Įkraunama...
Įkraunama...

Nuo kada nebeverdat "daržovienių"?

QUOTE(AisLu @ 2012 05 20, 11:24)
Dabar mums metai ir menuo, valgom ivairiai smile.gif ir darzovienes ir nuo bedro stalo smile.gif

Mes irgi, bet manau daržovienes virsiu, kol mažikė neatsisakys, vis daugiau daržovių suvalgo ir maistas sveikesnis...
Atsakyti
Mano dukrytei metukai, tai verdu ir daržovienes ir savo maisto jau nemažai duodu, nes iš mano lėkštės valgyti jai labiausiai patinka:) tik ne viska turiu labai smulkinti, nes dantukai tik 4...
Atsakyti
nuo kokiu 1 m. 4 men. jau retai beisverdu "darzovienes", pradejom patys dazniau troskinius valgyti tai ir mazajam kazkiek pasmulkinus duodam
Atsakyti
Kai pradėjo mėsytę kramtyti, tai daržovytės tapo nebepageidaujamos..Dabar tik pomidorą pripažįsta..
Atsakyti
mums metai r du men vis dar valgom darzovienes ir sakiau virsiu tol kol valgys bent bus sotus nes ne visa laik gamini ir pietus ir vakariene o vaikui atsakingai ir pagal nora bei laika duodi valgyti
Atsakyti
Maniskiui metai ir trys men, bet as dar isverdu kartais darzovienes. Priklauso nuo to,jog jei seima valgo koldunus,ar pvz makaronu apkepa, tai noriu,kad prie to dar gautu darzovienes ir butu labiau visaverte mityba smile.gif .
Atsakyti
Kaip dražovienės, nevalgo mažoji maždaug nuo 10mėn, valgo gabalinį maistą. Ar kokią daržovių sriubytę, košes ir t.t. Atsiradus dantukams, juos ji įdarbina lotuliukas.gif
Atsakyti
Maniškis daržovienę (1 m. 7 mėn.) tai kasdien valgo, jam labai skanu, sukerta apie 200-300 gr, kai kito maisto vos 100 - 150 gr teįsiūlau. Aišku, blenderiuot nustojau nuo 9 mėn.
Atsakyti
Susmulkinta darzoviene daviau kazkur iki metu, po to jau pati norejo is musu lekstes visko po truputi paragauti. Kadangi dantuku jau daug turejo, problemu nekilo kramtant ir didesni gabaleli morkytes ar bulvytes ir t.t. thumbup.gif
Atsakyti
as taip pat nebe blenderiuoju, bet patrinu tuo skyletu irankiu.
Atsakyti
Aš tai verdų dar pastoviai,nes jeigu atvirai, mes su vyrų tokį šlamštą valgom, kad vaikui nesinori ir duoti. doh.gif O be to krūminių dantų dar nėra,tai sunkiai sukramtyti eina, ir jeigu didelis gabaliukas papuola, tai išsiema pati iš burnos :-D
Atsakyti
neduodu nuo 11 me., jau negali ziuret i jas
Atsakyti