Įkraunama...
Įkraunama...

Knygos knygos knygos * 51 namučiai

Žmonės mėgsta skaityti, nes knygos turi paslaptingas nematomas dureles, nematomus vartus, už kurių yra nuostabus vaizduotės ir svajonių pasaulis. Tik reikia tas dureles atverti ir drąsiai žengti į tą nuostabų knygų pasaulį.

user posted image

Mūsų gimtadieniai

Papugele – sausio 31 d.

Aguonytė – vasario 9 d.
laTulipe – vasario 24 d.

Fatimaallaa – kovo 24 d.
amber123 - kovo 25 d.
Nerinha – kovo 26 d.
Tibė - kovo 28 d.

Rauzi – balandžio 15 d.
aistuliaa – balandžio 28 d.

Vessta – gegužės 15 d.

Dorifore – birželio 3 d.
_Only_ – birželio 19 d.

Biancca – liepos 1 d.
Jovituteee – liepos 1 d.
Skiautelė – liepos 2 d.
casolin – liepos 23 d.
eliss – liepos 24 d.
shiaudine – liepos 25 d.

miaubraske – rugpjūčio 11 d.
Gegytė – rugpjūčio 19 d.
Ingėnas – rugpjūčio 24 d.
sphinx – rugpjūčio 28 d.

Taškė. – rugsėjo 14 d.
Pukis_miau – rugsėjo 19 d.
ceburashka – rugsėjo 23 d.

linamog – spalio 2 d.
Mona187 – spalio 18 d.
*IsaDora* – spalio 26 d.
AgnĖ.** – spalio 31 d.

ewe1ina – lapkričio 13 d.
Love Raimonda – lapkričio 15 d.
Stikliukas – lapkričio 21 d.
Sielos Sparnai - lapkričio 29 d.

daite – gruodžio 24 d.
adžani – gruodžio 26 d.

Atsakyti
Šį pranešimą redagavo aistuliaa: 12 vasario 2011 - 22:37
Sveikos. Aš tik dabar namo parėjau. pasitūsinau biggrin.gif tai vadinasi su galva man viskas ok biggrin.gif
QUOTE(katilina @ 2011 02 12, 17:41)
Tikrai verta dėmesio knyga (tik, aišku, netinkama tiems, kam būtinas veiksmas ir kas nemėgsta romanų su daug pamąstymų). Beje, ji man daug kuo priminė "Vėjo šešėlį".

man irgi ją skaitant vis iškildavo epizodai iš „Vėjo šešėlio“.

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 12, 20:18)
jei manęs kas nors paklaustų to, būčiau pasimetusi. Deja, neesu patriotė.... Bet smagu ir čia smile.gif

nesu ir aš patriotė. smile.gif

QUOTE(Pajauta @ 2011 02 12, 23:08)
  Gegytei ir adzani po  4u.gif .Užjaučiu. verysad.gif Laikykitės
Dėkui smile.gif

QUOTE(Vessta @ 2011 02 13, 01:32)
adzani ir Gegytei po  4u.gif

Ačiū smile.gif

Ir dėkui Aistuliai už temą.
O registruojuosi su „Skortų saulė“ (jau žadu pabaigt, labai patinka), ir „Driežo uodegėlės“ (bus matyt, nes nelabai traukia...) unsure.gif wub.gif
Atsakyti
Labas rytas

QUOTE(Fatimaallaa @ 2011 02 12, 23:30)
deja, skolinta buvo, bet labai labai noriu turėti savo. Reiktų  kada nueiti į rusiškų knygų knygynėlį. Šiaip manau, kad kainuos ne daugiau nei 10 Lt

Tai jei sau pirksi, gal galėsi ir man paimt? blush2.gif 4u.gif

Ačiū aistuliaa už temukę 4u.gif
Registras su Stephen Dobyn "Mirusių mergaičių šventykla"
Atsakyti
Gegyte, ir kaip tau Skortų saulė?

apie Puškiną kalbėjote. aš mamai lauktuvių parvežusi jo jubiliejaus proga išleistą poezijos tomelį: raudonais odiniais viršeliais, aukso raidėmis išraitytą. kažkada su universitetu važiavome į tą mažąjį auksinį Rusios ratą, tai ir per Puškino vietas keliavome smile.gif
Atsakyti
Labas rytas,ačiū už balionėlius. smile.gif
Atsakyti
labas rytas ax.gif

ačiū aistuliaai už gražią temą mirksiukas.gif

registruojuosi su dar nepradėtom (bet tuoj pradėsiu) Ch. Harris ,,Mirusiųjų klubas'' ir Maironio ,,Pavasario balsais''.

