Įkraunama...
Įkraunama...

Tortai-12

QUOTE(lotutee @ 2011 04 03, 15:49)
Olesta, atrodo labai skanus bigsmile.gif
mergaites padekite rasti griliažinio tortuko recepta 4u.gif

11 temos sąraše Griliažinis
Atsakyti
„Braškių fanų“ pjūvis, čia kas liko iš jo, nes jau pilvai pilni labai, vaikai iš karto tvorelę nusirinko lotuliukas.gif negražu girtis, bet tortas labai skanus nestuke.gif

user posted image
Atsakyti
Olesta, fantaskiškas pjūvis, nors aš braškių nemėgstu, bet gabaliuku pasivaišinčiau
Atsakyti
va parašysiu dar ir apie biskvitą, labai labai ačiū už šitą receptą, biskvitas nepaprasto skonio ir labai gerų visokių kitokių savybių, traukiamas į kepamiausių sąrašą thumbup.gif thumbup.gif thumbup.gif
Atsakyti
Džiaugiuosi, kad patiko
Atsakyti
QUOTE(Olesta @ 2011 04 03, 19:36)
„Braškių fanų“ pjūvis, čia kas liko iš jo, nes jau pilvai pilni labai, vaikai iš karto tvorelę nusirinko  lotuliukas.gif negražu girtis, bet tortas labai skanus  nestuke.gif


swoon.gif šaunuolė thumbup.gif

tiramisu irgi superinis reiks išmėginti blush2.gif

aš su nuotykiais , gi va nu gaminau aš tailandietišką bananų, kadangi nemoku pjauti biskvitų, tai kepiau atskirai, ir man jie gavosi per stori doh.gif , bet pas tortas dieviškas užskaitau ir aš ir mb , jis yra tas ,kuris degustuodamas nelaido pagyrų be reikalo, ai dar tiesa neturėjau kakavos, tai balti lakštai, nežinau kiek tai turi įtakos skoniui , bet jau antram tortui turiu ir kakavos pasirūpinus cool.gif

nu vot ir papuošimų bėda, dariau šlapią beze , baltas apdzibavau gerai lyg ir viskas, bet sumaniau dar vienos spalvos ir nežinau kodėl man susišvietė pašildytišlapią beze, kad gerai išsimaišytų dažai, taigis cool.gif ....reziume nedarykit to niekada nes žolytė gavosi tik pirmos dvi eilės, paskui sustingo bezas ir gavosi su žolytės antgaliais tik dzibukai doh.gif

nežinau ar kam čia naujiena, bet man pačiai atradimas, kadangi maniškiai labai mėgsta šokoladą, tai kad jo nevirti, nemaišyti su niekuom, kelius kvadratuus ėdėjau į paprastą maišelį, ir į mikrobangę, ištirpo ir "pasipuošiau ", man vsuomet būdavo gaila, šokolado kiek lieka ant dubens, ir maišelio ir šaukštų ir t.t blush2.gif skrudžė aš , o dabar išspaudžiau iki iki iki hihihi.gif
Atsakyti
user posted image

Sveikos smile.gif ,šis tortas gamintas gimtadienio progai smile.gif ,su skaniuoju sausainių ir sviesto padu,varškės sūrio įdaru ir vyšnių želė.Skonis neapsakomas thumbup.gif

Nasturtos yra valgomos,o tortui,mano manymu,suteikia žavumo blush2.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo Žuviss: 03 balandžio 2011 - 22:45
QUOTE(Olesta @ 2011 04 03, 19:36)
„Braškių fanų“ pjūvis, čia kas liko iš jo, nes jau pilvai pilni labai, vaikai iš karto tvorelę nusirinko  lotuliukas.gif negražu girtis, bet tortas labai skanus  nestuke.gif



Labai skaniai atrodo, pasivaisinciau siuo gabaliuku ax.gif , tik noriu paklaust- recepte sakot puse stiklines miltu ir puse krakmolo ,sakykit tas puse tai kiek 4u.gif
Atsakyti
QUOTE(airius @ 2011 04 04, 00:19)
recepte sakot puse stiklines miltu ir puse krakmolo ,sakykit tas puse tai kiek 4u.gif

Stiklinė yra 250 ml, pusė stiklinės bus 125 ml (ne gramais)
Atsakyti
QUOTE(Žuviss @ 2011 04 03, 23:44)
Sveikos smile.gif ,šis tortas gamintas gimtadienio progai smile.gif ,su skaniuoju sausainių ir sviesto padu,varškės sūrio įdaru ir vyšnių želė.Skonis neapsakomas thumbup.gif

Nasturtos yra valgomos,o tortui,mano manymu,suteikia žavumo blush2.gif


Graziai atrodo thumbup.gif tai gal receptuka parasytumete? ax.gif
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo DaivaVe: 04 balandžio 2011 - 21:28
Sveikutes smile.gif Gal galit pagelbet-ieskau torto "Jaunyste"recepta.Isbandziau paieska,skaiciau kiek mano akys pajege,bet nerandu unsure.gif Gal kas turit recepta ax.gif
Atsakyti
QUOTE(selinga @ 2011 04 05, 00:50)
Sveikutes smile.gif Gal galit pagelbet-ieskau torto "Jaunyste"recepta.Isbandziau paieska,skaiciau kiek mano akys pajege,bet nerandu unsure.gif Gal kas turit recepta ax.gif

Tortas ''Jaunystė''


Ingridientai: 250 g miltinio cukraus,
250 g cukraus,
80 g kvietinių miltų,
8 kiaušinių baltymai,
400 g riešutų.
Kremui:
250 g miltinio cukraus,
250 g sviesto,
150 g razinų,
100 g susmulkintų šokoladinių saldainių arba šokolado gabaliukų,
1 šaukštas konjako,
truputi vanilinio cukraus ir citrinos rūgšties




Aprašymas: Riešutus pakepinti ir sukapoti. Persijoti miltus. Riešutus sumaišyti su miltiniu cukrumi ir miltais. Išplakti baltymus. Į plakamus baltymus, kai jie pradeda putoti, mažomis porcijomis suberti visą cukrų, ir riešutų, miltinio cukraus ir miltų masę. Viską lėtai išmaišyti. Skardą iškloti kepimo popieriumi ir ant jo spausti tešlą. Kepti 100 - 120 C temperatūroje 1,5 - 2 val. Lakštus pertepti išplaktu miltinio cukraus ir sviesto kremu paskanintu razinomis ir prieskoniais. Papuošti šokoladu ar beze kremu.
Atsakyti