Įkraunama...
Įkraunama...

Padekit! Vyras visiskai nemoka planuoti laiko...

QUOTE(Lithium @ 2011 03 25, 17:20)
aš irgi matau manipuliaciją. ypač toj vietoj, kur jūs rašėt, kad apkaltino jus, jog jum darbas svarbiau. tai vat vėl, toks nusimetimas nuo savęs ir tu jauskis kalta.
yra galybė žmonių (tikrai virš milijardo), kurie mielai ryte ilgai ilgai miegotų, o ryte keltis jiem katastrofa, bet keliasi, nes žino, kad reikia ir dėl ko reikia.




Ir as ne isimtis smile.gif
Papildyta:
Manau, kad paliksiu ta kelimasi likimo (jo?) valiai ir ziuresiu kaip bus. Nes dariau iki siol meskos paslauga jam - meile akla. Todel taip ir gavosi. Aisku, labai gaila man jo, bet ka darysi...Reikia gi kazkaip zmogu pamokyti.

Idomu kaip jis i ta viska reaguos... blush2.gif
Atsakyti
QUOTE(Athene26 @ 2011 03 25, 16:26)

Idomu kaip jis i ta viska reaguos... blush2.gif

del visu iskylusiu problemu jus liksit kalta.. va jo reakcija bus kokia..
Atsakyti
QUOTE(Athene26 @ 2011 02 25, 14:42)
Siandien taip pamasciau: vienos kovoja su vyro alkoholizmu, narkomanija ar dar kokiais iprociais o man tenka kovoti su vyro miegu. Beda tame, kad jis visiskai nemoka planuoti savo laiko. Kai reikia keltis anksti i darba, daznai pramiega, nes pries tai nakti arba kazka braize darbui arba leido laisvalaiki ziuredamas TV ar krapstydamasis prie savo "zaislu"(jis megsta elektronika). Buvo atvejis, kai buvo atleistas is darbo ir aisku nepripazista kad tai ivyko del praleistu dienu ar valandu darbe. Dabar gavo nauja darba ir vel tas pats: praeita nakti sedejo iki 5 ryto prie savo breziniu ir kai 7 reikejo keltis aisku neisejo jam. Bandziau skambint jam veliau - telefonas isjungtas. Siandien ir vel praleis darba tai faktas. Gaila zmogaus, nes siaip jis labai gabus o per tokias nesamones susigadins sau ateiti.

Patarkit prasau, ka tokiu atveju daryt, nes jau net nebezinau kokiu priemoniu imtis... unsure.gif
Baigia neviltis apimt mane... schmoll.gif


Reiktų gal jam savo verslą susikurti ir dirbti, kada norisi?
Atsakyti
pristatykit zadintuvu su snaudimo rezimu keliose is lovos nepasiekiamose vietose, kol visus isjungs tures ir atsikelti ir prasibudinti. keleta rytu taip pakartokit, vakare nulus kaip kudikis 4u.gif biggrin.gif gal susireguluos (cia tik pamastymas, vykdyti neprivaloma biggrin.gif )
Atsakyti