Neverdu kazkur nuo 1m. Tada valgo bendrai su visa seima,o mes kazkiek pakeitem raciona,kad maistas daugiau maziau butu tinkames tokiam mazam vaikui.
visiškai nebeverdu nuo 1 metuku.
Gal geriau suformuluoti klausima reiktu - iki kada verdam maista atskirai? nes toji "darzoviene" niekur nedingo...vis pasirodo, tai sriubos, tai troskino pavidalu 
Prie bendro maisto perejom mazdaug 1.5 metu.

Prie bendro maisto perejom mazdaug 1.5 metu.
Baigiau virti darzovienes mazdaug kai vaikui buvo metai
nes labiau patiko sriubytes, ivairios kosytes ir t.t.

Tikrai,aš vis skaitau šią temą ir galvoju,tai ką tada duot per pietus,jei ne daržovienę? Išverdu tokią kaip sriubą su daržovėm,mėsa,kruopų kartais įmetu,tai ir pati valgau tą pačią,ir vaikui duodu,tik dar patrinu,bet tai ta pati daržovienė,negi dabar cepelinus virsiu (nemoku
),ar kotletus kepsiu (moku
) - nevalgys,per sausa,turim tik 6 dantis priekyje,mum 1m

Iki siol duodu darzovenes tik kad prie jos mesyte ar vistiena atskirai buna.Bet darzoviene neblanderuota su gabaliukais kaip butu suaugusiam zmogui

Verdu dar zuikiui atskirai. Jau kuris laikas pasiūlau mūsų maisto kartais, bet jis neskuba jo valgyt
kartais paragauja ir sužavėtas nelieka, kartais net nesižioja, sukasi.. tai aš jam ir nekišu
Nesunku man jam kelias daržoves išvirt
Dar ir blenderiuoju, tik gabaliukų vis daugiau palieku, kramtyt bandom, bet su keturiais dantukais dar sunkokai sekasi, o kad vaikas rytų nekramtęs nenoriu...
seniau pergyvenau, kad vėlai pas mus čia viskas, bet dabar nurimau
viskam savas laikas

Trintų daržovienių iš viso nevalgė, tad teko nuo mažų dienų primaitinimo pradžios gabaliukais maistą pateikti. Ir dabar jei bandau siūlyti trintą tirštą sriubą (su vyru tokias mėgstame), tai dukrytė nevalgo. Jai puikiai tinka įprastinė sriuba su daržovių, mėsos gabaliukais.
Sūnui 1m 5mėn, jau seniai visi valgom tą patį maistą. Aišku, pakoregavau mūsų valgiaraštį ir nebegaminu daug ko, ką gamindavau ankščiau. Sūnus mėgsta įvairias sriubas, todėl gaunasi tas pats kaip ir daržovienė, tik kad visai šeimai tokia pat

Nuo pat primaitinimo pradzios nieko atskirai neviriau, is to paties ka ir mes valgom, pakoregavau meniu, kad visiems tiktu - nauda visai seimai (daugiau darzoviu, maziau nesveiko maisto).