Įkraunama...
Įkraunama...

Zinzino kava

Sveiki visi, esu naujoke sitame forume, dar net nezinau ,kaip juo naudotis 4u.gif , bet noriu paklausti visu, ka manote , apie zinzino kavos aparatus ir kava, mane drauge neseniai pavaisino nerealaus skonio kava thumbup.gif is to aparaciuko, buvau apstulbusi, kaip ten viskas paprasta ir kokio skanumo kava jis gamina,plius dar kai nori gali pasigaminti ir arbatos, kazkas nerealaus, noreciau nusipirkti, gal kas jau toki naudojate, nors drauge sake ,kad cia naujove Lietuvoje. O aparatukus ir kava galima apziureti psl : www.zinzino.com, jei turite su situo reikalu ka nors bendra labai prasau atsiliepti ir padeti man apsispresti del sio pirkinio.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo irmulia: 12 kovo 2011 - 09:37
kava kaip kava. nieko ten dievisko, tiesiog patogu naudotis, nereikia plauti (isskyrus ta puoduka kur piena pasildo ir suplaka). arbata man neskani ir labai mazai jos, visiskai netinka tas aparatas arbatai gaminti. mes turim nusipirke tuos 2 aparatus, viena naudojam kitas stovi supakuotas nereikalingas, jeigu nedarai verslo tai kur ta kita aparata deti? kaina ju labai didele, nelogiska, kad puodukas pienui tik vienas, o aparatai 2, parduoti kita, kam reikes be puoduko? o jei laikyti viena namuose kita ofise, tai ten kur be puoduko tik juoda kava gali gerti, o as geriu 99% balta.
del verslo, tai neapsimoka net bandyti. kompanijai jau 5 metai o dar vos tik kelios salys atidarytos, kompensacinis planas - binarinis, blogiausias koks tik gali buti (anot MLM Guru Randy Gage). kompanija europietiska, o neamerikietiska, reiskias ilgoje perspektyvoje verslui netinka, nera garantiju ir finansinio saugumo. skandinavu sugalvotas ir labiausiai jiems turbut ir tinka, nes jie daugiausiai geria kavos, lietuviai tiek negeria, net italai geria maziau. lyderiu su patirtim tinklineje rinkodaroje irgi ten nesimato. is ko mokytis naujokui?
gerai tureti toki aparata, kai pinigu uz ji nemoki smile.gif
Atsakyti
QUOTE
kava kaip kava. nieko ten dievisko, tiesiog patogu naudotis, nereikia plauti (isskyrus ta puoduka kur piena pasildo ir suplaka). arbata man neskani ir labai mazai jos, visiskai netinka tas aparatas arbatai gaminti.

Pritariu, kad kava kaip kava. Dieviska gali buti tiktai mana – dangiskasisi maistas. angel.gif Norisi tiketi, kad si kava kokybiska, rinktine, neperdeginta...Juk ir „fairtrade“ zenkla turi. Arbatos mazoka, o mano skoniui lietuviskos zoleles geriau - gal del pasirinkimo gausos. Gerai, kad kavos 17 rusiu...
QUOTE
mes turim nusipirke tuos 2 aparatus, viena naudojam kitas stovi supakuotas nereikalingas, jeigu nedarai verslo tai kur ta kita aparata deti? kaina ju labai didele, nelogiska, kad puodukas pienui tik vienas, o aparatai 2, parduoti kita, kam reikes be puoduko?

Smalsu, kodel pirkote du aparatus, jei neplanuojate ‚verslo‘? Jei patiko kava ar aparato veikimo principas, tai juk galima kaip klientui isigyti viena aparata uz dvigubai ar net trigubai mazesne kaina? O del puoduko, tai manau gudrus marketologai sudeliojo toki rinkini...
QUOTE
del verslo, tai neapsimoka net bandyti. kompanijai jau 5 metai o dar vos tik kelios salys atidarytos, kompensacinis planas - binarinis, blogiausias koks tik gali buti (anot MLM Guru Randy Gage). kompanija europietiska, o neamerikietiska, reiskias ilgoje perspektyvoje verslui netinka, nera garantiju ir finansinio saugumo. <.....> lyderiu su patirtim tinklineje rinkodaroje irgi ten nesimato. is ko mokytis naujokui?

