QUOTE(Olesta @ 2011 04 03, 19:36)
Braškių fanų pjūvis, čia kas liko iš jo, nes jau pilvai pilni labai, vaikai iš karto tvorelę nusirinko
negražu girtis, bet tortas labai skanus
šaunuolė
tiramisu irgi superinis reiks išmėginti
aš su nuotykiais , gi va nu gaminau aš tailandietišką bananų, kadangi nemoku pjauti biskvitų, tai kepiau atskirai, ir man jie gavosi per stori
, bet pas tortas dieviškas užskaitau ir aš ir mb , jis yra tas ,kuris degustuodamas nelaido pagyrų be reikalo, ai dar tiesa neturėjau kakavos, tai balti lakštai, nežinau kiek tai turi įtakos skoniui , bet jau antram tortui turiu ir kakavos pasirūpinus
nu vot ir papuošimų bėda, dariau šlapią beze , baltas apdzibavau gerai lyg ir viskas, bet sumaniau dar vienos spalvos ir nežinau kodėl man susišvietė pašildytišlapią beze, kad gerai išsimaišytų dažai, taigis
....reziume nedarykit to niekada nes žolytė gavosi tik pirmos dvi eilės, paskui sustingo bezas ir gavosi su žolytės antgaliais tik dzibukai
nežinau ar kam čia naujiena, bet man pačiai atradimas, kadangi maniškiai labai mėgsta šokoladą, tai kad jo nevirti, nemaišyti su niekuom, kelius kvadratuus ėdėjau į paprastą maišelį, ir į mikrobangę, ištirpo ir "pasipuošiau ", man vsuomet būdavo gaila, šokolado kiek lieka ant dubens, ir maišelio ir šaukštų ir t.t
skrudžė aš , o dabar išspaudžiau iki iki iki