouflage Cream kietesnis ir daug geriau sukimba su oda tepant.

Aš Pan Stick panaudoju progoms visam veidui, nes šiaip jis kaip makiažo pagrindas full coverage yra, tai gana gerai atlaiko.
Šiaip nekartočiau, nes gana riebi konsistencija, linkusi blizgėti.

***

Su MUFE Full Cover sunku lyginti. Kita kokybė smile.gif MUFE konsistencija neriebi, užtepus jis visiškai matinis, atrodo sukimba su oda per sekundę, reikia priprasti juo naudotis, nes nėra laiko sklaidyti.. kai Pan Stick galima ramiausiai blendinti - tekstūra kreminė/ slidi.

Aš kaip maskuoklio Pan Stick nepirkčiau, dar kartelį pasikartosiu, manau jis labiau kaip pudra, arba rekomenduočiau kaip maskuoklį nebent sausesnei odai smile.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Estela_: 03 birželio 2016 - 16:59
O sakykite koks maskuoklis gerai uzmaskuotu pigmentines demes? Atsirado tos zarazos po akimis ( kaip melynes po akimis atrodo doh.gif Ir ant virsutines lupos ( atrodau kaip su usais verysad.gif )
Atsakyti
QUOTE(Tučka @ 2016 06 10, 22:39)
O sakykite koks maskuoklis gerai uzmaskuotu pigmentines demes? Atsirado tos zarazos po akimis ( kaip melynes po akimis atrodo  doh.gif  Ir ant virsutines lupos ( atrodau kaip su usais  verysad.gif )


bandykit žiūrėt kokioj parduotuvėj - reikia ateinant atsinešti ir tą kreminę pudrą, kurią paprastai naudojat (jei naudojat) ir bandyti vietoje "komufliažinti", žiūrėti, kas gerai uždengs, nes gali būti, kad paakiams reikės vienos konsistencijos, o apie smakrą, lūpas - kitos konsistencijos. Net spalvos gali reikėti skirtingos g.gif reikia bendro vaizdo, nes oi kokios nepigios tos priemonės, bus gaila išmest pinigus..
Labai sunku pasakyti, patarti 4u.gif
Atsakyti