Del ‚verslo‘ tai laikas parodys kaip siai kompanijai ir jos distributoriams seksis. Kol kas atrodo, kad verta pasitikejimo ir yra kazkokios perspektyvos: kompanija kotiruojasi akciju birzose, sekmingai moka kompensacijas jau 5 metus tokiom salim kaip Norvegija, Svedija ar Suomija. Lietuvoje nauja ir planuoja plestis i kitas rinkas/salis, o esant binariniam planui tai ir tau naudinga. Beto, binarinis mazoje salyje (kai potencialiu „verslininku“/kolegu nera laaabai daug, o ir MLM pasirinkimas ne is desimciu, o is simtu) visai gerai, nes tiek virs taves esantys, tiek po tavimi esantys padeda plesti tavo grandi.
Kiek zinau vienas kitas lyderis (kazko pasiekes MLM) yra, bet jie siuo periodu, mano ziniomis, labai inike i administracinius, logistinius, oficialaus atidarymo salyje reikalus. Sutinku, kad gali buti, jog greitai bus per daug naujoku, kurie dirbs ‚sugedusio telefono‘ principu.
Atsakyti
Šį pranešimą redagavo raimak: 09 kovo 2011 - 15:03

 ! 
Primenu, kad komercinio/reklaminio pobūdžio žinutės yra draudžiamos. Pakartotinai radus temos taisyklių pažeidimus, draudžiamo pobūdžio žinutės bus ištrintos be išankstinio perspėjimo, o dalyviams - skirtos atitinkamos nuobaudos.
Atsakyti
Na kolkas vangoka si temele, bet pritariu Sun Rising 212 pasisakymui. Ragavau tos kavos, visas skanumas yra isplakta puta, o ka daryti tiems kas nemegsta plakto pieno? Aparatas lieka bevertis doh.gif nes net tau patinkancios arbatos negali uzsiplikyti,nes esi priklausomas nuo firmos siulomu keliu arbatu rusiu.

Man pats didziausias aparato minusas,kad tu esi priklausomas nuo firmos kavos doh.gif
(beto ir ta ala gera kokybe) manes neitikino. Koks cia kavos aparatas,jei as negaliu nusipirkti tikrai geros kavos, ar parsivesti pvz.pati is kokiu ala prabangiu plantaciju ir ja megautis namie? Kad ir kazkas atnes dovanu man kavos pakeli ir kur man ji deti? Traukti virduli ir kaisti kava? Tikra nesamone tureti kavos aparata namie ir nieko su juo negaleti daryti daugiau,nei sugalvojo firma g.gif Man cia labiau kavos pardavinejimas, nei kavos aparato...

Stipriu verslo lyderiu nera, jokio konkretumo ir patikimumo tik beproto dideli zadami pinigai (nzn gal cia tik man teko nepatyrusio zmogaus kalbu klausytis), bet man turinciai namie tikrai gera kavos aparata pasitikejimo nesukele ir noro ji pirkti nera.

Per ta trumpa kavos gerima ir klausymasi apie kavos aparata prisiklausiau tiek marazmo ir nukopijuotu fraziu is kitu stipru marketingo plana turinciu firmu,kad pasidare gaila tos mergaites kuri stengesi man irodyti kaip viskas ten "kruta" ir kaip as privalau nusipirkti si aparata ir is mano senojo kavos aparato niekas nebenores namie gerti kavos, o jeigu as nenoriu pirkti sio aparato tai pagal ja esu niurzga nepatenkinta gyvenimu ir pesimiste lotuliukas.gif na zodziu dar daug patirties reikia siems platintojams Lietuvoje...+aparatu pasirinkti negali, tik tokius 2 vnt.gauni kuriuos tau duoda firma, jei nori kitokio tai pirk papildomai doh.gif

Todel patariu-PAMASTYKIT, yra milijona kartu geresniu aparatu 4u.gif
Atsakyti
Sveiki visi, del sios kavos, tai reikia suprasti, kad esme yra pirkti geriausia kokybiska kava pasaulyje, unikaliai pateikta vartotojui, o aparatas yra tik priemone ( kuri irgi yra unikali), visoms geroms kavos savybems ir aromatams isgauti. Sios kompanijos parduodama kava yra tikrai labai skani, kai ismanai, kaip ja pagaminti. Pats geriu sia kava kasdien, nors iki tol, kava gerdavau labai retai ir mano zmona geria, abu labai patenkinti.
Norite suzinoti daugiau? mirksiukas.gif Klauskite, pasidalinsiu savo patirtimi, o gal net kava pavaisinsiu drinks_cheers.gif mirksiukas.gif
Atsakyti





smile.gif

QUOTE(nenana @ 2011 02 18, 14:54)
Sveiki visi, esu naujoke sitame forume, dar net nezinau ,kaip juo naudotis 4u.gif , bet noriu paklausti visu, ka manote , apie zinzino kavos aparatus ir kava, mane drauge neseniai pavaisino nerealaus skonio kava  thumbup.gif  is to aparaciuko, buvau apstulbusi, kaip ten viskas paprasta ir kokio skanumo kava jis gamina,plius dar kai nori gali pasigaminti ir arbatos, kazkas nerealaus, noreciau nusipirkti, gal kas jau toki naudojate, nors drauge sake ,kad cia naujove Lietuvoje. O aparatukus ir kava galima apziureti psl : www.zinzino.com, jei turite su situo reikalu ka nors bendra labai prasau atsiliepti ir padeti man apsispresti del sio pirkinio.


