Įkraunama...
Įkraunama...

dvi problemos

Sveiki, turiu dvi gana rimtas problemas. Pradesiu nuo pirmos, kuri prasidejo kai man buvo 14-15 metu (dabar 21). Mano veida tarsi isbere, mazais mazais vos matomais spuogeliais, ju daugiausia yra ant skruostu arciau ausu puses, visi antakiai ir dalis kaktos, jie nenyksta, veidas atrodo labai nelygus siurkstus, ypac matosi pries saule. Naudoju kompaktine pudra, kadangi turiu siek tiek ant skruostu issipetusiu kraujagysliu. Viena daktare pasake, kai pagimdysiu dings (siuo metu laukiuosi). Turiu pastebejima, kad nesu maciusi nei vieno zmogaus su tokia problema.... Kaip manot kas tai galetu buti ir kaip visa tai panaikinti?
Antra beda tokia, kad ant kuno pradejo augti tokie mazi mesos gabaliukai, nezinau kaip jie vadinasi, ypac ju daug ant kaklo, po kiekvienos vasaros ju padaugeja, gimineje daug tetu ju turi. Man tai trukdo bijau uzkliuti, nuplesti, jie uzkliuva uz drabuziu, labai nemalonu, viena turiu prie akies ant apatiniu blakstienu. Ar yra kokiu kremu jiems naikinti ar pades tik lazeris? Aciu
Atsakyti
1. Nemačius galiu tik spėlioti, kokie bėrimai Jūsų veide. Reikėtų pasirodyti specialistui.
2. Tai taip vadinamos papilomos arba minkštosiomis fibromomis. Efektyviausias gydymas - elektrokoaguliacija. Tinka ir lazeris. Tepalai šios problemos neišgydys.
Atsakyti