gal sakau kuri mamytė yra su tuo susidurusi? gal kokių vaistukų ar arbatėlių yra slopinančių šį įprotį?
Mano dukrytei 3 metukai..pries kelis menesius prasidejo krenkštimas
,tyrėmes gerkle-viskas tvarkoj sake,nekreipkit demesio..praeis..bet nepraeina..žinau kad tai nervinis tikas...
gal sakau kuri mamytė yra su tuo susidurusi? gal kokių vaistukų ar arbatėlių yra slopinančių šį įprotį?
QUOTE(Afroditte @ 2006 02 17, 13:41)
,tyrėmes gerkle-viskas tvarkoj sake,nekreipkit demesio..praeis..bet nepraeina..žinau kad tai nervinis tikas...
Sveika,o iš kur tu žinai,kad tai nervinis tikas?Gal nueik i vaistine ir papasakok,gal jos ka patartu.Mes tokios ligos neturime,bet kartais labai gerai pataria vaistininkės.Tai gal ir jūs pabandykite,gaila man,kad musu daktarams viskas atrodo gerai..Sėkmės jums
krenkstimas atsiranda tik tada kai susinervina,kai kazkas ne taip,kai emocijos neigiamos...sako:man patinka krenksti.
nu eisim pas gydytoja..ziuresim ka sakys dar karta....siaip daug skaiciau apie tikus..viskas sutampa..
nu eisim pas gydytoja..ziuresim ka sakys dar karta....siaip daug skaiciau apie tikus..viskas sutampa..
QUOTE(Afroditte @ 2006 02 17, 14:41)
Aš šiek tiek susidūrusi su šia liga. Mano sūnui 12 metų, prieš porą metų pavasarį ėmė dažnai mirksėti. Tyrėmės nuo ko tai, tai nustatė nervinį tiką. Pagėrė gal savaitę Cedatif pc ir viskas baigėsi. Tokio pobūdžio tikas daugiau nesikartojo, bet kartais, kaip kažkuri aukščiau minėjo, ima kažkaip keistai krenkšti. Tai būna labai retai, bet vėl gelbstimės cedatifu. Kadangi tai būna labai retai, ir išgėrus keletą tablečių cedatifo tas krenkštimas dingsta, rimtesnio gydymo kol kas nenaudojame.
QUOTE(Drugelis @ 2006 02 24, 17:47)
Aš šiek tiek susidūrusi su šia liga. Mano sūnui 12 metų, prieš porą metų pavasarį ėmė dažnai mirksėti. Tyrėmės nuo ko tai, tai nustatė nervinį tiką. Pagėrė gal savaitę Cedatif pc ir viskas baigėsi. Tokio pobūdžio tikas daugiau nesikartojo, bet kartais, kaip kažkuri aukščiau minėjo, ima kažkaip keistai krenkšti. Tai būna labai retai, bet vėl gelbstimės cedatifu. Kadangi tai būna labai retai, ir išgėrus keletą tablečių cedatifo tas krenkštimas dingsta, rimtesnio gydymo kol kas nenaudojame.
o manoji krenkscia tik susinervinusi arba kai priestarauja
Aš tai nieko neduočiau,neparodžius neurologui.Nes vaistai nėra saldainiukai.Reikia pirma priežastį surasti.
Acosedum lašiukus gėrėm nuo mirksėjomo, jie homeopatiniai, reik laikyt toliau nuo elektros prietaisų ir gerti iš plastmasinio šaukštuko (na, kad metalinis nebūtų). Pasemi šaukštelį vandens, įlašini 4 lašiukus ir duodi 3 kartus dienoj. Mums praėjo po 1,5 mėnesio, nors mirksėjo smarkiai. Bet be vaistų labai svarbu kiek įmanoma vengti situacijų, provokuojančių nervinį tiką. Čia jau tėvelių aukštasis pilotažas, bet viskas įmanoma. Sėkmės jums
.
Tik dabar pamačiau, kad klausimas užduotas dar vasario mėnesį
. Tai kaip gi jums sekasi, Afroditte,
?
QUOTE(Afroditte @ 2006 02 17, 14:41)
Melisan sirupo, bet tik nakčiai duodavau
QUOTE(Cole @ 2006 06 10, 16:27)
Acosedum lašiukus gėrėm nuo mirksėjomo, jie homeopatiniai, reik laikyt toliau nuo elektros prietaisų ir gerti iš plastmasinio šaukštuko (na, kad metalinis nebūtų). Pasemi šaukštelį vandens, įlašini 4 lašiukus ir duodi 3 kartus dienoj. Mums praėjo po 1,5 mėnesio, nors mirksėjo smarkiai. Bet be vaistų labai svarbu kiek įmanoma vengti situacijų, provokuojančių nervinį tiką. Čia jau tėvelių aukštasis pilotažas, bet viskas įmanoma. Sėkmės jums
.
. Tai kaip gi jums sekasi, Afroditte,
?
Mūsų mažiui 11mėnesių,prasidėjo nervinis vėmimas,tai mums neurologė išrašė taip pat Acosedum lašiukų,bet po 1 lašiuką per dieną.Tai žiūrėsim kaip čia toliau bus
manau kad geriausei butu pasitart su gyditoju ,yra ir melisos arbatele ir sirupas mes gerem ta sirupuka bet mums jis kaskaip nepadejo
Mano sunui jau 7 , eis i mokykla. Tuos rankyciu ir kojyciu itempimus mes taip pat turime teigiamose emocijose, kai jis dziaugiasi, arba kazka ypac susijaudines dziaugsmingai pasakoja. Kartu ir striksi. Irgi daktarai sake, kad isaugs. Ne velnio jis neisaugo, o dar ir progresuoti pradejo. Nuo praeito gruodzio pradejo koseti keistai, o pries menesi dar ir kosedamas itempineja rankas su kojom ir dar veido grimasa keiciasi. Baisu... Jau nebezinau ka ir bedaryti. Mes jau 7 menesius lankom sensokorekcijos uzsiemimus kaune. Vienas vargas, pradzioje lyg ir neblogai buvo, aisku nebuvo praeje tie isitempinejimai, bet kai pradejo vaikas nenoreti daryti tu pratimu, vis tokia kaip ir prievarta tenka uzsiimineti mums tevams, tai ir tie tikai paastrejo Nutraukt jau galvojam, bet ju nutraukti nepataria, o vaikui tai nieko gero
Cia daug info radau apie vaistukus, mes kol kas negerem stipriu, tik tokius kaip sedalija, neuroheel.... Kaip su tuo fenibutu ? Galim jo gauti , nes baltarusijoje darbus atlieka vyras, bet daugiau paskaiciusi radau, kad tai narkotine medziaga, prie kurios priprantama... Atsiliepkit prasau del sio vaisto, gal neurologai seka sia tema? Busiu dekinga.
Cia daug info radau apie vaistukus, mes kol kas negerem stipriu, tik tokius kaip sedalija, neuroheel.... Kaip su tuo fenibutu ? Galim jo gauti , nes baltarusijoje darbus atlieka vyras, bet daugiau paskaiciusi radau, kad tai narkotine medziaga, prie kurios priprantama... Atsiliepkit prasau del sio vaisto, gal neurologai seka sia tema? Busiu dekinga.