Papildyta:
Teko ragauti. Puikiai! Tai buvo kava is zaliai -baltos spalvos pakelio, ekologiska.
Nerugsti, nekarti. Ragaudami jauteme vaisiu, gal obuolio, ir dar karameles prieskoni.. smile.gif
Tikrai patiko. Noretusi tokios rusies kava gerti ne tik namie, bet ir biure pasistatyti aparata. Jo forma, beje, irgi gera. Nedidukas, modernus aparatas be jokiu integruotu pieno plakikliu. Stilinga ir patogu. rolleyes.gif
Atsakyti
QUOTE(nenana @ 2011 02 18, 13:54)
Sveiki visi, esu naujoke sitame forume, dar net nezinau ,kaip juo naudotis 4u.gif , bet noriu paklausti visu, ka manote , apie zinzino kavos aparatus ir kava, mane drauge neseniai pavaisino nerealaus skonio kava  thumbup.gif  is to aparaciuko, buvau apstulbusi, kaip ten viskas paprasta ir kokio skanumo kava jis gamina,plius dar kai nori gali pasigaminti ir arbatos, kazkas nerealaus, noreciau nusipirkti, gal kas jau toki naudojate, nors drauge sake ,kad cia naujove Lietuvoje. O aparatukus ir kava galima apziureti psl : www.zinzino.com, jei turite su situo reikalu ka nors bendra labai prasau atsiliepti ir padeti man apsispresti del sio pirkinio.

Jeigu domintu kava ar aparatai, rasykit viska paaiskinsiu.
Papildyta:
Nesakykite, kad tai yra nesaugu, be garantijų ir t.t. Viskas yra aiškiai išdėstyta, jei neturi sugebėjimo parduoti prekės, nekišk nosies kur nereikia, o jei sutinki ir manai jog susidorosi tai imiesi ir uždirbi sau pinigus. Ir nėra čia kažko sudėtingo, kava ištiesų labai skani, taip ji yra pad tipo ir pritaikyta tik tiems kavos aparatams, tačiau jei kava patinka, tai manau ją ir perki, nėra tikslo pirkti tą, kurios nemėgsti.Manau pirkdamos ruba nedejuojate, kad jis tiks tik jums, o netiks jusu dukrai ar kaimynei. Tas pats ir cia. Galiausiai, jeigu nutinka taip, jog nori atsisakyti kavos tiekimo, tai laisvai gali padaryti, tiesiog tampi pasyviu ir esi išbraukiamas iš vartotojų sąrašo. Tad, būkit malonios ir neskleiskite vėjų, jei nieko nenutuokiate, ir išvis nelyskite į forumus tik tam, kad parašytumėte bet ką. Pirmiausia sužinokite kaip viskas veikia, tada ir duokite patarimus pirkti ar nepirkti, užsiimti šiuo verslu ar ne.
Atsakyti
Nusipirkome šį kavos aparatą thumbup.gif
Bet svarbiausias dalykas yra skani Rombouts & Malongo kava.
Jei kam kyla abejonių, tai galiu pasakyti, kad šią kavą geria Belgijos ir Prancūzijos karalių rūmuose.
Tos kavos galima nusipirkti ir IKI parduotuvėje (250g kainuoja ~12-15 Lt), bet Ikiukas turi tik 3 rūšis.
Nemėgstam paplauti tirščių iš kavos puodelių ir žmona geria labai daug kavos.
Todėl pasirinkome kapsulinį aparatą.
Pas Zinzino(švedų kompanija) galima rinktis iš 17 kavos rūšių.
Kiekvieną kartą atidarau naują kavos kapsulę ir geriu šviežią kavą tongue.gif
Atsakyti
Ragavau kavą, ir su pieno puta smile.gif Nu skani, labai. Bet aparato kaina tikrai nelogiška. Paskaičiavus, kiek reikėtų kiekvieną mėnesį suplot, praėjo noras. Nors iš pradžių pasirodė wow rolleyes.gif bet kai paskaičiavom, kiek tai atsieitų, visai ne wow pasidarė biggrin.gif Kadangi jau su patirtim, neužkibom ant tinklinio marketingo kabliuko...
Atsakyti
Suradau 4 žmones, kurie nusipirko Zinzino ir kavą geriu nemokamai tongue.gif
Atsakyti
Kava tikrai skani,geriau moketi ta 1,6lt uz kapsule ir gerti skania kava nei vartoti Jacobs ar lavaza is maximos. Nors ilga laika turejom Jura aparata, bet skonis tikrai skiriasi, ir nepavydekit kas uzsiima tuo marketingu ir siulo sia kava, anksciau ar veliau kapsules ateis ir i LT. Ka tik draugai grizo is Nicos, ten visur rombouts molongo kava. Mes patys buvom Monake ir ten gerem sia kava. Bet aisku cia skonio reikalas, yra zmoniu, kurie geria ir uzpiltine kava ir yra laimingi. tad nereikia teisti kas siulo sia kava, cia kiekvieno pasirinkimas, jei nori buti ta mase, kuri perka low quality kava, tai tegul.
Atsakyti