QUOTE(sphinx @ 2011 02 13, 09:38)
Registras su Stephen Dobyn "Mirusių mergaičių šventykla"

na, ir kaip tau ji? nes man tai patiko, nors jau senokai skaičiau ax.gif
Atsakyti
Oreigę ir aš skaičiau – pamenu, kad labai patiko, bet apie ką - net to, ką katilina rašė, nepamenu. Keista, bet geriau prisiminu kitą R. Schneiderio knygą, kuri man visiškai nepatiko smile.gif)

Fatimaallaa, Šabaš tikrai įsigysi mugėje, Sara vakar minėjo, jog jau praėjusi penktadienį ji turėjo būti išleista.

jei neskaitei, čia rasi ištraukų iš jų romano: viena, antra, trečia, ketvirta, penkta, šešta, septinta
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo marakeš: 13 vasario 2011 - 09:15
QUOTE(sphinx @ 2011 02 13, 07:38)
Tai jei sau pirksi, gal galėsi ir man paimt? blush2.gif  4u.gif

Tikrai galėčiau. O tau svarbu kokiais viršeliais?
Kaip tik dar ir draugė prašė kelias knygas paimti smile.gif

O aš naujoje temoje registruojuosi su:
1. Monika Fagerholm 'Amerikietė mergaitė'
2. Ernestas Hemingvėjus 'Anapus upės, medžių ūksmėje'
, o pabaigus šią jo knygą skaitysiu jo 'Senis ir jūra'.
Papildyta:
QUOTE(marakeš @ 2011 02 13, 08:14)
Fatimaallaa, Šabaš tikrai įsigysi mugėje, Sara vakar minėjo, jog jau praėjusi penktadienį ji turėjo būti išleista.

Kaip šaunu bigsmile.gif

Bet aš tikiuosi, dar ir 'Dvasios kalnas' pasirodys, nors jau seniai jie savo puslapyje šią knygą įdėję kaip netrukus pasirodysiančią.
Dėkui dėkui dar neskaičiau ištraukėlių bigsmile.gif 4u.gif
Atsakyti
Fatimaallaa, o "Svetimšalė" -meilės romanas?Visi giria tą knygą,noriu ir aš jos,bet bijau,kad nebūtų paprastas meilės romaniūkštis g.gif

"Mano gyvenimo moteris"-seniai skaičiau šią knygą,man labai patiko,tik niekaip neprisiminiau jos pavadinimo smile.gif Lyg kažkuo priminė Isabel Allende"Apie meilę ir šešėlius".Beje,yra filmas sukurtas,tik nerando jo unsure.gif

Vakar pradėjau "Jamaikos smuklė".Kokia įdomi,skaitai ir galvoji na kas ten toliau bus smile.gif Taip įtikinamai ,gražiai rašo,vat "Rebekoj" kažkaip to nepastebėjau,o čia nuo pirmo sakinio įtraukia smile.gif Gerai ,kad šiltoj lovoj gulėjau,o ten apie liūtį rašo,brr... smile.gif
Atsakyti
QUOTE(eliss @ 2011 02 13, 08:46)
Fatimaallaa, o "Svetimšalė" -meilės romanas?Visi giria tą knygą,noriu ir aš jos,bet bijau,kad nebūtų paprastas meilės romaniūkštis g.gif

ne taip parašei, tai nėra banalus meilės romanas, bet romanas apie meilę, atsidavimą, pasiaukojimą ir ryžtą. Beja, tai serija, berods jau 8 knygos yra išleistos, jei neklystu g.gif O beto, ši knyga suaugusiems, o ne jaunimui kaip dauguma serijinių knygų. Ir nieko joje magiško ir netikro. Netgi tas perėjimas į kitą epochą kažkaip lieka nepastebėtas (bent šioje pirmoje knygoje). Tik vienas minusas šių knygų, labai grandiozinė apimtis smile.gif 'Svetimšalė' yra 864 psl. (kalbu apie angliškąjį variantą). Kitos knygos šioje serijoje panašios apimties.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Fatimaallaa: 13 vasario 2011 - 10:11
Eliss,ar jau gavai sala po vandenynu? g.gif
Atsakyti
QUOTE(adžani @ 2011 02 13, 09:11)
Eliss,ar jau gavai sala po vandenynu?  g.gif

aš taip ir negavau, nors ir kalbėjausi su juo akis į akį apie ją doh.gif
Atsakyti